Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Filialdirektør til Frøs Sparekasse, Vejen

Vores Filialdirektør i Vejen har søgt og fået nye udfordringer i Sparekassen. Derfor søger vi en ny Filialdirektør, som kan være med til at sikre den fortsatte vækst og gode udvikling i Vejen. Med reference til privatdirektøren får du det forretningsmæssige ansvar for privatområdet i afdelingen.
 
Du bliver en del af et lederteam i et pengeinstitut i udvikling. Frøs Sparekasse er i en spændende forandring, hvor vi blandt andet har oprettet 4 nye erhvervscentre og arbejder med en ny strategi. På privat understøttes væksten og tilgangen af nye kunder med et nyt internt servicecenter og det unikke rådgivningsværktøj Advisor.
 
Nøgleordene for dine ansvarsområder er ledelse, sparring, coaching og salg. Du vil derfor have en vigtig ledelsesrolle, hvor udvikling af medarbejderne er i højsædet sammen med at afdelingens mål og sparekassen strategiske retning er for øje.

I hverdagen går du forrest både internt og eksternt. Blandt andet i arbejdet med at få nye kunder og markedsføring af afdelingen samt i et tæt samarbejde med erhverv omkring henvisninger. Du har således en aktiv udadvendt rolle og en mindre kundeportefølje.
 
Du er:

  • erfaren og inspirerende som personaleleder
  • konstruktiv og effektiv til at følge op på rådgivning og salg
  • stærk til kreditopfølgning
  • udadvendt og klar til at deltage i arrangementer og events
  • teamspiller og kan lide at skabe succes sammen med andre
  • struktureret og overholder deadlines
 
Interesseret?
Har du lyst til at være vores nye filialdirektør i Frøs Sparekasse i Vejen? Så send din ansøgning via vores hjemmeside - https://froes.dk/om-os/job/. Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler.
 
Vil du vide mere om jobbet, så er du velkommen til at kontakte HR-chef Joan Mortensen på 25 42 42 55 eller Privatdirektør Per Rick på 61 19 08 66.
 
Vi ser frem til at høre fra dig.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her