Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Filialskoleleder Nordenskov Skole

Til filialen i Nordenskov søger vi en filialskoleleder, der med ansættelse allerede 01.04.18 eller snarest derefter vil være med til at sætte kurs og gå forrest på vej ind i den nye skolestruktur med ikrafttrædelse 01.08.2018.

Vi har brug for en lederkollega, for hvem det falder naturligt at være en del af og gå forrest, når nye stier skal trædes, og når to skoler bliver til én skole på to matrikler. En kollega, der udviser synlig nærledelse og er god til at skabe positive relationer.
 
Nordenskov Skole bliver pr. 01.08.18 til filialskole og den ene af to afdelinger i det nye skolesamarbejde Nordenskov & Næsbjerg Skole. Matrikel Nordenskov tæller 120 elever i 0.–6. klasse og har 16 medarbejdere. Skolen er kendetegnet ved god forældreopbakning og engagerede medarbejdere, der er opsatte på fortsat at lave lokalsamfundets bedst mulige skoletilbud for eleverne.


Med den største vægt på pædagogisk ledelse vil hverdagen være præget af varierede arbejdsopgaver knyttet til daglig drift på filialskolen. Til stillingen kommer til at høre undervisningstimer i et mindre omfang efter nærmere aftale.
På daglig basis vil ledelsessamarbejde og sparring ske med SFO/Juniorklublederen på Nordenskov Skole, men begge indgår også som aktive medspillere i et ledelsesteam, der også består af skolelederen samt viceskolelederen og SFO/Juniorklublederen fra matrikel Næsbjerg Skole.
 
Du bliver nærmeste leder for filialskolens medarbejdere, og du indgår positivt i dialogen med både medarbejdere samt skolens børn og forældre. Du bliver fanebærer i forhold til at skabe mening og sammenhæng i skolehverdagen, og sikre forankring af skolens mål og værdier.
 
Vi forventer at:

   • Du brænder for ledelse og ser muligheder i at være den, der hver dag sikrer nærledelse på matriklen
   • Du brænder for pædagogisk udvikling – herunder udvikling af professionelle læringsfælleskaber
   • Du besidder overblik, er god til at være på forkant og arbejder struktureret og fleksibelt
   • Du er god til at samarbejde og skabe gode relationer på alle niveauer – både i forhold til børn, forældre, medarbejdere og ledelse
   • Du er åben, anerkendende og udadvendt i ord og handling, ligesom du er en stærk og tydelig kommunikator
   • Du er tydelig, troværdig og mental robust - også når der er ”tryk på” 
Tiltrædelse 01.04.18 eller snarest derefter så du kan lære skolen og personalet at kende og være med i planlægningen af kommende skoleår.


Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Der ansøges via nedenstående link. Ansøgningsfrist 21.02.2018 kl. 12:00.
Ønsker du at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte enten skoleleder Ditte Nørskov 20519760 eller viceskoleleder Ervin Hansen på 40254170.
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her