Filminstituttet søger filmkonsulent for dokumentarfilm

En filmkonsulents overordnede opgave er at bidrage aktivt til at identificere projekter og opdyrke talent, der kan være med til at fastholde og styrke dansk dokumentarfilms kvalitet og diversitet og dermed kulturelle betydning og anseelse i Danmark og internationalt.

FILMKONSULENTENS HOVEDOPGAVER Filmkonsulenten har til opgave at varetage den endelige kunstneriske vurdering af ansøgninger om udviklings- og produktionsstøtte og indstille egnede projekter til Filminstituttets direktion til godkendelse. Filmkonsulenten har til opgave at sikre en optimal udvikling af støttede projekter, gennem løbende dialog med instruktør, producer og øvrige kreative kræfter.

Filmkonsulenten indgår i et tæt samarbejde med producer, projektkoordinator og lanceringskonsulent for kort- og dokumentarfilm omkring alle produktionsmæssige og økonomiske forhold. Filmkonsulenten skal opbygge, vedligeholde og varetage kontakt med det danske produktionsmiljø og holde sig velorienteret om kultur- og samfundslivet.

FILMKONSULENTENS KVALIFIKATIONER Filmkonsulenten skal have dokumenteret erfaring med og indsigt i film- eller tv-produktion, især med hensyn til at vurdere potentialet i indkomne ansøgninger. Derudover skal konsulenten have erfaring i at analysere, fastholde visionen og være i dialog med projektet gennem alle dets udviklingsfaser.

Filmkonsulenten skal have gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner og skal kunne skabe en positiv og kreativ atmosfære, der giver ansøgeren de bedste muligheder for at udvikle sin idé. Endvidere skal konsulenten have evne og integritet til at træffe beslutninger, som ikke altid kan forventes at blive godt modtaget.

ANSÆTTELSESVILKÅR OG ANSØGNING Filmkonsulenterne ansættes af bestyrelsen for Det Danske Filminstitut efter indstilling fra Rådet for Kort- & Dokumentarfilm. Det Danske Filminstitut ansætter filmkonsulenter for en to-årig periode. Genansættelse kan herefter finde sted uden genopslag, dog således, at den samlede ansættelse ikke må overstige fem år.

Stillingen ønskes besat med virkning fra den 1. januar 2021.

Stillingen som filmkonsulent aflønnes med en samlet årlig bruttoløn på 667.00 kr.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til direktør for Filminstituttet Claus Ladegaard, tlf. 40 32 62 12 eller til afdelingschef for Dokumentarafdelingen Ane Mandrup, tlf. 20 27 78 72.

Se supplerende information om konsulentstillingen på www.dfi.dk

Send din ansøgning via knappen ’søg stillingen’ nederst på siden senest tirsdag den 20. oktober 2020 kl. 12:00. Det Danske Filminstitut opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Det Danske Filminstitut er en institution under Kulturministeriet, og vores hovedformål er at fremme filmkunst, filmkultur og biografkultur i Danmark. Instituttets driftsbudget er på ca. 130 mio. kr. og vi administrerer tilskud til dansk film m.v. for ca. 400 mio. kr. årligt.

Læs mere om Det Danske Filminstitut på www.dfi.dk

Det Danske Filminstitut er en statsinstitution under Kulturministeriet. Filminstituttet har ca. 140 engagerede medarbejdere, der arbejder for at skabe de bedst mulige vilkår for, at dansk film, spil og billedbårne fortællinger vedblivende udgør en bærende kulturfaktor med høj kunstnerisk kvalitet og kulturel værdi og fastholder dansk films stærke position i både ind- og udland. Du kan læse mere på www.dfi.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.