FILMTALENT SØGER HANDLEKRAFTIG PROJEKTKOORDINATOR

Vil du være med til at styrke talentudviklingen til filmbranchen og forbedre mulighederne for samarbejde på tværs af landegrænser?

Filmtalent arbejder for at styrke talentudviklingen til den danske filmbranche gennem nye initiativer og finansiering, der understøtter de fire filmværksteder i Danmark. Vi driver et internationalt netværk af filmværksteder i Europa – Screen Talent Europe. Netværket mødes 3 gange årligt for at dele viden og erfaringer og skabe nye initiativer, der kan understøtte udviklingen af talentfulde filmskabere i hele Europa.

Filmtalent søger en projektkoordinator, der kan sikre fremdrift og resultater i vores projekter. Jobbet er alsidigt og spænder fra rutineprægede driftsopgaver og mødefacilitering til koordinering og formidling af projekter. Du bliver ankerperson for de løbende projekter i Filmtalent - og din primære opgave bliver at koordinere og facilitere Screen Talent Europe, der netop har modtaget 3-årig støtte til at udvikle og styrke netværkets arbejde.

DINE OPGAVER

 • Sikre fremdrift og følge op på aftaler med samarbejdspartnere i projekterne
 • Planlægning og organisering af møder og projektaktiviteter
 • Indsamling af materialer og dokumentation
 • Intern og ekstern kommunikation
 • Administrative projektopgaver
 • Kontakt til støttende fonde og partnere
 • Rapportering og evaluering

OM DIG

Du har et godt overblik og samtidig sans for detaljen. Du sætter en ære i at følge dine projekter helt til dørs og trives med at samarbejde med mangeartede partnere og interessenter. Du er vedholdende, og du arbejder selvstændigt og bidrager også til kommunikationen og arbejdsflowet i et team.

DU FÅR

 • Ansvar, faglig sparring, og alsidige opgaver
 • En unik chance for at få international erfaring med netværksarbejde
 • Kollegaer i København, Odense, Aarhus og Viborg
 • Mulighed for personlig udvikling i en ny organisation

VI LÆGGER VÆGT PÅ

 • Relevant uddannelse og/eller erfaring
 • Erfaring med projekt- og procesledelse
 • At du trives med alsidige opgaver og en hverdag hvor dagene ikke ligner hinanden
 • At du er velformuleret på dansk og engelsk i skrift og tale
 • Erfaring med fundraising er en fordel men ikke et krav

Vi opfordrer alle uanset køn, hudfarve, religion, politisk anskuelse, seksuel orientering og oprindelse til at søge job hos Filmtalent.

TILTRÆDELSESDATO: hurtigst muligt og senest 1. maj

ARBEJDSSTED er Filmbyen 19 i Aarhus. Der kan forekomme mødeaktiviteter i hele Danmark og der vil være 2-3 årlige udlandsrejser.

ARBEJDSTID

Stillingen er 20 timer ugentligt med normal arbejdstid i tidsrummet 9.00-16.00. Stillingen er tidsbegrænset til 2,5 år med mulighed for forlængelse og/eller flere timer. Der vil forekomme aften- og weekendarbejde og arbejdsrejser.

ANSØGNING skal sendes som én samlet PDF til job@filmtalent.dk

ANSØGNINGSFRIST & SAMTALER

Ansøgningsfristen er 26. februar 2018 kl 12.00. Samtaler afholdes snarest herefter.

YDERLIGERE INFORMATION om jobbet og projekterne kan du få hos Signe Lund Juhler (50506080) på hverdage i tidsrummet kl. 10-14 eller på signe@filmtalent.dk.

Læs mere på filmtalent.dk og screentalent.eu


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Økonomiafdelingen, Science & Technology, Aarhus Universitet søger nye kolleger til projektøkonom stillinger (960549)

Science and Technology

Aarhus
Brænder du for økonomistyring, rådgiverrollen og selvstændigt ansvar? ST Økonomi, Aarhus Universitet søger 2 nye kolleger, som kan indgå på holdet af projektøkonomer og forretningscontrollere i Aarhus. Ansættelsestidspunkt 1. marts 2018 eller snares...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Drupal udvikler til tidsbegrænset stilling

Randers Kommune

Vil du med til at nytænke tilgangen til søgning og præsentation af søgeresultater?Randers Bibliotek har en ambitiøs og innovativ hjemmeside.Bibliotekerne i Danmark har et fællesskab omkring udvikling af bibliotekernes hjemmesider. Der er en fælles k...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Superintendent Electrical

Henriksen HR

Aarhus
Henriksen HR is currently recruiting for a experienced Project Manager to work with a market leading construction company to be based in South Jutland, Denmark working initially on a large, confidential, highly sought after Data Centre. You will be ...