Finance Assistant - Søborg, København

PersonaleBørsen søger for vores kunde Ferrosan Medical Devices, en struktureret, imødekommende og selvstændigt arbejdende Finance Assistant. Kunne du tænke dig at blive ansvarlig for virksomhedens kreditorer og samtidig supportere dine kolleger med generel regnskabsassistance? Så er det måske dig vi er på udkig efter.

Jobbet

Du vil komme til at indgå i et stærkt team bestående af 7 engagerede kollegaer, som alle brænder for at levere et professionelt stykke arbejde til afdelingens interessenter. Du vil få ansvaret for en række spændende og udfordrende områder i Finance afdelingen.

Dine ansvars- og fokusområder vil blandt andet indeholde:

  • Overordnet ansvarlig for kreditor håndtering
  • Kreditorafstemninger
  • Generel regnskabsassistance
  • Ad hoc

Din dagligdag vil foregå på kontoret i Søborg, og du vil komme til at referere til Director Group Finance. På kontoret hersker der en god familiær stemning, hvor man sammen fokuserer på at støtte - og spille hinanden bedre. Funktionen indeholder en ugentlig hjemmearbejdsdag, som planlægges i dialog.

Kandidaten

Du har en regnskabsmæssig uddannelse og interesse. Du sidder formentlig i dag i din første reelle regnskabsfunktion og ønsker at bygge på i forhold til dine nuværende kompetencer og viden, i en virksomhed i vækst.

For at få succes i stillingen er det vigtigt at du har erfaring med at arbejde sammen med andre, besidder et højt servicegen og aktivt bidrager til den gode stemning i teamet. Endvidere er du kendetegnet ved at du:

  • Er en stærk teamplayer
  • Evner at arbejde selvstændigt
  • Er struktureret, systematisk og besidder et godt øje for detaljen
  • Er Imødekommende og hjælpsom

Du har generelt flair for IT, er velbevandret i Excel og ERP-systemer. Har du arbejdet med SAP er det et plus.

Virksomheden tilbyder

Der er tale om et spændende, selvstændigt og udfordrende job i en international markedsledende medico virksomhed, hvis produkter gør en forskel for mennesker i mere end 100 lande. På kontoret i Søborg bliver du en del af en organisation på 230 medarbejdere. Du vil få engagerede kollegaer med en familiær og engageret omgangstone. En kultur hvor vi tager ansvar for egen funktion, og samtidig er klar til altid at hjælpe hinanden.

Sprog

Dansk, engelsk i skrift og tale.

Løn

Du vil blive tilbudt en attraktiv lønpakke inklusiv pension, mobiltelefon og lap top.

Virksomheden

Ferrosan Medical Devices A/S, Biomaterials har stærke kompetencer indenfor Operations og Teknologisk Udvikling. Vi er en virksomhed, der udvikler og producerer hæmostatiske produkter. Vi fokuserer vores aktiviteter indenfor dette område og vi tror fuldt ud på, at det er her vi udnytter vores kompetencer bedst og tilfører værdi til vores distributionspartner, men først og fremmest til de kirurger og sygeplejersker, der anvender vores produkter i kritiske kirurgiske situationer.

Vi er mere end 230 medarbejdere fordelt på operation og udvikling. Vores hovedsæde ligger i Søborg, tæt på København, hvor vi har produktion, laboratorie, administration, forretningsudvikling, forskning & udvikling, ingeniører, regulatory affairs, kvalitetssikring, supply chain samt salg & marketing.

www.ferrosanmedicaldevices.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.