Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Finance Student Assistant

22/09/2020

Danish Crown Pork

DK-Randers

Finance Student Assistant 

Er du i gang med en uddannelse inden for Finance, og har du lyst til at prøve kræfter med spændende opgaver inden for finansområde i en stor international organisation? Så er du måske den studentermedhjælper, vi søger til vores hovedkontor i Randers. 

Du bliver en del af Pork Finance med ca. 30 dedikerede kolleger. I afdelingen arbejder vi med typiske finansopgaver som regnskabsrapportering, budget, forecast, analyser, driftsopfølgning, salgscontrolling, projekter mv. Der er en uformel omgangstone i afdelingen, hvor der i en travl hverdag lægges vægt på humor og arbejdsglæde. 

Få en afvekslende hverdag med mulighed for ansvar
Du får et indholdsrigt og afvekslende studiejob, hvor du primært skal hjælpe til med den daglige drift og tage ansvar for en række opgaver, der relaterer sig til finance-funktionen. Dine opgaver vil eksempelvis være:

 • Support i forbindelse med controlling af besparelsesprojekt
 • Afrapportering 
 • Udarbejdelse af diverse plancher og præsentationer
 • Kontakt til vores Global Business Services i Krakow
 • Deltagelse i mindre projekter inden for finans, hvor du eksempelvis kan blive ansvarlig for dataindsamling
 • Diverse ad hoc-opgaver. 
 • Du kan se frem til en varieret hverdag, hvor arbejdet består af såvel projektdeltagelse som selvstændig opgaveløsning. For den rette kandidat vil det være muligt at opnå høj grad af ansvar og en bred kontaktflade ud i organisationen. 

  Du kan arbejde ca. 10-15 timer om ugen, gerne fordelt på 1-2 dage, som vi naturligvis afstemmer individuelt ift. dine studier og eksamener.

  Nysgerrig studerende med financielt mindset
  Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse inden for finans enten på bachelor- eller cand.merc.-niveau. Du kan være på den sidste del af din bachelor eller i starten af din kandidat. Det er afgørende, at du har mindst ét år tilbage af studierne. Du er fortrolig med Office-pakken, især Excel og PowerPoint, og du behersker dansk og engelsk flydende på skrift og i tale. 

  Som person er du grundig og detaljeorienteret – og har en god analytisk sans. Du motiveres af at bearbejde data, og samtidig er du god til at håndtere forskelligartede opgaver og holde flere bolde i luften, når tingene til tider går stærkt. Du er fagligt nysgerrig, vil gerne lære og motiveres af faglige udfordringer. Herudover går du positivt til dine arbejdsopgaver og menneskerne omkring dig og er i stand til at arbejde selvstændigt, når du først er kommet godt ind i opgaverne. 

  Appetit efter mere?
  Det er nu, vi sætter kursen mod en mere bæredygtig fremtid for fødevarer, så vi håber, du vil med. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Business Process Manager Jesper Andersen på +4521646149 

  Send din ansøgning og cv snarest muligt, da vi vurderer løbende. Sidste frist er 18. oktober 2020. Tiltrædelse snarest muligt. 

  Bor du i Aarhus, vil det være nemt at komme til og fra Danish Crown. X-BUS 918X fra Aarhus standser blot 350 m fra vores kontor.

  We are a food company owned by Danish farmers supplying high-quality food to customers and consumers all over the world. From butchers to business developers, we’re more than 23,000 colleagues, all committed to lowering our carbon footprint and becoming climate neutral by 2050, for better food and a brighter future.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.