Financial controller

Moment søger en interim financeprofil til et barselsvikariat hos DB Cargo i Tåstrup. Er du vores nye Financial controller?

Jobbet

Som Financial controller hos DB Cargo Danmark Scandinavia A/S vil du blive en del af et team på 6 kolleger i Accounting. I skal sammen være et stærkt team, der dagligt supporterer den øvrige virksomhed og du vil referere direkte til Finance Manageren.

Ansættelsen er interim og den løber fra primo Maj 2018 til ultimo Marts 2019.

For at få succes i jobbet er det blandt andet vigtigt, at du formår at analysere og løse komplekse problemstillinger samtidigt med, at du kan videreformidle data forståeligt til modtageren.

Dine ansvarsområder og daglige opgaver vil blandt andet være følgende:

 • Koordinering og sparring med Shared servicecenter i Bukarest
 • Sikre at Shared Service Centeret bogfører korrekt i SAP/R3
 • Sikre leverandørfakturaer godkendes i DK
 • Ansvarlig for anlægskartotek
 • Ansvarlig for beregning af selskabsskat
 • Cash-flow
 • Rapportering til koncernen (HFM)
 • Rapportering til Nationalbanken
 • Rapportering til Danmarks Statistik
 • Udarbejdelse af årsrapport, herunder også revision
 • Diverse ad hoc opgaver

I januar 2018 fik virksomheden implementeret SAP R3/K som nyt ERP-system, hvorfor erfaring med dette system vil være en fordel. Derudover forventes det at du er en rutineret bruger af Excel og PowerPoint.

Din profil

Vi søger dig, som af natur formår at udvise engagement, drive og ikke mindst tør løbe med de bolde, som bliver kastet din vej. Du brænder for dit fag og drives af at opnå et indgående kendskab til den forretning, du er en del af.

Det er vigtigt for os, at du som menneske evner at omgås dine kollegaer med respekt, men også med humor og skulderklap. I Finance/ Accounting vil du blive mødt af en uformel omgangstone. Teamet, du bliver en del af, bærer præg af høj faglighed, samarbejde og kvalitetsbevidsthed.

Fagligt set er det vigtigt for os, at du har erfaring fra en lignende rolle, og du derigennem har en god forståelse af business accounting. Din uddannelsesmæssige baggrund kan eksempelvis være en Finansiel controller eller lignende. Du er vant til at agere sparringspartner for dine kollegaer og du trives derigennem rigtig godt i rollen som Go to Person.

Har du erfaring med rapportering til Dansk Statistik, Nationalbanken og på koncernniveau vil være en fordel. Det er et krav, at du kan tale og skrive dansk og engelsk. Derudover kan kendskab til tysk være et plus, men ikke et krav.

Du kan beskrive dig selv som en kandidat med:

 • Gode kommunikationsevner
 • Hurtig til at sætte dig ind i nye arbejdsgange og systemer
 • Empati og gode sociale kompetencer
 • Detalje – og kvalitetsfokus
 • Engagement og proaktivitet
 • Struktur og en løsningsorienteret arbejdsstil

Derudover er du en teamplayer, som både formår at løse opgaver selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger. Du har en god interkulturel forståelse og ville kunne trives i en virksomhed, hvor de tyske rammer fra Deutsche Bahn, til tider kan udfordre den danske arbejdsstil. Slutteligt vægter vi, at du er pålidelig og ikke mindst grundig.

Hvis du også kan nikke genkendende til nedenstående kvalifikationer, hører vi gerne fra dig.

Arbejdstid og løn

Man ansættes på timeløn idet dette er en Interim ansættelse.

Lønnen afstemmes ud fra dine kvalifikationer.

Virksomheden

DB Cargo Danmark Scandinavia A/S blev etableret som produktionsselskab i 2009. Virksomheden er landets førende transportfirma indenfor jernbanegods. Man har fokus på miljøet og derigennem miljørigtig transport – og logistikløsninger.

Cirka halvdelen af virksomheden er ejet af Deutsche Bahn AG (51 %), og den anden halvdel er ejet af svenske Green Cargo (49%). DB Cargo Denmark Scandinavia A/S har hovedkontor i Taastrup, men har yderligere kombiterminaler i Taulov og Høje Taastrup. Derudover bemandes 13 railspots og stationer i blandt andet Kolding, Fredericia, Herning, Nyborg, Ringsted og Køge.

DB Cargo Denmark Scandinavia bemander ca. 250 medarbejdere på landsplan.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sales Controller

MOMENT A/S

København
Moment søger en Sales Controller til pris- og kundeadministration til Price Management afdelingen hos MultiLine. Opstart er hurtigst muligt og stillingen er fast. Jobbet Er du forretningsorienteret og kan lide at arbejde med tal, data og systemer, s...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Analytisk controller søges til internationalt konsulenthus i stor udvikling beliggende i København

Proselection

København
Beskrivelse Som controller vil du være med til at drive og udvikle økonomifunktionen i et spændende konsulenthus. I en nyoprettet stilling vil du selvstændigt og i samarbejde med en anden controller få alsidige opgaver indenfor især finansiel contro...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:27. april 2018

Finance Controller søges til international virksomhed med europæisk hovedkontor i Herlev

Proselection

København
Beskrivelse Som Finance Controller bliver du en del af en økonomifunktion på fem personer, hvor du vil være den drivende kraft i al rapportering, forecast og budgettering. Du vil få en bred kontaktflade i organisationen samtidig med at du får muligh...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:11. maj 2018

Operationel controller til tilsyn med administrative regler og retningslinjer i PET

Koncern HR

København
Søborg, Politiets Efterretningstjeneste Er du drevet af at gøre en forskel i en organisation, der hver dag arbejder mod et mere sikkert og trygt samfund? Vi har jobbet til dig, hvis du har den rette kombination af faglige og personlige kompetencer.D...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

CONTROLLER MED SKARPE IT KOMPETENCER SØGES TIL BANKINVEST

ACADEMIC WORK DENMARK A/S

København
Kan du se dig selv i en virksomhed med arbejdsværdierne bestående af at være effektive, agile og værdiskabende? Kender du til kapitalforvaltning og investerings- og kapitalforeninger? Er du komfortabel med Excel, SQL og kan du programmere i VBA? Så ...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:22. maj 2018