Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Financial Controller - Deloitte Danmark

Bliv Financial Controller i en udfordrende, udviklende og tilfredsstillende rolle i Deloitte Danmark Finance.

Har du relevant erfaring med månedsafslutning og regnskabsprocesser, og trives du med at være involveret i system- og optimeringsprojekter, så er det dig, vi leder efter. Med din solide finansielle baggrund og naturlige sans for kvalitet og detaljer er du med til at sikre den finansielle controlling og regnskabsprocessen på tværs af hele Deloitte Danmark. Samtidig har du mulighed for at sætte dit præg på et af Danmarks skarpeste finansielle teams. 
Deloitte Danmark Finance er Deloittes interne finansfunktion, og afdelingen varetager den finansielle styring af alle Deloitte Danmarks aktiviteter. Du bliver en del af et team med 40 engagerede og dygtige medarbejdere, som arbejder med Operational Finance (accounting), Corporate Reporting samt Business Partnering. Financial Controlling teamet er en del af Operational Finance afdelingen og er ansvarlig for at varetage de finansielle transaktioner, sikre fundament for økonomistyring samt aflæggelse af regnskaber for Deloitte Danmark.

Din rolle
Som Financial Controller er du en del af Financial Controlling teamet og sammen med dine kolleger, har I ansvaret for den finansielle controlling og regnskabsprocessen. Du vil arbejde med en bred vifte af opgaver inden for financial controlling, regnskabsanalyse og -rapportering samt procesoptimering. Dine opgaver inkluderer blandt andet udvikling, udarbejdelse og kvalitetssikring af:

 • Måneds-, kvartals- og årsrapportering
 • Cost controlling
 • Regnskabsudarbejdelse
 • Regnskabsprincipper og interne kontroller
 • Indberetninger til offentlige virksomheder
 • Ad hoc-regnskabsanalyser mv.
 • Deltagelse i projekter på tværs af Operational Finance og hele Deloitte Danmark Finance.
 • Med hovedvægt på finansiel operation og controlling arbejder du selvstændigt og teambaseret på dine opgaver. Du bliver en vigtig og aktiv kollega i Financial Controlling teamet – med direkte reference til lederen af Financial Controlling. Udover dit team samarbejder og sparrer du med kolleger på tværs af hele Deloitte Danmark Finance samt virksomhedens nationale og internationale samarbejdspartnere og kunder. 

  Dine kvalifikationer
  Du har en videregående uddannelse inden for regnskab, controlling eller økonomi, fx CMA., cand. Oeconom. eller HD. Du har minimum 5 års erfaring med ovenstående opgaver og er rutineret bruger af Excel og gerne SAP eller andet ERP-system. Du kan forstå regnskab og kan formidle regnskab og resultater på en overskuelig måde, samtidig med at du er garant for høj kvalitet og rettidige leverancer. Da du vil blive del af en international koncern, er det et krav, at du er fortrolig med engelsk i tale og skrift.
  Du er fagligt og analytisk stærk, har personligt drive, gode kommunikationsevner og kan arbejde løsningsorienteret – både på egen hånd og som en aktiv spiller i teamet. Du trives i en hektisk hverdag med de månedlige tilbagevendende opgaver i en økonomifunktion og synes samtidig, at ad hoc-opgaver og optimeringsprojekter er spændende. Du evner at arbejde i et højt tempo og høj effektivitet, og du brænder for at indgå i et dynamisk finansielt team. 

  Kom med på en transformationsrejse i en stærk kultur
  Lige nu er Deloitte Finance på en transformationsrejse mod at blive mere proaktiv, forretningsvendt og værdiskabende for ledelsen og de enkelte forretningsenheder i Deloitte Danmark. Målet er at blive Danmarks bedste Finance afdeling, og afdelingen har et højt niveau af fagekspertise med mange spændende og udfordrende udviklings- og forbedringsprojekter. Du forventes at udfordre allerede eksisterende og etablerede processer og løsninger inden for financial controlling, regnskabsanalyse og -rapportering ved at komme med forslag til forbedringer. Du er med til at udvikle Deloitte Danmark Finance, og Deloitte og denne rolle vil være med til at udvikle dig fagligt og personligt.
  Bliv del af en arbejdsplads med en klar strategisk ambition og høj integritet
  Hos Deloitte er en inkluderende kultur kernen. Man værdsætter diversitet i baggrunde, erfaringer og ideer og fremelsker en kultur, hvori alle kan bringe deres autentiske ”jeg" med på arbejde. Hos Deloitte tror man på, at ledelse eksisterer på alle niveauer. Derfor dyrker man en kultur, hvori du opmuntres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingsniveau.

  Sådan søger du
  Kan du se dig selv som Financial Controller i Deloitte Danmarks Finance team, så upload din ansøgning og CV.

  Referencenummer: DK-07767 .

  Indkomne ansøgninger behandles løbende.

  Har du yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Mercuri Urval, konsulent Annegrethe Rosa på telefon 5385 8556 eller konsulent Thomas Iversen på telefon 2067 6617.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.