Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Financial Controller praktikanter, Lyngby

Som Financial Controller praktikant vil du i dagligdagen arbejde tæt sammen med ejendomsadministratorerne i Forening med det overordnede mål at skabe værdi til vores kunder.

Vi vægter faglighed højt og er gode til at lytte til kundens ønsker og behov. Det er derfor vigtigt, at du trives godt med at være opsøgende blandt dine kolleger og i forhold til løsningen af de enkelte opgaver.

Hos os får du ikke en uddannelse, du tager en uddannelse

Det betyder, at vi forventer, at du allerede fra starten af din praktikperiode tager ansvar for din egen læring samt går til opgaverne med nysgerrighed, engagement og godt humør. Du får mulighed for at tilegne dig en masse praktisk erfaring, og vi kan derfor garantere dig, at din praktikperiode både bliver spændende og udfordrende. Mange af vores praktikanter bliver ansat efter praktikperioden.

Vi prioriterer din praktikperiode og din uddannelse højt, hvorfor det i forbindelse med din opgaveskrivning er muligt at vælge et aktuelt emne fra Newsec og samtidig trække på alle de forskellige kompetencer i huset for at komme i mål med opgaven.

Læs mere her om hvordan du kickstarter din karriere hos Newsec.

Vil du med på en rejse ind i Newsec kulturen?

I Newsec er vi kendte for at være der for hinanden og vi sætter medarbejderen først, da vi er overbeviste om, at tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder - vi kalder det passion for colleagues and clients.

Newsec er i en rivende udvikling, både forretningsmæssigt og kulturelt. Vores medarbejdere har mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, hvilket giver en stor mangfoldighed i dagligdagen, hvor ekspertise, integritet og innovation vægtes højt. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du vide mere om at være Financial Controller praktikant i Newsec, Property Asset Management Denmark, så ring på


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.