Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Financial Controller - Søborg, København

PersonaleBørsen søger for vores kunde Ferrosan Medical Devices, en dygtig, ambitiøs og selvstændigt arbejdende Financial Controller med stærke interpersonelle kompetencer. Kunne du tænke dig at udnytte dine talenter indenfor de regnskabsmæssige grunddiscipliner og være ansvarlig for konsolidering og koncernrapportering af måneds- og årsregnskaber? Så har du her muligheden.

Jobbet

Du vil komme til at indgå i et stærkt team bestående af 7 engagerede kollegaer, som alle brænder for at levere et professionelt stykke arbejde til afdelingens interessenter. Du vil få ansvaret for en række spændende og udfordrende områder i Finance afdelingen.

Dine ansvars- og fokusområder vil blandt andet indeholde:

 • Måneds- og årsregnskab
 • Konsolidering, koncernrapportering og kvalitetssikring
 • Omkostningscontrolling
 • Moms og skat
 • Systemejer i SAP, herunder master-/stamdata, rapporterings- og konsolideringsmodel m.m.
 • Kontakt til revisor, herunder planlægning af revision, årsrapport, selvangivelse, m.m.
 • Løbende udvikle og optimere interne procedurer og processer
 • Ad hoc analyser og support.

Din dagligdag vil foregå på kontoret i Søborg, og du vil komme til at referere til Director Group Finance. På kontoret hersker der en god familiær stemning, hvor man sammen fokuserer på at støtte - og spille hinanden bedre.

Kandidaten

Vi søger en person der minimum har 2-5 års erfaring indenfor lignende stilling og er i besiddelse af en solid regnskabsforståelse. Vi tænker, at du måske har revisionsbaggrund med en uddannelse som HD R, cand.merc.aud eller lignende.

Du sidder formentlig i dag i en lignende stilling og ønsker at bygge på i forhold til opgaver og ansvar i en virksomhed i vækst.

For at få succes i stillingen er det essentielt at du besidder solide kompetencer indenfor de regnskabsmæssige grunddiscipliner, moms og skat samt har en oprigtig interesse for konsolidering og koncernrapportering af måneds- og årsregnskaber.

Som person finder du det naturligt at se muligheder i forhold til procesoptimering, udvikling og effektivisering. Endvidere er du kendetegnet ved at du:

 • Er en stærk teamplayer
 • Har en stærk personlighed, der gør dig i stand til at agere sparringspartner for Director Group Finance
 • Evner at kunne arbejde selvstændigt, herunder engageret og proaktiv i forhold til opgaveløsning.
 • Er imødekommende, initiativrig og god til at samarbejde
 • Er troværdig, ansvarlig og god til at overholde deadlines
 • Besidder et godt øje for detaljen og evne at gå i dybden med opgaverne, samtidig med at du holder overblikket

Du har generelt flair for IT, er superbruger i Excel og en erfaren bruger af hele finansdelen i SAP.

Virksomheden tilbyder

Der er tale om et spændende, selvstændigt og udfordrende job i en international markedsledende medico virksomhed, hvis produkter gør en forskel for mennesker i mere end 100 lande. På kontoret i Søborg bliver du en del af en organisation på 220 medarbejdere. Du vil få engagerede kollegaer med en familiær og engageret omgangstone. En kultur hvor vi tager ansvar for egen funktion, og samtidig er klar til altid at hjælpe hinanden.

Sprog

Dansk, engelsk i skrift og tale.

Løn

Du vil blive tilbudt en attraktiv lønpakke inklusiv pension, mobiltelefon og lap top.

Virksomheden

Ferrosan Medical Devices A/S, Biomaterials har stærke kompetencer indenfor Operations og Teknologisk Udvikling. Vi er en virksomhed, der udvikler og producerer hæmostatiske produkter. Vi fokuserer vores aktiviteter indenfor dette område og vi tror fuldt ud på, at det er her vi udnytter vores kompetencer bedst og tilfører værdi til vores distributionspartner, men først og fremmest til de kirurger og sygeplejesker, der anvender vores produkter i kritiske kirurgiske situationer.

Vi er mere end 200 medarbejdere fordelt på operations og udvikling. Vores hovedsæde ligger i Søborg, tæt på København, hvor vi har produktion, laboratorie, administration, forretningsudvikling, forskning & udvikling, ingeniører, regulatory affairs, kvalitetssikring, supply chain samt salg & marketing.

www.ferrosanmedicaldevices.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.