Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Finanselev hos Thisted Forsikring

DRØMMER DU OM EN FREMTID INDEN FOR FORSIKRING? Så bliv finanselev hos Thisted Forsikring

Vi søger elever med start i august 2020!

Søger du faglig og personlig udvikling og spændende opgaver, der matcher og udfordrer dine kvalifikationer, og har du mod på at tage en uddannelse, mens du har en aktiv arbejdsdag i et lokalt forsikringsselskab?

Så kan en uddannelse som finanselev ved Thisted Forsikring være noget for dig.

Mulighederne er store når du arbejder ved Thisted Forsikring. Du får erfaring med kunderådgivning og,- jura, skadesbehandling og salg. Og karrieremulighederne er gode. Efter finansuddannelsen er du færdiguddannet forsikringsrådgiver og kan arbejde videre i branchen. Uddannelsen kan også være et springbræt til andre muligheder, både i forsikring og finanssektoren og i andre brancher.

Måske synes du jura er spændende, og vil gerne læse videre eller arbejde med den specialiserede skadebehandling? Måske interesserer du dig for mennesker og vil gerne arbejde med kunder - og på sigt gerne ledelse? Måske er du tændt på salg og drømmer om at blive assurandør?

Som finanselev får du mulighed for at kombinere uddannelse og konkret joberfaring, og du vil opbygge solide forsikringsfaglige kompetencer i et 2-årigt elevforløb.

Du vil undervejs få en spændende og udbytterig hverdag med kontakt til mange mennesker. Du har gode muligheder for sparring med de andre elever ved Thisted Forsikring, og der vil være en række fælles aktiviteter for elevgruppen.

Du vil komme rundt i forskellige afdelinger i løbet af de to år. Du får du en afvekslende hverdag, hvor du får prøvet dig selv af. Du vil hurtigt blive selvkørende og få ansvar i en takt, der passer dig, og du vil blive involveret i opgaverne på lige fod med dine kolleger.

Et typisk elevforløb indebærer, at du beskæftiger dig med betjening af både privat- og erhvervskunder, og opbygger erfaring inden for såvel kundeservice som skadebehandling. Opgaverne i kundeservice kan eksempelvis bestå i at besvare kundernes henvendelser, når de ringer med spørgsmål til deres forsikringsvilkår, og at sikre, at kunden er korrekt dækket. Når du er i skade-afdelingen består dine opgaver i at behandle kundernes skader, når de er opstået, og med baggrund i kundens forsikringspolice sikre, at kunderne får den erstatning, de er berettiget til.

Som finanselev skal du deltage i skoleophold af 2-5 dages varighed, hvor du sammen med finanselever fra andre forsikringsselskaber lærer det teoretiske om forsikring. Skoleopholdene finder sted i Jylland, men du skal regne med at være væk hjemmefra flere dage ad gangen nogle gange i løbet af din elevtid.

For at blive elev hos os skal du have enten en stx-, htx- eller hhx-uddannelse.

Praktisk

Dit arbejdssted vil være på vores hovedkontor i Thisted. Ansøgningsfristen er senest den 1. marts 2020 men vi forventer at der løbende vil blive afholdt samtaler. Så skynd dig at få udfyldt spørgerammen.

 

Sådan søger du

Vi har gjort det let for dig!

Du skal søge stillingen gennem en virtuel spørgeramme. Det betyder at du søger stillingen ved at svare på en række spørgsmål i stedet for at skrive en traditionel ansøgning. Du kommer i gang ved at klikke på ”Go”.

Det tager cirka 15, minutter og du finder hurtigt ud af om du er et godt match til denne spændende stilling.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål? Dem vil vi gerne svare på. Tag fat i tidligere elev Michelle Andersen eller elevansvarlig Tina Kruse Andersen.  Bare ring til vores hovednummer 96 19 45 00 og sig hvem af de to du ønsker at tale med.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.