Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Finansiel business partner - Energinet Forretningsservice A/S

På vegne af Energinet Forretningsservice A/S søges en finansiel business partner, der kan udfordre og understøtte topledelsen i Forretningsservice på økonomiområdet. 

Om stillingen og Forretningsservice

Forretningsservice understøtter Energinet-koncernen med ydelser inden for HR, beredskab, risk management, QHSE, indkøb samt økonomi og facility service. Målet for Forretningsservice er at opnå synergier på tværs af Energinet og bidrage til fælles værdiskabelse for hele koncernen.

Du bliver en del af afdelingen Forretningsstøtte og Udvikling, der er en stabs- og udviklingsafdeling i Forretningsservice. Afdelingen er ansvarlig for en lang række opgaver i relation til økonomistyring, ledelsesstøtte samt strategi- og udviklingsopgaver på tværs af Forretningsservice. Kulturen i Forretningsservice er positiv og præget af, at man er i gang med en agil transformation, hvor nysgerrighed og vidensdeling er vigtige parametre for at få succes. Heri ligger et spændende arbejde med at sikre, at processerne og ydelserne er så effektive som muligt og skaber mest mulig værdi for hele Energinet-koncernen.

Som finansiel business partner vil du have en bred intern kontaktflade, hvor det er nødvendigt, at du via din faglighed og personlighed er i stand til at samarbejde med mange forskellige interessenter. Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • økonomisk sparringspartner for selskabets ledelse herunder udarbejdelse af beslutningsoplæg
  • analyser, opfølgning og beregninger ifm. selskabets samhandelsmodel
  • budgettering
  • controlling, prognoser, opfølgning på økonomiske mål etc.
  • samarbejde med andre datterselskaber og afdelingen Koncernøkonomi i Energinet.
  • ad hoc-analyser.

Du vil arbejde ud fra hovedkontoret i Fredericia.

Dine kvalifikationer

Du er en erfaren, forretningsorienteret og analytisk tænkende finansiel business partner med minimum 5-7 års erfaring - gerne fra en lignende stilling. Vi forventer, at du kan bidrage med en god og naturlig autoritet og en vis portion gennemslagskraft, der tager afsæt i din faglighed. Via din personlighed, personlige drive og faglige ballast formår du at udfordre ledelsen på en konstruktiv måde.

For at få succes i stillingen kræves det, at du arbejder struktureret, målrettet og analytisk, samt at du er i stand til at håndtere komplekse problemstillinger. Da afdelingens fokus generelt er tværgående både i Forretningsservice og i Energinet-koncernen, forventes det, at du på en tillidsvækkende, løsningsorienteret og proaktiv måde kan få tingene til at ske.

Teoretisk er du uddannet cand.merc. i Business Controlling, cand.merc.aud. eller lignende. Ideelt set har du erfaring fra en shared service-enhed i en kompleks organisation med flere selskaber, der interagerer og arbejder sammen om komplekse opgaver. Dine Excel-kompetencer er i top, og du forstår at omsætte tal til konkrete beslutningsforslag for ledelsen. Såfremt du har erfaring med Microsoft Power BI, vil det være et plus i forhold til stillingen.

Hos Energinet anvender man SAP HANA-platformen. Har du erfaring med denne platform, vil det være en fordel, men ikke et krav.

Du tilbydes

Du bliver en del af en organisation, der arbejder med visionen "Grøn energi for en bedre verden", hvor ambitionen er at nå i mål med den grønne omstilling af energisystemet. Du vil blive mødt af et faglig stærkt miljø, hvor der vil være mange udfordrende opgaver og masser af muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Energinet er en fleksibel arbejdsplads, hvor du får stor indflydelse på, hvor og hvornår du løser dine arbejdsopgaver i en fornuftig balance imellem egne ønsker og værdiskabelse for Energinet.

Lønpakke forhandles efter kvalifikationer.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Vil du være en del af succesen? Så opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder. Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt - derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 eller jj@pay-back.dk.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.