Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Finansmedarbejder til Center for Finans i Koncernservice

Koncernservice søger en finansmedarbejder til Bank og Finans-teamet med erfaring fra lignende stilling og område. Kontoret har ca. 40 medarbejdere og er placeret i Københavns Kommunes Center for Finans med ca. 190 medarbejdere. Vores mål er at levere retvisende, sikker og effektiv regnskabsdrift af høj kvalitet med brugeren i fokus.

Center for Finans varetager alle typer regnskabsopgaver for kommunens syv forvaltninger inden for debitor, kreditor, bank og finans samt afstemning, kvalitetssikring og opfølgning på kommunens balance. Sideløbende med de daglige driftsopgaver og opfølgning på driftsmål arbejder vi med compliance, løbende forbedringer og optimering af regnskabsprocesserne.

Da der er mange snitflader til øvrige kontorer i Center for Finans og forvaltningerne, skal du være stærk til at samarbejde på tværs.

Stillingen
Du refererer til teamleder for Bank og Finans og har et dagligt samarbejde med de andre medarbejdere i kontoret – og en bred kontaktflade i Center for Finans og hele Københavns Kommune.

Som finansmedarbejder i Koncernservice, Center for Finans, vil dine primære arbejdsopgaver bestå af

  • Oprettelse, håndtering, kontering og bogføring af bankkonti
  • Oprettelse af kreditkort og debetkort og kontakt til vores kortleverandører
  • Behandling af sager i ServiceNow samt kontakt til vores institutioner
  • Deltage i opdatering af vores vejledninger

Du bliver en del af en organisation i konstant udvikling og forandring, og en stor del af opgaven vil derfor være, i samråd med de øvrige medarbejdere i Bank og Finans-teamet, at videreudvikle og yderligere automatisere processerne i og omkring vores arbejdsopgaver.

Hvem er du?
Vi søger en dygtig profil med solid faglig ballast tilegnet via relevant uddannelse og erfaring.

Du har dokumenteret erfaring inden for finansbogholderi, gerne fra en større regnskabsenhed, og du har min. 4-5 års erfaring fra en lignende stilling.

Du har indgående kendskab til økonomistyringssystemet SAP herunder finansmodulet samt kender økonomistrukturen i SAP. Du er fortrolig med regnskabsprocesser, risici og kontroller.

Du har gode samarbejdsevner og motiveres af en travl hverdag, hvor du løser de faste opgaver effektivt og med høj kvalitet, og så er du proaktiv og kritisk nysgerrig.

Derudover forventer vi, at du er omhyggelig, løsningsorienteret og har en kritisk tilgang til løsningen af opgaverne.

Regnskab er regnskab, så det er underordnet om din erfaring stammer fra den offentlige sektor eller fra private virksomheder. Vi ser det som en kvalitet, at vores medarbejderes erfaringer stammer fra så mange forskellige typer regnskabsfunktioner som muligt.

Kendskab til vores Serviceportal ServiceNow, SharePoint og eDoc er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder
Du bliver en del af et shared service-center, som har til opgave at understøtte de syv forvaltninger i Københavns Kommune. Vi tilbyder en stor kontaktflade og ansættelse inden for et område, hvor du er med til at præge, udvikle og gennemføre mange forskellige opgaver. Det giver mulighed for personlig og faglig udvikling inden for en spændende branche.

Løn- og ansættelsesvilkår
Tiltrædelse den 1. juni 2021 eller snarest. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst mellem kommunen og den relevante faglige organisation.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef Peter Grønning på 6114 1945.

Søg via nedenstående link senest fredag den 16. april 2021

Koncernservice er en professionel serviceorganisation
I Koncernservice har vi et stærkt fagligt miljø med kompetente og specialiserede medarbejdere inden for finans, løn, HR og personalejura. Vi udvikler konstant vores kompetencer og faglighed for at kunne forenkle arbejdsgangene, når vi etablerer nye teknologiske løsninger på tværs af kommunen. Og vi insisterer på, at vores løsninger skaber en reel effekt hos vores brugere på den længere bane. Vi er ca. 600 medarbejdere der løbende er i dialog med kommunens syv forvaltninger og ca. 45.000 medarbejdere. Vi er med andre ord administrativt samlingspunkt, der skal sikre en effektiv og intuitiv digital administration for hele Københavns Kommune. Mød os på www.koncernservice.kk.dk.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.