Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Finansministeriets juridiske enhed søger en dygtig og ambitiøs jurist

Er du en fagligt stærk jurist og vil du arbejde tæt på den politiske beslutningsproces?

Så kan et job i Finansministeriets departements juridiske enhed måske være noget for dig. Du kan være nyuddannet eller have et par års erfaring. Det vigtigste er, at du har lyst til at beskæftige dig med spændende juridiske arbejdsopgaver, på et højt fagligt niveau, i en politisk organisation.

Om Finansministeriet og juridisk enhed
Finansministeriet varetager en bred vifte af opgaver, som enkeltvis og samlet bidrager til at give regeringen det bedst mulige grundlag for at føre en sund økonomisk politik, og som sikrer fornyelse og effektivisering af den offentlige sektor. Vi lægger vægt på høj faglighed, samarbejdsevner samt gode karrieremuligheder for vores medarbejdere.

I Finansministeriets juridiske enhed er vi tre jurister og en jurastudent. Opgaverne i vores enhed spænder bredt og vil bl.a. omfatte klassisk ministerbetjening, rådgivning til medarbejdere og chefer vedrørende generelle juridiske spørgsmål indenfor bl.a. forfatningsret, forvaltningsret og EU-ret, udarbejdelse af lovforslag og administrative forskrifter samt udarbejdelse, fortolkning og anvendelse af budget- og bevillingsregler på statens område. Derudover kommer du til at beskæftige dig med konkret juridisk sagsbehandling på minister-området. Juridisk enhed varetager endvidere under-visning internt i koncernen. Endelig bliver du bl.a. ansvarlig for koordinering af regeringens- og Finans-ministeriets lovprogram samt Finansministeriets stillingskontrol.

Opgaverne løses i samarbejde med dygtige og engagerede kolleger og chefer. Du vil endvidere få en bred kontaktflade til øvrige kontorer i departementet og til Finansministeriets styrelser, samt et unikt indblik i et ministeriums virke.


Hvem er du?
Vi søger en kollega, der:

• har gode teoretiske kvalifikationer

• kan arbejde selvstændigt og træffe beslutninger

• har analytisk sans og gode formuleringsevner både skriftligt og mundtligt

• er løsnings- og resultatorienteret

• har stor arbejdskapacitet

• er engageret og initiativrig, samt

• har evne og vilje til at udvikle sig fagligt og personligt

Til gengæld tilbyder vi et job, hvor du er med til at præge dine egne arbejdsopgaver i et dynamisk miljø med frihed under ansvar. Vi stiller høje krav, men understøtter dig også i din vej til resultater. Vi lægger desuden vægt på at have en god og uformel omgangstone samt et godt samarbejde både internt og eksternt.

Ansættelse
Finansministeriet opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Din ansøgning med CV, eksamenspapirer (både for bachelor- og kandidateksamen) og evt. bilag skal være modtaget via vores online rekrutteringssystem på www.fm.dk, under ”job”, senest den 15. august 2019. Vi gennemgår løbende ansøgninger og indkalder løbende til samtaler. Der kan i forbindelse med samtalerne forekomme tests.

Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som fuldmægtig eller konsulent på baggrund af dine kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Yderligere oplysninger
Hvis du har lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ole Sørensen på 25 26 27 58 eller olses@fm.dk.

Du kan læse mere om Finansministeriets organisation og opgaver på vores hjemmeside www.fm.dkMere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.