Finanstilsynet søger medarbejder til enheden med specifik fokus på alternative investeringer

De seneste år er interessen for alternative investeringer steget hos de danske pensionsselskaber. Det skyldes blandt andet den lave rente, og at pensionsselskaberne søger at sikre deres kunder det bedst mulige afkast på deres opsparing. Men alternative investeringer er typisk mere komplekse og risikable end mere traditionelle investeringer. Derfor stiller det større krav til pensionsselskabernes forståelse for og håndtering af de tilhørende risici, når de i stigende grad bevæger sig ind på dette område. Finanstilsynet styrker derfor sit fokus på at føre tilsyn med pensionsselskabernes placering af pensionsopsparerens midler i alternative investeringer og har i 2017 etableret en enhed med dette særlige formål.  
 
Hvad forventer vi af dig?  
Til den nye enhed søger vi en fagligt stærk og engageret medarbejder til udvikling af tilsynet med pensionsselskabernes alternative investeringer.  
 
Vi forventer, at du bliver motiveret af at få et stort fagligt ansvar, en dyb indsigt i pensionsselskabernes alternative investeringer, kendskab til den finansielle regulering og en stor kontaktflade til branchen.  
 
Kan du sætte kryds ved følgende fire karaktertræk, er du et godt match til stillingen:  
 
1. Du er en dygtig analytiker  
Du er analytisk skarp og arbejder struktureret med sans for detaljen.  
 
2. Du er resultatorienteret  
Du tager ansvar for processer og sætter en ære i at opnå et godt resultat til tiden.  
 
3. Du har gode samarbejdsevner  
Du er nysgerrig og udadvendt af natur. Samtidig har du en åben og positiv tilgang til opgaven med at få den nye enhed til at fungere som et kompetencecenter for alternative investeringer.
 
4. Du har lyst til at arbejde i et højt tværfagligt miljø  
Du bliver motiveret af at arbejde i et tilsynsfagligt miljø med kollegaer, der ikke nødvendigvis har de samme faglige og erfaringsmæssige kompetencer som dig.  
 
Kandidater til jobbene har fx erfaring med alternative investeringer fra nuværende eller tidligere jobs, fx med fokus på portfolio management, transaktioner, risikostyring, værdiansættelse, revision eller kontrakter og regulering. Kandidater til jobbene kan også have relevante uddannelsesmæssige kompetencer med relation til alternative investeringer.  
 
Hvilke opgaver skal du især løse?  
Enheden kommer specifikt til at arbejde med tilsyn med pensionsselskabernes aktuelle alternative investeringer, f.eks. private equity, infrastruktur, lån og struktureret kredit, fast ejendom, skov og hedge fonde. Du kommer til at deltage i vurderingen af; pensionsselskabernes ledelses- og beslutningsstrukturer, pensionsselskabernes evne til at identificere, måle, overvåge, forvalte, kontrollere og rapportere om de risici, der er i tilknytning til de alternative investeringer, pensionsselskabernes modeller for værdiansættelse og selskabernes anvendelse af forskellige investeringsstrukturer og -samarbejder.  
 
Du vil få engagerede kolleger, der er vant til at sparre med hinanden i et fagligt stærkt miljø. Du vil få din hverdag i et hus, hvor der er et højt aktivitetsniveau, men også en uformel stemning og et rart arbejdsmiljø.   
 
Hvordan er dine ansættelsesvilkår?  
Din ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for at forhandle individuelle tillæg efter kvalifikationer. I forbindelse med ansættelse skal du fremvise straffeattest.  
 
Vi har et internt karriere- og kompetenceprogram, og når det kommer til arbejdsvilkår, er vi også en attraktiv arbejdsplads. Vi har flekstidsordning, kantineordning, massageordning, renseriordning, fri parkering og fodbold-, løbe- og badmintonklubber.
 
Sådan ansøger du  
Send din ansøgning via vores elektroniske ansøgningssystem på finanstilsynet.dk senest torsdag den 1. marts 2018 kl. 12.00. Husk at uploade dit CV, eksamensbeviser inkl. resultater og andre relevante bilag sammen med din ansøgning. Vi tager ikke ansøgninger i betragtning, der er blevet indsendt på anden vis.  
 
Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.  
 
Spørgsmål?  
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til underdirektør Per Plougmand Bærtelsen på 33 55 83 45 eller chefkonsulent Jens Dalskov på 61 82 88 11.  
 
Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan du få ved at henvende dig til vores HR Rekrutteringspartner Christian Dich på 91 33 70 85.  
 
Du kan læse mere om Finanstilsynet på http://www.finanstilsynet.dk – særligt under rubrikken ”Karriere”. Du kan også finde os på LinkedIn ved at søge på Finanstilsynet Danmark.  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:2. april 2018

ØKONOMICHEF MED POTENTIALE SOM CFO

HØI & THOMASSEN A/S

På vegne af vores kunde søger vi til en nyoprettet stilling en analytisk stærk økonomichef der skal have det overordnede ansvar for virksomhedens regnskabs- og økonomifunktion. Vores kunde er entreprenør og projektudvikler og skaber værdi for bygher...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Økonomikonsulent til områdefornyelserne i København

Områdefornyelse Nordvest

Har du styr på regnskaber, og kan du overskue komplekse forretningsgange? Kan du lide at agere økonomisk controller? Har du lyst til at udvikle administrative systemer og løsninger? Og kan du lide at oplære, vejlede og hjælpe andre? Så er du den rig...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Erfaren regnskabs- & økonomiansvarlig søges til solid børnetøjsvirksomhed i Vanløse

Proselection

København
Beskrivelse Som regnskabs- & økonomiansvarlig vil du få ansvaret for den samlede økonomifunktion i en dynamisk og veletableret dansk børnetøjsvirksomhed. Du vil få hjælp til bogholderiet af en deltidsmedarbejder 12 timer pr. uge, hvorfor du også sel...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Statskonsulent (fødevarer, landbrug og fiskeri), ambassaden i Beijing

Udenrigsministeriet

København
STATSKONSULENT (FØDEVARER, LANDBRUG OG FISKERI) TIL DEN DANSKE AMBASSADE I BEIJING Har kombinationen af Kina, fødevarer, landbrug og fiskeri samt forretningsudvikling og politisk analyse din interesse? Har du ledelseserfaring og gode diplomatiske ev...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Regional statskonsulent (fødevarer, landbrug og fiskeri), ambassaden Kuala Lumpur

Udenrigsministeriet

København
REGIONAL STATSKONSULENT (FØDEVARER, LANDBRUG OG FISKERI) TIL DEN DANSKE AMBASSADE I KUALA LUMPUR (ASEAN-regionen) Har du en stærk faglig indsigt inden for fødevarer, landbrug og fiskeri samt erfaringer fra en politisk ledet organisation? Har du gode...