Finanstilsynet søger skarp jurist til tilsynet med livsforsikringsselskaber

Kunne du tænke dig en central placering i det danske pensionssystem? Så har du nu chancen for et spændende job i Finanstilsynet.  
Vi skal bruge en teoretisk velfunderet jurist til at indgå i vores spændende hverdag, hvor vi fører tilsyn med livsforsikringsselskaberne ved en kombination af inspektioner på stedet og løbende overvågning. Herudover skal du bidrage til at forny reguleringen på området.
 
Hvad forventer vi af dig?  
Vi søger en fagligt stærk og engageret jurist til tilsynet med livsforsikringsselskaberne.  
 
Vi forventer, at du bliver motiveret af at få et stort fagligt ansvar og dybt kendskab til den finansielle regulering. Herudover vil du få dyb indsigt i selskabernes forretningsmodeller og de tilknyttede risici, samt en bred kontaktflade til branchen.  
 
Kan du sætte kryds ved følgende fem karaktertræk, er du et godt match til stillingen:  
 
1. Du er grundig og ansvarsbevidst  
Du har lysten til at vende hver en sten i en problemstilling og tager gerne ansvar for dit arbejde.  
 
2. Du er kvalitetsbevidst, resultatorienteret og god til at prioritere  
Du stræber altid efter at levere arbejde af høj kvalitet inden for de relevante tidsrammer og formår at prioritere dine arbejdsopgaver herefter.  
 
3. Du er fleksibel og omstillingsparat  
Du trives med at arbejde i et miljø med et højt aktivitetsniveau, hvor opgaverne til tider har korte og skarpe tidsfrister.  
 
4. Du har gode samarbejdsevner  
Du er nysgerrig og udadvendt af natur og er ikke bange for at stille spørgsmål. Samtidig har du en åben og positiv tilgang til forskelligartede opgaver inden for dit felt.  
 
5. Du har lyst til at arbejde i et højt tværfagligt miljø  
Du bliver motiveret af at arbejde i et tilsynsfagligt miljø med kollegaer, der ikke nødvendigvis har de samme faglige og erfaringsmæssige kompetencer som dig.  
 
Kandidater til jobbene er fx cand.jur., cand.merc.jur. eller lignende.  
 
Hvilke opgaver skal du især løse?  
Som jurist i kontoret får du stor indsigt i livsforsikringsselskabernes forhold på tværs af branchen. Du får også en dyb indsigt i det komplekse regelgrundlag. Du kommer til at arbejde med fortolkning og vurdering i forhold til den gældende regulering, ligesom du også løbende vil komme til at arbejde med at forny reguleringen. Med udgangspunkt i kendskab til selskabernes forretningsmodeller og de tilknyttede risici kommer du også til at deltage i inspektioner hos selskaberne.  
 
Du vil få engagerede kolleger, der er vant til at sparre med hinanden i et fagligt stærkt miljø. Du vil få din hverdag i et hus, hvor der er et højt aktivitetsniveau, men også en uformel stemning og et rart arbejdsmiljø.  
 
Bliv en del af tilsynet med pensionsselskaberne 
Vores hovedopgave er at varetage beskyttelsen af forsikringstagernes interesser. Det gør vi ved at føre tilsyn med de danske pensionskasser og livsforsikringsselskaber. Vores tilsyn er overordnet set kendetegnet ved at være proaktivt med fokus på de væsentlige risikofaktorer og på holdbarheden af virksomhedernes forretningsmodeller. Vi prioriterer udviklingsmuligheder og kollegialt sammenhold højt og arbejder derfor tværfagligt. 

 
Hvordan er dine ansættelsesvilkår?  
Din ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for at forhandle individuelle tillæg efter kvalifikationer. I forbindelse med ansættelse skal du fremvise straffeattest.  
 
Vi har et internt karriere- og kompetenceprogram, og når det kommer til arbejdsvilkår, er vi også en attraktiv arbejdsplads. Vi har flekstidsordning, kantineordning, massageordning, renseriordning, fri parkering og fodbold-, løbe- og badmintonklubber.  
 
Sådan ansøger du  
Send din ansøgning via vores elektroniske ansøgningssystem på finanstilsynet.dk senest søndag den 25. februar 2018. Husk at uploade dit CV, eksamensbeviser inkl. resultater og andre relevante bilag sammen med din ansøgning. Vi tager ikke ansøgninger i betragtning, der er blevet indsendt på anden vis.  
 
Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.  
 
Spørgsmål?  
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til underdirektør Per Plougmand Bærtelsen 33 55 83 45.  
 
Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan du få ved at henvende dig til vores HR Rekrutteringspartner Søren Bay Ivarsson på 91 33 70 82.  
 
Du kan læse mere om Finanstilsynet på http://www.finanstilsynet.dk – særligt under rubrikken ”Karriere”. Du kan også finde os på LinkedIn ved at søge på Finanstilsynet Danmark.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Jurister til tilsyn med og regulering af energiselskaber

Energitilsynet

Center for Varme søger flere jurister til at varetage og udvikle tilsynet og reguleringen af ca. 600 energiselskaber, der er aktive på markedet for fjernvarme. Vi har fået tilført flere ressourcer til løsning af nye og eksisterende opgaver og derfor...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Cand.merc.aud./jur.'ere til regnskabsmæssig kontrol og vejledning af virksomheder i energisektoren

Energitilsynet

Center for Varme søger flere cand.merc.aud. jur ere. til regnskabsmæssig kontrol og vejledning af ca. 600 energiselskaber, der er aktive på markedet for fjernvarme. Vi har fået tilført flere ressourcer til løsning af nye og eksisterende opgaver og d...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Jurist til research om voldtægt

Sekretariat

Jurist til research om voldtægt (med start hurtigst muligt) ________________________________________________________________________________ Amnesty International Danmark søger jurist til research om voldtægt Amnestys danske afdeling søger en jurist...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Energitilsynet søger en dygtig jurist med interesse i energijura

Energitilsynet

Energitilsynet søger en dygtig jurist med interesse i energijura Kunne du tænke dig at blive en del af vores team, der fører tilsyn med el- og gasvirksomheder? Ønsker du en stilling med dynamik, opgaver der kræver høj faglighed, forvaltningsret og m...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Dygtig jurist til JURA i Energistyrelsen

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Har du stærke juridiske kompetencer? Har du lyst til at arbejde med komplekse juridiske problemstillinger på et område med stor politisk bevågenhed? Og vil du være med til at kvalitetssikre og udvikle det juridiske arbejde i en organisation, som arb...