Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Finanstilsynet søger student til Juridisk Kontor

Har du interesse for den finansielle lovgivning, og vil du sammen med os arbejde med lovgivningsprocesser og andre juridiske problemstillinger. bl.a. inden for forvaltningsretten?

I Juridisk Kontor har vi netop ansat én af vores dygtige studentermedhjælpere i en fuldmægtigstilling, og vi søger derfor en kompetent erstatning.

Juridisk Kontor består af et nationalt og et internationalt team. Nationalt Team er ansvarlig for at koordinere og kvalitetssikre den finansielle lovgivning. Nationalt Team er desuden sekretariat for Finanstilsynets bestyrelse, er ansvarlig for betjening af erhvervsministeren og ministeriet og yder juridisk bistand til huset. Internationalt Team forhandler EU-regulering på det finansielle område og er ansvarlig for Finanstilsynets indsats for tidlig interessevaretagelse i EU og andre internationale fora.

Hvad forventer vi af dig?

Som studentermedhjælper i Juridisk Kontor får du en enestående mulighed for at lære den finansielle sektor at kende fra tilsynssiden. Vi skal bruge en student, der primært er knyttet til Nationalt Team. Vi forestiller os, at du som minimum er 3. års jurastuderende.

Du skal arbejde selvstændigt med husets lovbekendtgørelser. Derudover skal du bistå kontorets jurister med kontorets sager, f.eks. betjening af ministeren, juridiske undersøgelser i forbindelse med fortolkningssager og bistand med det lovforberedende arbejde. Der vil også være opgaver som vedligeholdelse af intranet, opdatering af hjemmeside mv.

Du bliver en del af et kompetent kontor i et positivt og uformelt arbejdsmiljø. Vi arbejder tæt på det politiske miljø og har mange berøringsflader både indenfor og uden for huset. Du vil få ansættelse på et område med gode karrieremuligheder.

Du vil få 22 dygtige og engagerede kollegaer, der er vant til at sparre med hinanden i et fagligt stærkt miljø præget af et højt aktivitetsniveau. Du vil skulle indgå i et studenterteam på i alt tre studerende.

Kan du sætte kryds ved følgende fire karaktertræk, er du et godt match til stillingen:

1. Du er grundig og ansvarsbevidst

Du er struktureret og tager ansvar for dit arbejde. Du leverer arbejde af høj kvalitet og kan prioritere dine arbejdsopgaver. Kontoret har mange frister, og det er vigtigt, at opgaverne bliver fulgt til dørs.

2. Du har lyst til at lære

Du er nysgerrig og har mod på at udvikle dig fagligt inden for et meget komplekst reguleringsområde.

3. Du er fleksibel og omstillingsparat

Du trives med at arbejde i et miljø med højt aktivitetsniveau, hvor opgaverne til tider har korte og skarpe tidsfrister.

4. Du er positiv og serviceminded

Du kan lide at hjælpe dine kollegaer og motiveres af at gøre deres hverdag lettere.

Hvordan er dine ansættelsesvilkår?

Du vil blive ansat i henhold til overenskomst mellem HK-stat og Finansministeriet. Stillingen er på 10 timer om ugen, som kan aftales fleksibelt afhængig af dine studieaktiviteter. Du vil være underlagt de interne retningslinjer, som gælder alle ansatte i Finanstilsynet. I forbindelse med ansættelse skal du fremvise straffeattest.

Startdato er 1. oktober 2019.

Sådan ansøger du

Send din ansøgning via vores elektroniske ansøgningssystem på finanstilsynet.dk eller via ”Søg”-knappen senest 13. august 2019 kl. 12.00. Husk at uploade dit CV, eksamensbeviser, karakterudskrifter og andre relevante bilag sammen med din ansøgning. Vi tager ikke ansøgninger i betragtning, der er blevet indsendt på anden vis.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vicekontorchef Thomas Rasmussen på tjr@ftnet.dk.

Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan du få ved at henvende dig til vores HR-partner Carsten Andersen på telefon 91 33 70 02.

Du kan læse mere om Finanstilsynet på www.finanstilsynet.dk – særligt under rubrikken ”Karriere”. Du kan også finde os på LinkedIn ved at søge på Finanstilsynet Danmark.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.