Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Finanstilsynet søger studentermedhjælper med økonomisk profil

Vil du bidrage til, at borgere og virksomheder har tillid til den finansielle sektor og de finansielle markeder? Så er jobbet som student i Finanstilsynet måske noget for dig?

Vi søger lige nu en student til Finanstilsynets økonomiske sekretariat.

I kontoret Økonomisk Sekretariat arbejder vi med risikovurdering af den finansielle sektor og dens virksomheder. Kontoret har en central rolle i det tværgående analysearbejde i Finanstilsynet. I samarbejde med vores to andre studentermedhjælpere vil dine opgaver i kontoret primært bestå i løbende at forbedre vores værktøjer til dataanalyse, skabe overblik over finansielle data, udarbejde finansiel statistik og bidrage til Finanstilsynets analyser.

Hvad forventer vi af dig?
Vi forventer, at du:
• er analytisk tænkende
• kan arbejde selvstændigt og struktureret
• er god til at formulere dig både skriftligt og mundtligt
• har en åben og positiv tilgang til arbejdsopgaverne

I jobbet har du brug for at være struktureret, da du skal behandle og holde styr på store datamængder, samtidig med at du leverer dine opgaver inden for faste deadlines. Selv om vi giver dig faste deadlines, har vi forståelse for, at du er studerende, og derfor er vi fleksible i forhold til dit studie og dine eksamener. Vi sørger for, at du får en god introduktion til jobbet, og du har altid mulighed for at få sparring og hjælp til opgaverne fra kollegaer i kontoret.

Derudover forestiller vi os, at du:
• studerer økonomi, matematik-økonomi, HA eller en lignende uddannelse
• har bestået de to første år af dit studie
• har en vis erfaring med Excel og SAS

Hvordan er dine ansættelsesvilkår?
Du vil blive ansat efter gældende overenskomst mellem HK/STAT og Finansministeriet, og vil være underlagt de interne retningslinjer, som gælder alle ansatte i Finanstilsynet. I forbindelse med ansættelse skal der fremvises straffeattest. Stillingen er på 15 timer om ugen, og kan aftales fleksibelt afhængig af dine studieaktiviteter.

Sådan ansøger du
Send din ansøgning via vores elektroniske ansøgningssystem på finanstilsynet.dk senest fredag d. 5. februar 2021, kl. 12. Husk at uploade dit CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag sammen med din ansøgning. Vi tager ikke ansøgninger i betragtning, der er blevet indsendt på anden vis. Ansøgninger vil blive læst løbende som de indkommer.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål vedrørende stillingen i Økonomisk Sekretariat, er du velkommen til at ringe til vicekontorchef Morten Harpøth Johansen på telefon 33 55 84 34.

Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan du få ved at henvende dig til vores HR-rekrutteringspartner Simon Scott Hansen på telefon 91 33 70 24.

Du kan læse mere om Finanstilsynet på www.finanstilsynet.dk – særligt under rubrikken ”Karriere”. Du kan også finde os på LinkedIn ved at søge på Finanstilsynet Danmark.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.