Find kompasset frem og vis vejen som leder


Hos DOMINIA træder du ind i rollen som afdelingsleder for et særdeles velfungerende konstruktionsteam. Din fornemmeste opgave bliver at sikre den høje arbejdsglæde og gode kultur i DOMINIA.

Som frontfigur i konstruktionsafdelingen tager du kort og kompas under armen, går forrest og viser vejen frem. Dit kompas er styret af nogle stærke menneskelige værdier, der sikrer, at du og holdet kommer godt igennem en lang række spændende projekter. I følger nye stier og skaber gode relationer med folk, I møder på jeres vej. Finder du kikkerten frem og ser lidt længere ud i horisonten, får du øje på din og DOMINIA'S positive indflydelse på branchens udfordringer, når det gælder samarbejde og bæredygtighed. Og du får øje på effekten af din succesfuldt implementerede strategi for konstruktionsafdelingen.

Du bliver en succesfuld afdelingsleder i DOMINIA, fordi du:

 • Som konstruktionsteamets leder har lagt en tydelig indsats for at sikre teamets arbejdsglæde og motivation. Teamet kan ikke få armene ned over at have fået netop dig som deres leder!
 • Gennem afholdelse af de første MU-samtaler opnår en god føling med dit team i dagligdagen. Desuden får du, gennem din forståelse for hver enkelt medarbejder, overblik over kompetencer og ressourcefordeling, så du kan sætte det bedste hold på projekterne.
 • Påtager dig ansvar, fra dag 1, inden for projekt- og projekteringsledelse. Og du ved, at du i projekterne har den oplagte mulighed for at vise vejen frem… show it! don’t tell it.
 • Indgår aktivt og engageret i den fælles ledelse med din proaktive mentalitet og dit positive mindset, og f.eks. går forrest med nye strategisk udviklingsområder
 • På den anden side af dine første 6 måneders ansættelse fungerer som markedschef og sammen med resten af ledelsesteamet tager ansvar for, at Dominia får de rigtige opgaver med hjem.
 • Fremlægger en udviklings- og handlingsorienteret strategi for konstruktionsteamets fremtid for ledelsen og teamet.

 • Har du evner eller interesse for fx bæredygtighed, IKT/BIM eller noget helt tredje? Så er det nærmere et ansvar end en mulighed, at du udvikler DOMINIA som organisation i den retning.

  Vi forestiller os, at du:
  I dag arbejder som teamleder, projektleder, projektchef eller lignende og ønsker at udvikle dig ind i rollen som afdelingsleder. Måske er du uddannet konstruktionsingeniør eller konstruktør? Det vigtige her er, at du er i stand til at se og forstå det hele menneske. Du kommer formentligt fra rådgiver- eller entreprenørbranchen. Uanset baggrund har du helt sikkert en teknisk forståelse og har den faglige tyngde til at kunne varetage ansvarsposter i et byggeprojekt.

  DOMINIA Rådgivende Ingeniører…
  …bygger på mere end 80 års erfaring med teknisk rådgivning inden for boliger, institutioner og erhverv og har bidraget til byggeriet af mere end 60.000 boliger gennem årene. DOMINIA'S speciale er alment boligbyggeri og institutionsbyggeri med et bæredygtigt fokus. Og ikke mindst er DOMINIA en værdiorienteret organisation med fokus på arbejdsglæde, sociale aktiviteter – som fx filmklub, spilaftener, vinsmagning, kunstforening, skitur og meget mere.

  Stadig nysgerrig?
  Så vil vi meget gerne høre fra dig. mind står for rekrutteringsprocessen og CV og ansøgning sendes via nedenstående link. Samtaler afholdes løbende.  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:16. januar 2018
  Udløbsdato:12. marts 2018

  Konstruktionschef - Odense

  UnikRecruitment

  Erfaren, struktureret og dynamisk Inrotech er en innovativ virksomhed, der udvikler og implementerer unikke og meget avancerede robotsvejseløsninger til virksomheder inden for sværindustrien. Virksomheden oplever stor interesse grundet dens kompeten...
  Indrykket:18. januar 2018
  Udløbsdato:23. februar 2018

  Borgercenterchef til Voksenhandicap i Aarhus Kommune

  Pluss

  Har du et stærkt samfundsengagement om sociale forhold? Ønsker du at gøre en forskel for voksne med handicap? Og kan du være med til at sætte den faglige retning i landets næststørste kommune? Så er du måske den nye borgercenterchef for Borgercenter...
  Indrykket:8. februar 2018
  Udløbsdato:1. marts 2018

  Chef for Teknik og Miljø

  Skanderborg Kommune

  Kan du motivere og skabe inddragelse?Skanderborg Kommune har en vision om De 1.000 fællesskabers land , hvor kommunen opfattes som et politisk ledet lokalsamfund, og hvor borgerne sætter deres ressourcer i spil sammen med andre. Løsninger skabes ind...
  Indrykket:13. februar 2018
  Udløbsdato:6. marts 2018

  Manager for the Stellar Observations Network Group (SONG) (962474)

  Science and Technology

  Aarhus
  The Department of Physics and Astronomy and the Stellar Astrophysics Centre (SAC) at Aarhus University invite applications for a 4 year position (01.04.2018 31.03.2022) as Manager for the Stellar Observations Network Group (SONG). SAC is a world lea...
  Indrykket:18. januar 2018
  Udløbsdato:13. marts 2018

  Afdelingschef for projektudvikling, København

  Effektiv Rekruttering

  Virksomhed: ARKITEKTGRUPPEN er en projektudviklingsvirksomhed med egen byggeorganisation, grundlagt i 1986. Hos ARKITEKTGRUPPEN udvikles byggeprojekter i samarbejde med arkitektfirmaer, investorer og brugere, og skaber med byggeriets arkitektur og f...