Finmekaniker til G.R.A.S i Holte

Jobnummer: 145006

Er troværdighed, innovation og passion vigtigt for dig i dit arbejde? Så er dette job som finmekaniker hos G.R.A.S Sound & Vibration måske noget for dig.

Virksomheden

G.R.A.S Sound & Vibration er grundlagt af den danske pioner inden for akustik, Gunnar Rasmussen. Virksomheden udvikler og producerer målemikrofoner og relateret akustisk udstyr.

Jobbet

For G.R.A.S Sound & Vibration i Holte, søger Moment detaljeorienterede finmekanikere til montage af mikrofoner. Jobbet er med henblik på fastansættelse direkte hos G.R.A.S.

Du kommer til at arbejde i virksomhedens produktion, hvor du får ansvaret for at montere og samle målemikrofoner. Meget af arbejdet foregår under mikroskop og det er en fordel, at du har erfaring med dette samt en relevant uddannelse.

Som produktionsmedarbejder bliver du en del af produktionen som består af 50 ansatte, inddelt i mindre teams. Du kommer til at arbejde i et team, hvor der er et tæt samarbejde omkring teamets mål. Dog er du selv ansvarlig for dine egne deadlines, og har ansvaret for at produkterne bliver klar til kunderne.

Du vil få en grundig sidemandsoplæring, hvor du bliver uddannet i at montere de forskellige målemikrofoner.

Din profil

Du ønsker at blive en del af en virksomhed i vækst og udvikling. Du går engageret til dine arbejdsopgaver og er vant til at arbejde med selvstændige deadlines. Derudover har du en relevant uddannelse, fx. finmekaniker, industritekniker, sølv- el. guldsmed eller andet, hvor du har viden om og erfaring med finmekanisk montage.

Derudover ser vi gerne, at du har:

  • Arbejdet med LEAN og har en god ordenssans
  • Arfaring med at gå systematisk til dine arbejdsopgaver

Løn og arbejdstider

Der lønnes efter kvalifikationer.

Der er tale om et fuldtidsjob på daghold fra mandag-fredag. Arbejdstiderne er fleksible, og du kan møde mellem kl. 6 og kl. 9, og din gåtid afhænger deraf. I din oplæringsperiode forventes du dog at møde omkring kl. 6.00.

Processen

Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at sende din ansøgning ved at følge linket allerede i dag. Du vil blive ringet op til en indledende telefonsamtale. Herefter indkalder vi til personlige samtaler. 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.