Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fire ergoterapeuter til Middelfart Kommunes hjemmepleje

Motiveres du af samarbejdet med borgeren og plejen? – Middelfart Kommune søger pr. 01.06.2021 fire ergoterapeuter, 28-32 ugentligt.

I Middelfart Kommune er hjemmeplejen inddelt i fire hjemmeplejegrupper – Ejby, Nørre Aaby, Middelfart/Strib og Middelfart midtby. Vi søger 1 ergoterapeut til hver gruppe.

Hver hjemmeplejegruppe har sin egen leder og består derudover af ca. 50 dygtige hjælpere og assistenter, herunder også elever.
Derudover er hjemmeplejen organiseret sammen med dagcentrene, hvor også demenskoordinatorerne samt fællesskabskoordinatoren er organiseret – alt sammen noget, der giver rigtig god mening i hverdagen i form af sparring, koordinering samt det, at vi løfter i flok.

Tror du på, at vi sammen kan gøre en forskel. At ”forskellige” faglige øjne får øje på noget forskelligt, som samlet set giver et mere helhedsorienteret billede. At borgernes mål er vores ”vejviser”, og at ingen veje er umulige at gå.

Lykkes du med, at spille dine tværfaglige kolleger gode? At lytte aktivt og spørge nysgerrigt ind? Stille opklarende spørgsmål og facilitere faglige drøftelser?
At skabe overblik, struktur og retning, samt sikre opfølgning i samarbejde med plejen, så vi som samlet gruppe lykkes med opgaven? At være målorienteret og skabe flow, samtidig med at du sikrer, du har dine kolleger i plejen med, så der hele tiden arbejdes med læring og refleksion?

Drives du af, at bringe dine ergoterapeutiske kompetencer i spil hos borgerne og samtidig have et vedvarende fokus på rammesætning, facilitering og opfølgning i samarbejdet med plejen? At arbejde med vidensdeling og læring i større og mindre grupper i plejen, hvor kompetencer som pædagogik og motivation er bærende?

Brænder du for, at stå/gå på to ben? – Et ben, der handler om det at bringe dine faglige kompetencer i spil ude hos borgerne i tæt samarbejde med plejen? Og et andet ben, der handler om læring, facilitering af læringsrum og faglige refleksioner samt et vedvarende fokus på vidensdeling og løbende struktur, overblik og opfølgning?

Kan du svare ja til ovenstående, så vil vi glæde os til at modtage din ansøgning!

Din rolle og funktion bliver alt fra aktivitetsanalyser, opstartssamtaler og funktionsvurderinger, til udarbejdelse af handleplaner med tydelige mål, opfølgningsdato mm. i Nexus.
Du skal brænde for det pædagogiske arbejde, hvor fokus er på læring og vidensdeling, samt på bedside undervisning, støtte og vejledning til dine kolleger i plejen.
Og ikke at forglemme, at det ind i mellem vil give rigtig god mening at have enkelte plejeopgaver eller være ”2. manden” i en opgave hos en borger. Hvor du vil opleve hverdagen med mulighed for gode faglige og meningsfulde observationer til det videre arbejde sammen med plejen.

Middelfart Kommune er blandt de tre kommuner i landet, der er udvalgt som ”frikommune”, dvs. at vi de næste tre år skal arbejde med diverse prøvehandlinger, hvor vi ikke er styret af de lovgivningsmæssige rammer.
Derudover arbejder vi hele tiden med at sikre den bedst mulige rehabiliterende tilgang, hvor borgerens mål, det tværfaglige samarbejde og den tværfaglige koordinering er i højsædet.
Samtidig er det lykkes Middelfart Kommune, fra styrelsen, at få midler til projekt ”Styrket Trivsel og Værdighed i borgerens eget hjem”. Endvidere er vi netop startet op med projekt I SIKRE HÆNDER.
Alle sammen projekter, du vil blive en del af, med fokus på borgerens mål, faglige refleksioner samt faglig kvalitet i al ageren, herunder også i forhold til den daglige dokumentation.

Vi er meget opmærksomme på værdien i et fagfællesskab, hvorfor vi som noget af det første skal have sikret en struktur omkring, at I fire ergoterapeuter mødes og sparrer med hinanden.

Du vil primært møde kl. 7, men med enkelte forskudte dage, så du også mødes med aftenvagterne. Du vil have god indflydelse på tilrettelæggelsen af egen arbejdsdag.

Vi vil gerne, at du i din ansøgning tydeliggør, om du primært søger i én af grupperne eller om du er interesseret i at søge i alle 4 grupper.

Hvis du har spørgsmål omkring stillingerne er der mulighed for at kontakte en af hjemmeplejelederne

Ejby, Hanne Vestergaard, tlf. 8832 4516, mail Hanne.Vestergaard@middelfart.dk
Nørre Aaby, Lone Termansen, tlf. 2164 2687, mail Lone.termansen@middelfart.dk
Middelfart/Strib, Jubit Sørensen, tlf. 9243 3124, mail Jubit.Sørensen@middelfart.dk
Middelfart, Lisbeth Flaskager, tlf. 2122 3046, mail Lisbeth.flaskager@middelfart.dk

Ansøgningsfrist: søndag d. 11. april 2021
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 16


Stillingerne skal søges online via elektronisk link på denne side. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam”/”Uønsket post”.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.