Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fire kunderådgivere til Udbetaling Danmark i Haderslev

Fire kunderådgivere til Udbetaling Danmark i HaderslevKan du levere enkel og effektiv kundeservice på et komplekst grundlag? Møder du kunden i øjenhøjde? Og trives du i en hverdag med mange opgaver? Så er du måske en af de kunderådgivere, vi søger til fuldtidsstillinger med tiltrædelse i starten af april eller maj.

Kan du rådgive og sagsbehandle?
I ATP løser vi opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. Årligt er vi i kontakt med knap halvdelen af alle danskere, fordi de fx modtager familieydelser, har en arbejdsskade eller som nu, hvor vi skal hjælpe med at bryde smittekæder i vores COVID-19 smitteopsporingsenhed.

I Familieydelser er vores opgave at sikre grundtryghed til danske børnefamilier. Vi sætter en ære i, at de får penge til tiden og oplever god kundeservice, når de er i kontakt med os om børne- og ungeydelser, børnetilskud eller bidrag. Og vi behandler både nationale og internationale sager. 

Vi er på udkig efter tre kolleger til vores udenlandssektion, der arbejder med sager på tværs af landegrænser inden for EØS-området og en kollega til Bidrag, hvor vi bl.a. har dialogen med mor og far i skilsmissesager. 

Vi søger dig, der får energi af at hjælpe kunder i telefonen eller gennem skriftlig sagsbehandling. Dig, der trives i en effektiv og struktureret hverdag med skiftende opgaver. Og dig, der er god til at træffe beslutninger og desuden:

 • kommunikerer klart og tydeligt og kan formidle komplekse regler på en kundevenlig måde. Især på EØS-området er det vigtigt, at du kan begå dig på engelsk, og øvrige fremmedsprog er en fordel
 • kan håndtere de svære samtaler – især i Bidrag
 • er tryg ved at arbejde efter mål og drives af at nå vores fælles produktionsmål
 • motiveres af at skabe gode kundeoplevelser - også i form af dine bidrag til forbedringer i dagligdagen.
 • Har du erfaring med komplekse administrative opgaver?
  Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mangeartet, fx kontoruddannet eller professionsbachelor i offentlig administration eller lignende uddannelse. På EØS-området vil det være en fordel, hvis du har et uddannelsesniveau på professionsbachelorniveau. Det vigtigste er, at du formår at omsætte kompleks viden og jura selvstændigt. 

  Formentlig har du prøvet kræfter med rollen som kunderådgiver et sted, hvor servicering af kunderne sker med en professionel tilgang, men vigtigst er, at du brænder for opgaven. Som person er du nysgerrig, ansvarsfuld og imødekommende.

  Når du starter i ATP, sørger vi for en god og grundig oplæring, hvor du hurtigt selv får lov til at løse sager og tage telefoner med sparring fra en kollega. 

  Vil du løse opgaver til gavn for samfundet?
  ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 250 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingsenhed af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, bliver administreret af ATP.

  Du bliver en del af et team af professionelle og kvalitetsbevidste kolleger i moderne kontorfaciliteter. Vi lægger vægt på lyst og evne til videndeling og læring – og så skal det være sjovt at gå på arbejde.
  Løn fastsættes efter gældende overenskomst, og du bliver omfattet af en attraktiv pensionsordning samt sundhedsforsikring.

  =


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.