Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

FIREDOBBELT GAZELLE SØGER ERFAREN KUNDERÅDGIVER TIL STRATEGISK LØSNINGSSALG (ØST)

Jobbet som Account Executive hos Epicent stiller to væsentlige krav. Dels trives du med opsøgende kundekontakt og brænder for nysalg, dels formår du at tale strategi og afdække komplekse behov. Målet er at øge Epicents kundeportefølje af både B2B- og B2C-virksomheder. Kunder, som vores journalister og PR-konsulenter konstant sikrer bedst mulig eksponering i redaktionelle medier.

Du får ansvaret for alle salgets faser fra udvælgelse af kundeemner over behovsafdækning, løsningssammensætning og ordrelukning til løbende vedligeholdelse og gensalg. Du booker og afholder kundemøder, udarbejder oplæg, årsplaner og abonnementsaftaler samt genforhandler udløbne og opsagte kontrakter. Ofte sammensætter du strategiske løsninger med udgangspunkt i kundernes årshjul og marketingplaner.

I det daglige er du i hyppig kontakt med vores journalistteam. Du får assistance til emnegenerering og anden salgssupport, så mest mulig af din tid er frigjort til værdiskabende aktiviteter.

Vi forventer, at du efter en grundig oplæring hurtigt er selvkørende og kan varetage alle kundehåndteringens faser. Det kræver erfaring, strategisk indsigt, professionalisme og en god portion drive. Til gengæld bliver du en vigtig person i vores virksomhed, og for den rette er der særdeles gode personlige og faglige udviklingsmuligheder. 

Ideelt bor du i nærheden af vores kontor i Aarhus eller vores kontor i Ballerup. Kvalificerede ansøgere fra resten af landet kan dog også komme i betragtning, da man tilbringer det meste af arbejdstiden ude hos kunderne, og da der er mulighed for at arbejde ud fra egen bopæl. For den rette er der gode indtjeningsmuligheder med en attraktiv pakke sammensat af fast løn og provision.

OM OS

Siden 1999 har Epicent leveret professionelle kommunikationsydelser til erhvervslivet. Vi er blandt Danmarks hurtigstvoksende PR-bureauer og er hvert år siden 2016 kåret til Gazelle af Børsen.

Epicents mission er med hands-on-tilgang at nytænke og realisere organisationers pressepotentiale. Visionen er at være blandt Nordens førende udbydere af redaktionel PR. Vores værdigrundlag er at være proaktive, effektive, grundige, bæredygtige og kommercielt nytænkende.

Epicent Public Relations A/S er en del af Epicent Relations Group. Koncernen, der er danskejet, har desuden aktiviteter inden for ejendomme og investering.

OM DIG

  • Du har solid erfaring med B2B-salg
  • Du kan fremvise gode resultater fra tidligere jobs, gerne inden for løsningssalg
  • Du er energisk, proaktiv, struktureret og målrettet
  • Du begår dig hjemmevant, velformuleret og professionelt på ethvert organisatorisk niveau
  • Du evner hurtigt at sætte dig ind i komplekse problemstillinger og sammensætte de rette løsninger
  • Du er ambitiøs og resultatorienteret
  • Du trives med at arbejde selvstændigt og brænder for at overgå dine budgetmål


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.