Gem job

First Hotel Grand, Odense søger faste medarbejdere og afløsere til værelsesrengøring

First Hotel Grand er Odenses ældste og mest klassiske hotel. Hotellet er beliggende meget centralt ved Odense gågade, og er derfor tæt på byens pulserende liv. På First Hotel Grand, har vi øje og stor respekt for detaljen, og vi sætter en stor ære i, at levere en oplevelse ud over det man forventer

Vil du arbejde på First Hotel Grand, indgå i et socialt team med højt humør og en fri tone og hvor omgivelserne på det smukke gamle hotel kun overgås af fantastiske kolleger, samt rigtige gode arbejdstider.

Vi søger 4 faste medarbejdere til rengøring af vores hotelværelser snarest muligt – 25 til 30 timer fordelt på hverdagene og med fast vagt hver anden weekend.  

Vi søger også afløsere nu og her, der kan tage faste vagter hver anden weekend, evt. suppleret med lidt timer i hverdagene.

Endvidere søger vi sommerferieafløsere, hvor du skal kunne arbejde i juli og august mellem 20-30 timer om ugen fordelt på hverdage og hver anden weekend.

Vi står for oplæringen, men vi kræver at du taler dansk, er motiveret for jobbet, er pligtopfyldende, mødestabil, har ordenssans, er ansvarsbevidst og har fysikken til opgaven.

Forventet oplæring i maj

Løn Ifølge overenskomsten

Lyder stillingen som det rette for dig, så send en ansøgning til:

Vivi Jensen - vivi.jensen@firsthotels.dk

I ansøgningen skal du kort beskrive dig selv som person og vedhæfte et billede af dig selv.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen / Best regards

Vivi Jensen

Oldfrue

FIRST HOTEL GRAND

___________________

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


ellerGem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.