Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fiskeristyrelsen søger en BI-analytiker

Vil du arbejde med bæredygtig udvikling af fiskeriet? Har du en god dømmekraft og stærke kompetencer inden for datahåndtering og regnskab? Trives du med en opgaveportefølje, der indeholder både udvikling og drift? Så er du den BI-analytiker, vi søger i Fiskeristyrelsens kontor for Hav & Fiskeritilskud i København.

Hav & Fiskeritilskudskontoret udvikler og administrerer tilskudsordninger for at sikre bæredygtig udvikling af fiskeri- og akvakulturerhvervet samt vandmiljøet i Danmark.

Om Hav & Fiskeritilskud

Kontoret består af to teams: Team Politik & Design (i København) og Team Tilsagn & Udbetaling (i Augustenborg). Den ledige stilling er i Team Politik & Design.

Teamets hovedopgave er dels at udarbejde politiske oplæg vedrørende støtte til fiskeriet og dels at implementere politiske beslutninger i konkrete støtteordninger. En væsentlig del af dette arbejde er anvendelse af omfangsrige og komplekse data om fiskeriet. Endvidere skal der løbende rapporteres omfattende data om fremdriften på tilskudsområdet til EU. Begge disse opgaver indebærer håndtering og kvalitetssikring af store mængder data.

Du kommer i spil i en dynamisk og alsidig hverdag

Du vil få en dynamisk og alsidig hverdag præget af den politiske dagsorden. Du vil få ansvar for at håndtere kontorets rapportering af data til EU i samarbejde med styrelsens IT- og økonomikontorer samt bidrage til håndtering og kvalitetssikring af data om fiskeriet i forbindelse med administration af kontorets tilskudsordninger. Du vil i høj grad få rollen som bindeled mellem teamets generalister og styrelsens IT- og økonomi-medarbejdere.

Du vil få en stor grad af selvstændigt ansvar samt mulighed for sparring med fagligt dygtige kolleger.

Stærk faglig profil med smag for det politiske

Vi forestiller os, at du:

  • har en relevant kandidatuddannelse
  • er god til at håndtere store mængder regnskabsmæssige data
  • besidder stærke analytiske kompetencer er god til hurtigt at sætte dig ind i og håndtere komplekse problemstillinger
  • kan oversætte datatunge spørgsmål og problemstillinger mellem generalister og tekniske eksperter
  • har gode samarbejds- og netværkskompetencer
Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen, der er en fuldtidsstilling, er ledig til besættelse pr. 1. november 2020 eller hurtigst muligt.

Ansættelse vil, afhængig af kvalifikationer, ske som enten fuldmægtig eller specialkonsulent i henhold til gældende overenskomst mellem Akademikernes Centralorganisation og Finansministeriet.

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestested er Fiskeristyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V.

Ansøgning
Søg jobbet online ved at trykke på ”søg stillingen” nederst i jobopslaget. Din ansøgning med CV og eksamensbevis for både bachelor- og kandidatuddannelse skal være modtaget senest 18. september 2020. Samtaler forventes afholdt i uge 39.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen er du meget velkommen til kontakte kontorchef Oluf Engberg på mobil 72 18 56 48 eller e-mail: olufen@fiskeristyrelsen.dk

Du kan læse om Fiskeristyrelsen på www.fiskeristyrelsen.dk.

Fiskeristyrelsen betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge.

Fiskeristyrelsen er en styrelse under Miljø- og Fødevareministeriet . Styrelsen beskæftiger ca. 250 medarbejdere og omfatter en central del, der består af en afdeling i København og en afdeling i Augustenborg, samt den regionale fiskerikontrol, der består af to inspektorater, et fiskeri moniteringscenter og tre fiskerikontrolskibe.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.