Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fjernvarmemontør/svejser til fjernvarme afdeling

I Bravidas fjernvarme afdeling i Køge er vi specialister inden for alt der har at gøre med fjernvarme. Vi søger nu en fjernvarmemontør/svejser til opgaver på fjernvarmeentrepriser på Sjælland og i Københavnsområdet. Du tilbydes et spændende og ansvarsfuldt job, der dagligt vil kræve, at du gør dig umage og bringer din ekspertise og erfaring i spil.

Din profil

Du har erfaring med svejsning og det forventes at du har certifikat til TIG svejsning (141). Vi ser også gerne at du er certificeret inde for gas svejsning (311), dette er dog ikke et krav. Erfaring inden for fjernvarme er en klar fordel, men er heller ikke et krav. Du skal have et gyldigt B kørekort og hvis kørekort til trailer haves, er dette en fordel, men ikke en nødvendighed. Det forventes at du behersker dansk i tale og på skrift.
Som person er du servicemindet og fleksibel i dit arbejde. Du skal have mod på et at arbejde selvstændigt, såvel som at indgå i tværfagligt samarbejde.


Vi tilbyder

Et udfordrende og udviklende job i en spændende virksomhed med ambitiøse mål. Du indgår i et godt arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af et team af andre dygtige og engagerede fjernvarmemontører/svejsere. Du får en afvekslende og selvstændig arbejdsdag i en virksomhed med en flad organisationsstruktur, hvor du løbende er i dialog med ledelsen. En attraktiv løn og gode ansættelsesvilkår, samt pensionsordning, helbredssikring og fritidsulykkesforsikring


Interesseret?

Den forventede tiltrædelse er snarest mulig, men vi venter gerne på den rette kandidat. Ansøg nedenfor og upload dit CV. Ansøgningerne vil blive behandlet fortroligt.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte entrepriseleder Johnny Johansen på telefon 25 25 43 50 eller på mail johnny.johansen@bravida.dk

Bravida opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge.

Om Bravida:
Bravida er Nordens førende leverandør af installations- og serviceydelser med knap 12.000 medarbejdere, heraf omkring 2.000 i Danmark. Bravida leverer løsninger indenfor el, VVS, ventilation, Fire & Security, sprinkler, køl, kraft, baneteknik, energioptimering, teknisk ejendomsdrift og fjernvarme. Vi tilbyder alt fra design og projektering til installation, drift og vedligehold. Bravida har afdelinger på omkring 150 lokationer i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

URL til denne side https://www.bravida.dk/job-i-bravida/ledige-job/?rmpage=job&rmjob=4936&rmlang=DK


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.