Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fleksibel og mobil sanitør søges til levnedsmiddelrengøring

Til rengøring hos vores kunder i Midtjylland, søger FoodSafe en fleksibel og mobil sanitør.

Kvalifikationer: Du skal være stabil, kvalitet- og ansvarsbevidst, fleksibel og serviceminded, samt være i stand til at arbejde selvstændigt. Erfaring med levnedmiddelrengøring vil være en fordel, men er ikke et krav.

Der er tale om rengøring med lavtryksudstyr, hvorfor arbejdet er fysisk krævende, og det derfor må forventes, at du er i god fysisk form.

Du skal kunne begå dig på dansk i skrift og tale, og der skal kunne fremvises en straffeattest.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer og løn iflg. serviceoverenskomsten - grundløn efter 1 mdr. ansættelse på kr. 165,58 pr. time + aften-/nattillæg.

Arbejdet foregår primært hos vores kunde lidt udenfor Videbæk, dog vil der være muligheder for afløsning hos flere af vores kunder i Midtjylland.

Arbejdstider: Skiftende arbejdstider i tidsrummet 15:00 - 04:00, alle ugens 7 dage. Der vil være gode muligheder for ekstra arbejde, specielt i forbindelse med ferieafvikling, højtider, samt i perioder med ekstra produktion.

Tiltrædelse: hurtigst muligt

Der SKAL ansøges skriftlig pr. email til HR@foodsafe.dk

VIGTIGT: Mærk emnefeltet i mailen: "Afløser Midtjylland" 

Så snart den rette er fundet til jobbet, vil stillingsopslaget blive fjernet.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her