Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fleksibel servicetekniker søges

Nettolager er i en rivende udvikling og søger derfor en servicetekniker, som besidder en grundlæggende vifte af håndværkmæssige færdigheder til servicering af bygninger og lagerhoteller over hele Danmark.

 

Om jobbet

Jobbet kræver, at du er indstillet på at arbejde alene og kunne tænke i løsninger. I stillingen forventes det, at man er meget fleksibel mht. arbejdstider, da der kan forekomme akutte udkald. Disse udkald er hovedsageligt uden for almindelig arbejdstid. Er du studerende eller på anden måde har fast arbejde, prøver vi at planlægge efter dette.

Opgaverne er alsidige: Bygningsudbedringer, rengøring i mindre grad, udskiftning af (ikke autorisationskrævende) elektriske komponenter m.m. Forvent 15-20 timer pr. uge i gennemsnit evt. med mulighed for flere.

 

Om dig

  • Du har kørekort kategori B (Vi stiller firmabil til rådighed)
  • Bosat maks. 30 km fra Sorø
  • Fleksibel (Kan tage udkald uden for normal arbejdstid)
  • Frisk på udfordringer og ny læring

 

Om virksomheden

Nettolager blev grundlagt i 2010 og er i dag Danmarks største udlejer af opbevaringsrum med over 65 afdelinger fordelt i store dele af Danmark. Succesen er skabt ved at tænke anderledes og gøre opbevaring så billigt, nemt og fleksibelt som muligt med et stærkt selvbetjeningskoncept. Virksomheden er i gang med en markant ekspansion med åbning af nye afdelinger hver måned. Samtidig arbejdes der løbende på udvikling af konceptet med fokus på at gøre det let og sikkert for kunden. Virksomheden er i god gænge og økonomisk velfunderet. Virksomheden beskæftiger i alt 38 personer, hvoraf 16 er på hovedkontoret i Slagelse. Læs mere på www.nettolager.dk

 

Ansøgning  

Ansøgninger behandles løbende. Jobbet søges via link.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.