Gem job

Fleksible badevandsprøveudtagere søges til Eurofins Miljø A/S på Sjælland

Firmabeskrivelse

Eurofins Miljø – vær med til at skabe et sikkert miljø!
Eurofins Miljø er Danmarks største miljølaboratorium. Vi arbejder med fysiske, kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft - samt tilhørende rådgivning inden for miljøområdet. Vi varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, over prøvetagning og gennemførelse af analyser til evaluering af resultaterne.

Jobbeskrivelse

Vi søger lige nu tre badevandsprøveudtagere til at dække Sjælland i perioden maj til august/september, da sommeren er vores travleste periode. Dette er derfor en unik mulighed for at få indsigt i, hvad det vil sige at være prøveudtager. Du får en afvekslende hverdag i et arbejdsmiljø med højt tempo og altid godt humør, en uformel omgangstone og fokus på effektivitet og god kundeservice.

Arbejdsopgaver
Arbejdet omfatter prøvetagning på badevand eksempelvis strande, søer og havnebassiner. I forbindelse med prøvetagningerne gennemføres en række målinger med feltudstyr. Du vil blandt andet få udleveret en tablet, som du vil få oplæring i at anvende. Opgaverne planlægges centralt af logistikafdelingen, og kommunikeres ud via online udstyr i bilen, som også benyttes til registrering af feltdata.

Når oplæringen er gennemført, kører du selvstændigt ud og har ansvaret for at udtage prøverne. Det er derfor vigtigt, at du er indstillet på, at du ikke nødvendigvis møder dine kollegaer på daglig basis.

Kvalifikationer

Der er flere indgange til stillingen og det betyder ikke så meget, hvilken uddannelsesmæssig baggrund du har. Du kan have sabbatår eller være uddannet inden for en miljørelateret uddannelse ­­- eksempelvis laborant eller miljøtekniker. Det kan også være, at du er pensioneret og gerne vil have et job hen over sommeren. Vigtigst for os er, at du er fleksibel, stabil samt miljø- og kvalitetsbevidst.

Vi lægger vægt på, at:

 • Du er mødestabil og fleksibel i forhold til ændringer i arbejdstider
 • Du er udadvendt og god i mødet med vores kunder under prøveudtagningerne
 • Du er i god fysisk form, da prøvetagninger kan foregå på udfordrende lokaliteter
 • Du har en teknisk indsigt og flair for IT, da du vil skulle lave målinger
 • Hvis du har erfaring med prøveudtagning vil det være en fordel
 • Du skriver og taler dansk
 • Du kan svømme
 • Du har kørekort B

 • Gem job
  ellerDownload

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.