Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Flexchauffør søges i Hørsholm og København

Vi står og søger nogle flere flexchaufførerer til virksomheden. Hvis du har et chaufførkørekort samt et BAB Kursus til handicap kørsel så står jeg og mangler dig. Jeg har 2 ruter, hvor at den ene er placeret i København mens den anden er placeret i Hørsolm som skal overtages. 
Du kan henvende dig herinde ellers er du velkommen til at kontakte mig på:
27 58 71 10 
Mail: Zakiha@hotmail.com
ZH Bus 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329810768Phoenix-86902bd012018-05-14T00:00:00Flexchauffør søges i Hørsholm og København

Vi står og søger nogle flere flexchaufførerer til virksomheden. Hvis du har et chaufførkørekort samt et BAB Kursus til handicap kørsel så står jeg og mangler dig. Jeg har 2 ruter, hvor at den ene er placeret i København mens den anden er placeret i Hørsolm som skal overtages. 
Du kan henvende dig herinde ellers er du velkommen til at kontakte mig på:
27 58 71 10 
Mail: Zakiha@hotmail.com
ZH Bus 

2018-07-10T00:50:52.070 Vi står og søger nogle flere flexchaufførerer til virksomheden. Hvis du har et chaufførkørekort samt et BAB Kursus til handicap kørsel så står jeg og mangler dig. Jeg har 2 ruter, hvor at den ene er placeret i København mens den anden er placeret i Hørsolm som skal overtages. Du kan henvende dig herinde ellers er du velkommen til at kontakte mig på:27 58 71 10 Mail: Zakiha@hotmail.comZH Bus11Jobnet86902bd0100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-09T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandSlagelse3245545ZH Bus ApS11Merkurvej 44200SlagelseDKDanmark0
zakiha@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent570216JobNet48228661000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=86902bd0https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=86902bd0https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=86902bd0&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=86902bd0&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Transport_og_logistik/9.jpgEr Transport og logistik noget for dig? Søg jobbet som Chauffør i dag.12008001Dansk3Læse/ tale933323Chauffør12Transport og logistik354976640Zaki Hawailizakiha@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark329940873Chauffør i SlagelseRobot Er du glad for et job på landevejen? Vores ordremængde stiger og det betyder, at der er flere og flere varer, der skal leveres til vores kunder. Derfor har vi brug for en ny kollega, der er klar til at køre de danske veje tynde med møbler og inventar til vores kunder. Du får: Et job i en hurtigt voksende virksomhed, der sætter pris på dit arbejde. Et ansvarsfuldt job hvor kunden er i centrum. Et godt team af kollegaer der glæder sig til, at du kommer. Erfaring fra lignende job er et krav og du skal være klar på, at skulle håndtere store varer som kontorstole, reoler m.m. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af levering af møbler og inventar til kunder rundt omkring i Danmark med start fra Slagelse kl. 5:00 i hverdagene inkl. en ugentlig fridag. Du er den sidste person, som vores kunder har kontakt med i forbindelse med et køb, hvorfor din fremtoning og dit humør er rigtig vigtigt, så Inventarland som helhed leverer varer og en god behandling til kunderne. Lyder ovenstående som noget for dig og har du bopæl i eller i nær omegn af Slagelse? Så send en mail til Line Johansson på mlj@inventarland.dk med ansøgning, CV og andre relevante bilag eller ring til Anders Sørensen på tlf. 23 44 26 82 ved spørgsmål. Vi holder samtaler løbende og ansætter så snart, vi finder den rette. Inventarland er en hurtigt voksende virksomhed, der handler med kontormøbler og inventar primært til B2B kunder. Vi er ca. 50 medarbejdere fordelt på kundeservice, salg, bogholderi, lager og logistik. Vi har 3 showrooms placeret hver i Slagelse, Odense og Valby. Vores hovedkontor og hovedlager er placeret i Slagelse, hvor dette job vil finde sted. Vi vil gerne have de mest tilfredse kunder og arbejder alle sammen på tværs af afdelinger om, at få dette til at ske hver dag.

Er du glad for et job på landevejen?

Vores ordremængde stiger og det betyder, at der er flere og flere varer, der skal leveres til vores kunder. Derfor har vi brug for en ny kollega, der er klar til at køre de danske veje tynde med møbler og inventar til vores kunder.

 Du får:

 • Et job i en hurtigt voksende virksomhed, der sætter pris på dit arbejde.
 • Et ansvarsfuldt job hvor kunden er i centrum.
 • Et godt team af kollegaer der glæder sig til, at du kommer.

 Erfaring fra lignende job er et krav og du skal være klar på, at skulle håndtere store varer som kontorstole, reoler m.m.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af levering af møbler og inventar til kunder rundt omkring i Danmark med start fra Slagelse kl. 5:00 i hverdagene inkl. en ugentlig fridag. Du er den sidste person, som vores kunder har kontakt med i forbindelse med et køb, hvorfor din fremtoning og dit humør er rigtig vigtigt, så Inventarland som helhed leverer varer og en god behandling til kunderne.

Lyder ovenstående som noget for dig og har du bopæl i eller i nær omegn af Slagelse? Så send en mail til Line Johansson på mlj@inventarland.dk med ansøgning, CV og andre relevante bilag eller ring til Anders Sørensen på tlf. 23 44 26 82 ved spørgsmål. Vi holder samtaler løbende og ansætter så snart, vi finder den rette.

Inventarland er en hurtigt voksende virksomhed, der handler med kontormøbler og inventar primært til B2B kunder. Vi er ca. 50 medarbejdere fordelt på kundeservice, salg, bogholderi, lager og logistik. Vi har 3 showrooms placeret hver i Slagelse, Odense og Valby. Vores hovedkontor og hovedlager er placeret i Slagelse, hvor dette job vil finde sted. Vi vil gerne have de mest tilfredse kunder og arbejder alle sammen på tværs af afdelinger om, at få dette til at ske hver dag.

INVENTARLAND ApSSlagelse2019-01-11T00:00:002019-01-25T00:00:00
329931286DistributionschaufførRobot SFT VikarService søger Distributionschauffører til en af vores kunder. Som chauffør hos os bliver du del af en virksomhed, som ønsker at være den foretrukne partner, når vores kunder mangler fleksibel arbejdskraft i kortere eller længere perioder. Vi søger primært chauffører til distributionskørsel, hvorfor erfaring med den type kørsel er en fordel. Er klar på en travl hverdag og sætter en ære i at give vores kunder en god service Har kørekort til kategori C samt førerkort og EU-kvalifikationsbevis Det vil være en fordel at have kørekort til kategori CE Taler, læser, skriver dansk på et rimeligt niveau Stortrives med at arbejde selvstændigt og sætter en ære i at løse opgaverne i fællesskab, når det er påkrævet Er mødestabil og overholder aftaler og tidspunkter En fleksibel arbejdsplads hvor du selv har indflydelse på din hverdag Arbejdstid efter aftale. Vi søger både til fuldtid og deltid

SFT VikarService søger Distributionschauffører til en af vores kunder. 

Som chauffør hos os bliver du del af en virksomhed, som ønsker at være den foretrukne partner, når vores kunder mangler fleksibel arbejdskraft i kortere eller længere perioder. 

Vi søger primært chauffører til distributionskørsel, hvorfor erfaring med den type kørsel er en fordel.

 • Er klar på en travl hverdag og sætter en ære i at give vores kunder en god service
 • Har kørekort til kategori C samt førerkort og EU-kvalifikationsbevis
 • Det vil være en fordel at have kørekort til kategori CE
 • Taler, læser, skriver dansk på et rimeligt niveau
 • Stortrives med at arbejde selvstændigt og sætter en ære i at løse opgaverne i fællesskab, når det er påkrævet
 • Er mødestabil og overholder aftaler og tidspunkter
 • En fleksibel arbejdsplads hvor du selv har indflydelse på din hverdag

Arbejdstid efter aftale. Vi søger både til fuldtid og deltid

SFT Vikarservice ApSSorø2018-12-21T00:00:002019-02-16T00:00:00
329921934Chauffør søges til kørsel for Flextrafik.Robot Weekend-Ferie-Sygdoms-Helligdags Afløser samt Jul og Nytår. Har du lyst til at være Flex chauffør, som køre for Movia Flextrafik? Vi transportere kunder som skal have hjælp til at komme fra A-B, det kan være alt fra børn til handicappet, vi forventer derfor at du er serviceminded, har tålmodighed og forståelse for at vores kunder har forskellige behov som der skal tages hensyn til. Vi kan tilbyde et job med frihed under ansvar. Hjemzone Korsør københavn Køge Ølby Vogntype Liftbus Roskilde Vogntype Personbil Må gerne bo tæt på hjemzone adressen, da man får bilen med hjem. Vi forventer at vores chauffører er høflige og er velsoigneret samt at de skal være stabile og smilende. Vi forventer af dig: -Du skal kunne møde til tiden -Du skal have BAB 1, 2 og 3 -Du skal have B kørekort samt lille erhverv eller -Det nye chaufførkort -XL Kursus bevis ellers gives dette -Være god til dansk i tale og skrift -Du må gerne have kendskab til Flexsystemet, men det er bestemt ikke noget krav. -Have kendskab til trappe maskine, men intet krav. Oplæring gives -Taxa kvalifikation Ny lovgivning for at kunne blive chauffør fra 1 januar 2018, hvis man ikke har taxikort (lille erhverv) Chaufførkort samt kvalifikationskursus. Der kan læses mere om at blive chauffør her. http: taxilov.dk Du_vil_vaere_chauffoer Jobbet hos os er et meget frit job, men med et stort ansvar. Vi forventer at vores medarbejdere kan arbejde selvstændigt, møde til tiden og arbejde målrettet på sin opgave. Arbejdes tiden er varierende. Vi køre også i weekenden og helligdage. Alle med det nyeste Gps. Kørekort: B(Almindelig bil), Taxi(Taxikørekort) Send Email ved ansøgning: chauffoerjob@gmail.com

Weekend-Ferie-Sygdoms-Helligdags Afløser samt Jul og Nytår.

Har du lyst til at være Flex chauffør, som køre for Movia Flextrafik? Vi transportere kunder som skal have hjælp til at komme fra A-B, det kan være alt fra børn til handicappet, vi forventer derfor at du er serviceminded, har tålmodighed og forståelse for at vores kunder har forskellige behov som der skal tages hensyn til. Vi kan tilbyde et job med frihed under ansvar.

 

Hjemzone Korsør & københavn & Køge Ølby                      Vogntype Liftbus

                Roskilde                                                         Vogntype Personbil  

Må gerne bo tæt på hjemzone adressen, da man får bilen med hjem.

Vi forventer at vores chauffører er høflige og er velsoigneret samt at de skal være stabile og smilende.

 

Vi forventer af dig:

-Du skal kunne møde til tiden

-Du skal have BAB 1, 2 og 3

-Du skal have B kørekort samt lille erhverv

eller

-Det nye chaufførkort

-XL Kursus bevis ellers gives dette 

-Være god til dansk i tale og skrift

-Du må gerne have kendskab til Flexsystemet, men det er bestemt ikke noget krav.

-Have kendskab til trappe maskine, men intet krav. Oplæring gives

-Taxa kvalifikation

Ny lovgivning for at kunne blive chauffør fra 1 januar 2018, hvis man ikke har taxikort (lille erhverv)

 • Chaufførkort samt kvalifikationskursus.
 • Der kan læses mere om at blive chauffør her.

http://taxilov.dk/Du_vil_vaere_chauffoer

 

Jobbet hos os er et meget frit job, men med et stort ansvar. Vi forventer at vores medarbejdere kan arbejde selvstændigt, møde til tiden og arbejde målrettet på sin opgave.

 

Arbejdes tiden er varierende. Vi køre også i weekenden og helligdage.

 

Alle med det nyeste Gps.

 

Kørekort:

B(Almindelig bil), Taxi(Taxikørekort)

 

Send Email ved ansøgning: chauffoerjob@gmail.com

 

 

 

 

Sj BefordringRuds Vedby2018-12-03T00:00:002019-01-28T00:00:00
329943854Dagchauffør til 8 personers taxi i Dantaxi 4x48 Køge søgesRobot Stabil, serviceminded og mødesikker chauffør søges til 8 personers taxi, tilknyttet Dantaxi 4x48 Køge. Du sætter en ære i at passe kunderne, holde bilen pæn og kan indgå i et makkerskab med din kollega på bilen. Det er en absolut betingelse, at du kan læse, forstå og ikke mindst tale et klart og tydeligt dansk, samt har et vist kendskab til brug af computer. Bilen benyttes til en del fast kørsel, blandt andet med skolebørn, hvorfor det er vigtig for os, at du besidder en vis form for pædagogisk sans og kan sætte grænser - vi er dog indstillet på at lære dig op, hvis vi mener, du er den helt rigtige til jobbet. Arbejdstiden er som udgangspunkt alle hverdage fra kl. 06:00 - 16:30 - dog sætter vi pris på en fleksibel indstilling, når der ind imellem kan blive behov for at skifte min din kollega på et andet tidspunkt. Vi ser gerne, at du kan starte hurtigst muligt, men venter gerne på den rette chauffør med den rette indstilling til begrebet kvalitet, service og sikkerhed. Skiftested i Solrød eller Køge. Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst. OBS - OBS - OBS: VI MODTAGER KUN SKRIFTLIGE ANSØGNINGER - skal sendes på mail til job@stroebyturist.dk

Stabil, serviceminded og mødesikker chauffør søges til 8 personers taxi, tilknyttet Dantaxi 4x48 Køge.

Du sætter en ære i at passe kunderne, holde bilen pæn og kan indgå i et makkerskab med din kollega på bilen.

Det er en absolut betingelse, at du kan læse, forstå og ikke mindst tale et klart og tydeligt dansk, samt har et vist kendskab til brug af computer.

Bilen benyttes til en del fast kørsel, blandt andet med skolebørn, hvorfor det er vigtig for os, at du besidder en vis form for pædagogisk sans og kan sætte grænser - vi er dog indstillet på at lære dig op, hvis vi mener, du er den helt rigtige til jobbet.

Arbejdstiden er som udgangspunkt alle hverdage fra kl. 06:00 - 16:30 - dog sætter vi pris på en fleksibel indstilling, når der ind imellem kan blive behov for at skifte min din kollega på et andet tidspunkt.

Vi ser gerne, at du kan starte hurtigst muligt, men venter gerne på den rette chauffør med den rette indstilling til begrebet kvalitet, service og sikkerhed.

Skiftested i Solrød eller Køge.

Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst.

OBS - OBS - OBS: VI MODTAGER KUN SKRIFTLIGE ANSØGNINGER - skal sendes på mail til job@stroebyturist.dk

STRØBY TURIST ApSHårlev2019-01-16T00:00:002019-02-04T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Chauffør i Slagelse

INVENTARLAND ApS

Slagelse
Er du glad for et job på landevejen? Vores ordremængde stiger og det betyder, at der er flere og flere varer, der skal leveres til vores kunder. Derfor har vi brug for en ny kollega, der er klar til at køre de danske veje tynde med møbler og inventa...
Indrykket:11. januar 2019
Udløbsdato:25. januar 2019

Distributionschauffør

SFT Vikarservice ApS

Sorø
SFT VikarService søger Distributionschauffører til en af vores kunder. Som chauffør hos os bliver du del af en virksomhed, som ønsker at være den foretrukne partner, når vores kunder mangler fleksibel arbejdskraft i kortere eller længere perioder. V...
Indrykket:21. december 2018
Udløbsdato:16. februar 2019

Chauffør søges til kørsel for Flextrafik.

Sj Befordring

Ruds Vedby
Weekend-Ferie-Sygdoms-Helligdags Afløser samt Jul og Nytår. Har du lyst til at være Flex chauffør, som køre for Movia Flextrafik? Vi transportere kunder som skal have hjælp til at komme fra A-B, det kan være alt fra børn til handicappet, vi forvente...
Indrykket:3. december 2018
Udløbsdato:28. januar 2019

Dagchauffør til 8 personers taxi i Dantaxi 4x48 Køge søges

STRØBY TURIST ApS

Hårlev
Stabil, serviceminded og mødesikker chauffør søges til 8 personers taxi, tilknyttet Dantaxi 4x48 Køge. Du sætter en ære i at passe kunderne, holde bilen pæn og kan indgå i et makkerskab med din kollega på bilen. Det er en absolut betingelse, at du k...
Indrykket:16. januar 2019
Udløbsdato:4. februar 2019