Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Flexcrew

Top din månedsløn op med et attraktivt og alsidigt job som FLEXCREW hos Fjord Line.  
 
 
Ombord på Fjord Lines skibe har vi løbende brug for FLEXCREW, som kan springe ind og udfylde en post, når vi har ekstra travlt. 
 
 
Som FLEXCREW hos Fjord Line får du et spændende servicejob ombord på et af vores skibe, der dagligt sejler mellem Danmark, Norge og Sverige. Du springer ombord i Hirtshals (alternativt i Sandefjord i Norge eller Strömstad i Sverige) og vender hjem efter en dag, en weekend, en uge eller måske 14 dage, og ved månedens udgang tikker din ekstra løn ind på bankkontoen.  
 
 
Jobbet som FLEXCREW er super alsidigt. Nogen gange er det opvasken, der er brug for ekstra hænder til, en anden gang fylder du varer op i taxfree butikken, redder senge til vores gæster, betjener kassen i cafeen, vasker gulve – kort sagt, du springer til hvor der er ekstra travlt. 
 
 
Hvem er du?  
Alle interesserede i livet til søs er meget velkomne til at søge, men vi forestiller os, at du kan have en af følgende profiler:  
 

 • Du er gået på efterløn, men ønsker at komme ud og bruge lidt af din fritid til søs.  
 • Du er selvstændig eller har en lille virksomhed, men vil gerne supplere dine indtægter.  
 • Din skole er afsluttet, du har sabbatår og derfor en masse fritid, som du gerne vil bruge på eventyr til søs for en klingende mønt.  
 
Det vigtigste er, at du er fleksibel, har de rette kompetencer og den rette personlighed.  
 
 
Dine kompetencer:  
Alsidige opgaver kræver alsidige kompetencer. Derfor har vi følgende forventninger til dig:  
 
 • Bred erfaring inden for butiksarbejde, restauration, rengøring eller lignende servicearbejde.   
  • Vi skal også bruge faglært køkkenpersonale til kabyssen.  
 • Gerne bosat i Nordjylland i Danmark, da man går ombord på skibene i Hirtshals. 
 • God fysik.  
 • Gode kommunikationsevner:   
  • Flydende på mindst et af de skandinaviske sprog, men generel kommunikation på skandinavisk (norsk, svensk og dansk).  
  • Du skal kunne tale og læse engelsk.  
  • Tysk er en fordel, men ikke et krav.  
 • Relevante fagbreve, kurser eller lignende – eksempelvis:  
  • Hygiejnebevis  
  • Truckcertifikat  
  • Vagtkursus  
 • Arbejdserfaring til søs og et sikkerhedskursus til arbejdet ombord på et passagerskib er en fordel.  
 
Hvis du er fleksibel, ikke har mange forpligtigelser i land og hurtigt kan komme til Hirtshals, så har du større chancer for at komme ombord.  
 
 
Din personlighed:  
I Fjord Line arbejder vi efter fire kompetencekriterier, og kan du opfylde disse, så er du godt på vej til at blive FLEXCREW.  
 
 • Faglighed Du skal have hænderne skruet rigtigt på og have relevant erfaring fra for eksempel cafe, butik, rengøring, servicering eller lignende. De ting, som du ikke allerede kan, dem skal du gerne kunne lære hurtigt.
 • Service  Du er Fjord Lines ansigt udadtil, og derfor skal du selvfølgelig kunne give gæsterne service i topklasse. Men det er også vigtigt at give god service til dine kollegaer på både land og til søs – nogle af dem bor du endda sammen med, når du har fri til søs. 
 •  Samarbejde  Skibet er en stor arbejdsplads med mange forskellige afdelinger og ansatte. Derfor er det vigtigt, at du er god til at løse opgaver i samarbejde med andre. 
 •  Stabilitet  Det er vigtigt at du kan møde til tiden – både når du skal påmønstre skibet, men også når din vagt ombord begynder. Derudover skal din arbejdsindsats også være stabil, så dine kollegaer altid kan stole på dig.  
 
 
Vi tilbyder:  
 • En ny familie til søs.  
 • Overenskomstbetinget nettolønsordning, hvor du ikke betaler skat, hvis du er bosat i et EU-land, da skibene sejler under DIS.  
 • Plads til personlig udvikling.  
 • Sikkerhedskursus til sejlads med passagerskib.  
 • Fordelagtige personalegoder.  
 • 360-graders havudsigt.  
 
 
For at komme i betragtning til stillingen SKAL ansøgningen sendes via hjemmesiden. 
 
 
Hvis du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at sende en mail til HR@fjordline.com.   
 
Ansøgningsfrist d. 28/2-2018, og vi forventer at afholde en samlet rekrutteringsdag d. 13/3-2018 for alle inviterede ansøgere. 
(Vi tager forbehold for ændringer og at annoncen fjernes før tidsfristen i tilfælde af mange ansøgere)  
 
 
 
Rederiet Fjord Line 
Hvert år flytter Fjord Line millioner af mennesker af søvejen på tværs af Skandinavien foruden fragt af arbejdskøretøjer og gods. En mission der bliver styret fra hovedkontoret i Egersund i Norge, foruden flere kontorer i Norge samt i Danmark, Sverige, Tyskland, Holland, Polen og Litauen.  
 
Vores mission hedder "Moving People", og denne mission bliver udført via vores ruter fra Hirtshals mod Langesund og Stavanger-Bergen. I sommerhalvåret bliver vores hurtigfærge sat ind på ruten mellem Hirtshals og Kristiansand, så du kan opleve den hurtigste rute mellem Norge og Danmark på blot 2 timer og 15 minutter. Herudover forbinder vi også Norge og Sverige af søvejen med 4 daglige afgange mellem Sandefjord og Strömstad. 
 
Prisvindende færger passer på miljøet 
Overfarterne mellem Bergen, Stavanger, Hirtshals og Langesund varetages af Fjord Lines præmierede skibe MS Stavangerfjord fra 2013 og MS Bergensfjord fra 2014. De to skibe er verdens første, største og mest miljørigtige af deres slags, da de udelukkende anvender flydende naturgas som drivmiddel. Med overgangen til flydende naturgas har Fjord Line således opnået enestående miljøgevinster, heriblandt 92% reduktion af NOx-udledning, 100% reduktion i udledning af svovl og 98% reduktion af partikler 
 
Meget mere end blot færgeoverfart 
Som et af verdens mest moderne rederier er Fjord Line meget mere end blot transport fra A til B: Selskabet tilbyder en bred vifte af oplevelser både til vands og til lands, fra hyggelige cruiseoverfarter over komplette pakkerejser i Skandinavien. 
I tilgift arbejder vores medarbejdere hårdt på at give både gæster, samarbejdspartnere og kollegaer en fantastisk service – en service der skal få gæster til at komme igen og gøre hver ny arbejdsdag til en god dag. 
 
Parat til fremtidens færgefart 
I 2020 indsættes en nybygget katamaran på ruten Hirtshals-Kristiansand og herved fordobles kapaciteten. Den nye katamaran bygges naturligvis – som altid i Fjord Line – med øje for både miljørigtig drift og optimeret passagerkomfort i lyse og luftige omgivelser i skandinavisk design.  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her