Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Flexibelt studiejob som Bot-Whisperer!

Deltag i Front AI's 2 ugers kursus og kald dig selv for deres næste nye Bot-Whisperer i et studiejob, hvor du kan arbejde hjemmefra! Har du mod på at lære nye ting, så kast dig ud i det med Front AI - og bliv ekspert indenfor anvendt AI. Læs videre og send din ansøgning i dag!

Om stillingen

Front AI er specialiseret i automatisering af kundeservice og er nu startet et akademi for anvendt AI. Efter to ugers træning kan du kalde dig selv en bot-whisperer, der lærer chatbots at tale med folk. Nu giver Front AI muligheden for dig til at deltage i en gratis uddannelse, hvorefter du kan begynde at arbejde både inden for virksomhedens interne projekter og kundeprojekter.

Forudsætninger for kurset er udførelse af online-kurset Elements of AI . Derudover er betingelserne for arbejdsforholdet afslutningen af det to-ugers kursus med godkendte resultater. Stillingen er ideel egnet til dig, der studerer eller leder efter et ekstra job.

Du bliver tilbudt:

 • Gratis træning og certificerede AI Trainer kvalifikationer
 • Et innovativt og udviklende job
 • En mulighed at arbejde med AI uanset din erfaring
 • Muligheden for at arbejde i et voksende start-up

Der er som udgangspunkt tale om en tidsbegrænset ansættelse, der er estimeret til at vare 6 måneder. Givet et godt samarbejde vil der være mulighed for forlængelse.

Du vil blive ansat af Academic Work, men vil arbejde hos Front AI som konsulent. Når du arbejder som konsulent for Academic Work, vil du få en god mulighed for at udvikle dig professionelt, udvide dit netværk og etablere værdifulde kontakter til fremtiden. Læs mere om vores tilbud.

Denne rekrutterings-proces foretages af Academic Work på vegne af Front AI. Alle spørgsmål skal derfor henvendes til Academic Work.

Arbejdsopgaver

 • Lær chatboterne til at diskutere naturligt, smart og omfattende
 • Definer kombinationer af spørgsmål/svar
 • Analyser indgående kontakter fra kundeservice
 • Lede et Artificial Intelligence Learning Project

Vi søger dig, som

 • Er i slutningen på en relevant videregående uddannelse indenfor Artificial Intelligence eller lignende, enten på bachelor- eller kandidatniveau.

 • Behersker dansk og engelsk på højt niveau, og er motiveret af at skulle arbejde med begge sprog på dagligt basis

 • Har muligheden for at tage til København 1-2 gange om måneden.

Som person er du:

 • God til at skabe og bevare et logistisk overblik
 • Selvstændig med stor disciplin, da du primært kommer til at arbejde hjemmefra.
 • Struktureret og grundig i din måde at arbejde på

Det vil blive betragtet som en fordel, hvis du har:

 • Arbejdet med AI tidligere
 • Erhvervserfaring fra f.eks. bank-, forsikrings- eller sundhedsindustri eller kundeservice

Anden information

 • START: Oktober/November

 • OMFANG: Studiejob, ca 20h om ugen.

 • LOKATION: Hjemmearbejde

 • Kontaktinformation: Denne ansættelsesproces udføres af Academic Work. Det er en anmodning fra Front AI, at alle spørgsmål vedrørende stillingen håndteres af Academic Work. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Academic Work

Vi er ‘Home of the Young Professionals’. Vi tilbyder jobs til studenter samt dem der har op til 5 års arbejdserfaring. Gennem os kan du arbejde som konsulent på et specifikt projekt eller stilling hos en af vor kunder, eller du kan ansættes direkte hos en af vores kunder via os. Se mere på Vores tilbud.

Under din ansættelse hos Academic Work vil du have din egen dedikerede Consultant Manager, som står til rådighed ved spørgsmål, understøtter din karriereudvikling og sikrer dig gode arbejdsforhold på din arbejdsplads.

Du ansøger ved at klikke på “ANSØG” nederst på siden, og de skal skrives på engelsk, da vores kunde ikke taler dansk. Har du spørgsmål kan disse henvendes til info@academicwork.dk. Spørgsmål besvares hurtigst muligt inden for vores åbningstider. Inkludér gerne opslagstitel eller ID i emnefeltet, eller inkludér link til opslaget i mailen.

Da vi løbende kalder kandidater til samtale, anbefaler vi, at du sender din ansøgning afsted allerede i dag. Vi gør desuden opmærksom på, at jobopslaget fjernes, i tilfælde af at stillingen besættes, selvom den eventuelle ansøgningsfrist endnu ikke er udløbet.

Anden information

Front AI er førende virksomhed, der er specialiseret i AI-baserede servicebots, der forstår det naturlige sprog og automatiserer de rutinemæssige kontakter i kundeservice.

Er du nysgerrig efter at lære mere? Læs mere om Front.ai her.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.