Flexlønsmedarbejder.... måske er du allerede i job, men har lyst til nye udfordringer

Flexlønsmedarbejder 20 til 25 timer

To nye medarbejdere søges til, at hjælpe os med at besvare og behandle vores indgående telefonopkald.

Opkaldene handler primært om: 

  1. Spørgsmål til køb af el-scooter
  2. Bestilling af reparation
  3. Bestilling af årsservice
  4. Spørgsmål til brugen af el-scooter 

Vi ser gerne du har haft en fortid inden for kundebehandling, telefonarbejde og en hvis teknisk indsigt, måske endda en uddannelse af håndværksmæssig art.

Uanset din baggrund, så vil rette person med rette indstilling og attitude kunne søge jobbet, og vi vil sørge for den nødvendige oplæring og uddannelse, således du kan håndtere din jobfunktion sikkert og professionelt.

Vi kan tilbyde et spændende arbejde i en succesfuld virksomhed, hvor vores kunder er i absolut centrum for alt hvad vi gør.

Du vil komme til, at arbejde i et team af motiverede og engagerede kollegaer.

Pegasus el-scootere er den største virksomhed i Danmark, inden for sit nicheområde af salg og import af el-scootere til gangbesværede.

Vi sælger direkte til slutbrugere over hele Danmark. Herudover har vi en række selvstændige forhandlere der også foretager salg til slutbrugere.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:24. januar 2018

Stilling som kirkegårdsmedarbejder ved Sanderum Kirkegård

Sanderum Menighedsråd Sanderum Kirkegård

Odense
En stilling som kirkegårdsmedarbejder ved Sanderum Kirkegård, Sanderum Sogn, er ledig til besættelse 1. marts 2018 eller snarest derefter. Stillingen er på 37 timer pr. uge i 10 måneder om året. Januar og februar er man vinterhjemsendt. I hjemsendel...
Indrykket:12. december 2017
Udløbsdato:22. januar 2018

Smed / Maskinbygger

QUMEC PRODUCTION ApS

Vi søger 1-2 nye medarbejdere til maskinbygning. Du må gerne have erfaring indenfor maskinbygning. God teknisk forståelse, gerne teknisk kreativ og en god problemløser. TIG - MIG - MAG i Alu, rustfri og sort. Du er klar til at lære nyt. Du er mødest...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:12. februar 2018

Selvstændig klejnsmed til værkstedsarbejde

Dansk Stål & Ventilation ApS

Nordfyn
Vi har travlt og søger derfor en selvstændig og erfaren klejnsmed til at stå for opgaverne på vores værksted. Vi er en virksomhed der udfører alle former for specialopgaver samt vedligeholdelsesopgaver hos vores kunder. Det betyder at vores andre me...