Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Flextrafik Chauffør søges til garanti bil i Køge med fast løn.

Chauffører søges til garanti kørsel for Flextrafik i Køge.  

Vi forventer at vores chauffører er høflige og er velsoigneret, samt at de skal være stabile og smilende.

Vi forventer af dig:

 • Du skal kunne køre Helligdage.
 • Du skal kunne møde til tiden
 • Du skal have flex kurus 1, 2 og 3 (BAB)
 • Du skal have B kørekort samt lille erhverv
 • Være god til dansk i tale
 • Gerne have kendskab til Flexsystemet, men det er bestemt ikke noget krav.

Jobbet hos os er et meget frit job, men med et stort ansvar. Vi forventer at vores medarbejderer kan arbejde selvstændigt, møde til tiden og arbejde målrettet på sin opgave. 

Arbejdstiden vil ligger Mandag til fredag.

Alle biler kører med det nyeste Gps system.

Henvendelse kun på mail: job@klintoe.nu


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329999570Phoenix-9301c25b12019-04-03T00:00:00Flextrafik Chauffør søges til garanti bil i Køge med fast løn.

Chauffører søges til garanti kørsel for Flextrafik i Køge.  

Vi forventer at vores chauffører er høflige og er velsoigneret, samt at de skal være stabile og smilende.

Vi forventer af dig:

 • Du skal kunne køre Helligdage.
 • Du skal kunne møde til tiden
 • Du skal have flex kurus 1, 2 og 3 (BAB)
 • Du skal have B kørekort samt lille erhverv
 • Være god til dansk i tale
 • Gerne have kendskab til Flexsystemet, men det er bestemt ikke noget krav.

Jobbet hos os er et meget frit job, men med et stort ansvar. Vi forventer at vores medarbejderer kan arbejde selvstændigt, møde til tiden og arbejde målrettet på sin opgave. 

Arbejdstiden vil ligger Mandag til fredag.

Alle biler kører med det nyeste Gps system.

Henvendelse kun på mail: job@klintoe.nu

2019-05-30T00:51:16.997 Chauffører søges til garanti kørsel for Flextrafik i Køge. Vi forventer at vores chauffører er høflige og er velsoigneret, samt at de skal være stabile og smilende. Vi forventer af dig: Du skal kunne køre Helligdage. Du skal kunne møde til tiden Du skal have flex kurus 1, 2 og 3 (BAB) Du skal have B kørekort samt lille erhverv Være god til dansk i tale Gerne have kendskab til Flexsystemet, men det er bestemt ikke noget krav. Jobbet hos os er et meget frit job, men med et stort ansvar. Vi forventer at vores medarbejderer kan arbejde selvstændigt, møde til tiden og arbejde målrettet på sin opgave. Arbejdstiden vil ligger Mandag til fredag. Alle biler kører med det nyeste Gps system. Henvendelse kun på mail: job@klintoe.nu11jobnet9301c25b100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-29T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerSydsjælland inkl. MønVordingborg3500465Klintø11Sundvej 274771KalvehaveDKDanmark0
job@klintoe.nuDKDanmarkDanmark
8Fuldtid46Permanent738529JobNet4969511496951110003-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9301c25bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=9301c25bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9301c25b&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9301c25b&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Transport_og_logistik/2.jpgMed et job indenfor Transport og logistik bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Chauffør lige noget for dig.12008031Dansk3Læse/ tale933323Chauffør12Transport og logistik361295469Drift Kontorjob@klintoe.nuDanmarkDanmark330042435Chauffør til aftenkørselRobot Vi søger en chauffør til af afhentning af stål fra Jylland til Sjælland om aftenen. Du skal bytte lad i Jylland med forvogn hænger med virehejs. Bilen står i Vordingborg og transporten starter i Vordingborg. Du skal indgå i et team hvor der i ferieperioder skal køres varer ud med kranbil til kunder på Sjælland

Vi søger en chauffør til af afhentning af stål fra Jylland til Sjælland om aftenen.

Du skal bytte lad i Jylland med forvogn / hænger med virehejs.

Bilen står i Vordingborg og transporten starter i Vordingborg.

Du skal indgå i et team hvor der i ferieperioder skal køres varer ud med kranbil til kunder på Sjælland

 

PREBEN ANDERSEN VOGNMANDS- OG RENOVATIONSFORRETNING ApSVordingborg2019-06-12T00:00:002019-06-22T00:00:00
330042603Chauffør til tipsættevognRobot Vi har travlt og derfor søger vi en erfaren chauffør til kørsel med tipsættevogn. Vi servicerer dagligt en række betonfabrikker i hovedstadsområdet og på Østsjælland. Kørslen består primært af råmaterialer fra grusgrav til fabrik. Der er tale om varigt arbejde under ordnede forhold. Bilen kan have standplads på Roskilde egnen, Herfølge eller Hvidovre. Jobbet kræver at du har dokumenteret erfaring med tip-kørsel. Noget for dig! - så send en kortfattet ansøgning.

Vi har travlt og derfor søger vi en erfaren chauffør til kørsel med tipsættevogn.

Vi servicerer dagligt en række betonfabrikker i hovedstadsområdet og på Østsjælland. Kørslen består primært af råmaterialer fra grusgrav til fabrik.

Der er tale om varigt arbejde under ordnede forhold.

Bilen kan have standplads på Roskilde egnen, Herfølge eller Hvidovre.

Jobbet kræver at du har dokumenteret erfaring med tip-kørsel.

Noget for dig! - så send en kortfattet ansøgning.

G. O. TRANSPORT & SPEDITIONRoskilde2019-06-13T00:00:002019-07-01T00:00:00
330045017Chauffør til Flextrafik kørsel primært i Vordingborg og omegnRobot DU HAR erfaring med Flextrafikkørsel. Du har erfaring med kørsel af liftvogn med trappetjener. Du er stabil, fleksibel, præsentabel og engageret med lyst til at yde en høj kundeservice. Du er god til at tale, læse og skrive dansk og kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt. Du kan administrere frihed under ansvar. Du vil køre liftvogn og bruge trappetjener. Hvis du kan sige ja til ovenstående, har du mulighed for job på vogne med hjemzone i Vordingborg og omegn og på andre hjemzoner. Fuldtid eller deltid efter aftale. Det er en fordel, hvis du bor i Vordingborg eller i nærheden. HVIS du opfylder ovenstående krav, ser vi frem til din henvendelse på telefon 5478 1200 eller pr. mail for nærmere aftale. Forvent kun svar retur, hvis du opfylder ovenstående krav. Ansættelse når kvalificeret ansøger haves.

DU HAR erfaring med Flextrafikkørsel.

Du har erfaring med kørsel af liftvogn med trappetjener.

Du er stabil, fleksibel, præsentabel og engageret med lyst til at yde en høj kundeservice.

Du er god til at tale, læse og skrive dansk og kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt.

Du kan administrere frihed under ansvar.

Du vil køre liftvogn og bruge trappetjener.

Hvis du kan sige ja til ovenstående, har du mulighed for job på vogne med hjemzone i  Vordingborg og omegn og på andre hjemzoner.

Fuldtid eller deltid efter aftale.

Det er en fordel, hvis du bor i Vordingborg eller i nærheden.

HVIS du opfylder ovenstående krav, ser vi frem til din henvendelse på telefon 5478 1200 eller pr. mail for nærmere aftale.

Forvent kun svar retur, hvis du opfylder ovenstående krav.

Ansættelse når kvalificeret ansøger haves.

Lolland Befordring v/Henning JakobsenMaribo2019-06-19T00:00:002019-06-25T00:00:00
330040164Chauffør til kørsel med sættevognstrækker med kran (30 tons/meter)Robot Vi er i vækst og søger en chauffør til kørsel med sættevognstrækker med kran (30 tons meter) Vi er i vækst og søger en chauffør til kørsel med sættevognstrækker med kran (30 tons meter) Dygtige og kompetente medarbejdere er en vigtig ressource for P.K. Justesen, og vi tror på, at et godt arbejdsmiljø skaber resultater og god arbejdslyst for den enkelte medarbejder. Vi søger en rutineret chauffører til transport af byggematerialer med udgangspunkt fra Korsør eller Kbh. området: Vi er i vækst og søger derfor en rutineret chauffører til kørsel af sættevognstrækker med kran (30 tons meter) til transport af byggematerialer samt almindelige kran- og hejseopgaver. Vi foretrækker ansøgere med erfaring fra en lignende stilling samt ansøgere med erfaring i kørsel med kran. Som chauffør hos P.K. Justesen bliver du en del af det erfarne og professionelle team af medarbejdere der hver dag leverer byggematerialer til kunder over hele Sjælland, og hvor du som chauffør får en betydningsfuld rolle som ambassadør overfor vores kunder samt vores kunders kunder. Søg job hos P.K. Justesen A S og bliv en del af vores engagerede og talentfulde team af medarbejdere. Send os en ansøgning og fortæl os, hvorfor netop DU er den fremtidige medarbejder for P.K. Justesen A S. Vi ser frem til at høre fra dig. Tiltrædelse snarest. Kørekort certifikater: Kørekort kategori C (Stor lastbil), CE (Stor lastbil med stort påhængskøretøj), Digital Fartskriver(Førerkort til digital fartskriver tachograf), EU-Gods erhverv (EU-chaufføruddannelsesbevis gods erhverv), Truckcertifikat, Krancertifikat nyt kategori D (til 30 TM kran) eller E.Vi er i vækst og søger en chauffør til kørsel med sættevognstrækker med kran (30 tons/meter)

Vi er i vækst og søger en chauffør til kørsel med sættevognstrækker med kran (30 tons/meter)

Dygtige og kompetente medarbejdere er en vigtig ressource for P.K. Justesen, og vi tror på, at et godt arbejdsmiljø skaber resultater og ”god arbejdslyst” for den enkelte medarbejder.

Vi søger en rutineret chauffører til transport af byggematerialer med udgangspunkt fra Korsør eller Kbh. området:

Vi er i vækst og søger derfor en rutineret chauffører til kørsel af sættevognstrækker med kran (30 tons/meter) til transport af byggematerialer samt almindelige kran- og hejseopgaver.

Vi foretrækker ansøgere med erfaring fra en lignende stilling samt ansøgere med erfaring i kørsel med kran.

Som chauffør hos P.K. Justesen bliver du en del af det erfarne og professionelle team af medarbejdere der hver dag leverer byggematerialer til kunder over hele Sjælland, og hvor du som chauffør får en betydningsfuld rolle som ambassadør overfor vores kunder samt vores kunders kunder.

Søg job hos P.K. Justesen A/S og bliv en del af vores engagerede og talentfulde team af medarbejdere.

Send os en ansøgning og fortæl os, hvorfor netop DU er den fremtidige medarbejder for P.K. Justesen A/S.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Tiltrædelse snarest.

Kørekort/certifikater:

Kørekort kategori C (Stor lastbil), CE (Stor lastbil med stort påhængskøretøj), Digital Fartskriver(Førerkort til digital fartskriver / tachograf), EU-Gods erhverv (EU-chaufføruddannelsesbevis – gods erhverv), Truckcertifikat, Krancertifikat nyt kategori D (til 30 TM kran) eller E.

P.K. Justesen A/SKorsør2019-06-07T00:00:002019-08-02T00:00:00
330036532Chauffør til Taxa (El Bil)Robot Vi søger nye chauffører til vores virksomhed som er i rivende udvikling. Vi søger pt. 4 taxi chauffører Der bliver stillet splinternye biler til rådighed for jer det er derfor meget vigtigt, at du er ansvarsbevidst. Krav for at søge denne stilling: - At du har haft kørekort i minimum 3 år - At du behersker det danske sprog - At du er flexsibel med arbejdstiden - At du er samarbejdsvillig og imødekommende - At du bor i Hovedstadsregionen. Send dit CV og ansøgningVirker dette interessant? Så send os dit CV og en ansøgning til info@orstad.dk med overskriften: Chauffør til Taxa Så vender vi straks tilbage til de kandidater vi behøver. Vi ansætter løbende, og ønsker gerne jeres ansøgning hurtigst muligt.

Vi søger nye chauffører til vores virksomhed som er i rivende udvikling. 

Vi søger pt. 4 taxi chauffører 

Der bliver stillet splinternye biler til rådighed for jer det er derfor meget vigtigt, at du er ansvarsbevidst.

 

Krav for at søge denne stilling:

- At du har haft kørekort i minimum 3 år

- At du behersker det danske sprog

- At du er flexsibel med arbejdstiden

- At du er samarbejdsvillig og imødekommende

- At du bor i Hovedstadsregionen.

 

 

Send dit CV og ansøgning
Virker dette interessant? 
Så send os dit CV og en ansøgning til info@orstad.dk med overskriften: "Chauffør til Taxa"

Så vender vi straks tilbage til de kandidater vi behøver. Vi ansætter løbende, og ønsker gerne jeres ansøgning hurtigst muligt. 


Ramo Investment Group ApSHedehusene2019-06-05T00:00:002019-07-29T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Chauffør til aftenkørsel

PREBEN ANDERSEN VOGNMANDS- OG RENOVATIONSFORRETNING ApS

Vordingborg
Vi søger en chauffør til af afhentning af stål fra Jylland til Sjælland om aftenen. Du skal bytte lad i Jylland med forvogn hænger med virehejs. Bilen står i Vordingborg og transporten starter i Vordingborg. Du skal indgå i et team hvor der i feriep...
Indrykket:12. juni 2019
Udløbsdato:22. juni 2019

Chauffør til tipsættevogn

G. O. TRANSPORT & SPEDITION

Roskilde
Vi har travlt og derfor søger vi en erfaren chauffør til kørsel med tipsættevogn. Vi servicerer dagligt en række betonfabrikker i hovedstadsområdet og på Østsjælland. Kørslen består primært af råmaterialer fra grusgrav til fabrik. Der er tale om var...
Indrykket:13. juni 2019
Udløbsdato:1. juli 2019

Chauffør til Flextrafik kørsel primært i Vordingborg og omegn

Lolland Befordring v/Henning Jakobsen

Maribo
DU HAR erfaring med Flextrafikkørsel. Du har erfaring med kørsel af liftvogn med trappetjener. Du er stabil, fleksibel, præsentabel og engageret med lyst til at yde en høj kundeservice. Du er god til at tale, læse og skrive dansk og kan arbejde selv...
Indrykket:19. juni 2019
Udløbsdato:25. juni 2019

Chauffør til kørsel med sættevognstrækker med kran (30 tons/meter)

P.K. Justesen A/S

Korsør
Vi er i vækst og søger en chauffør til kørsel med sættevognstrækker med kran (30 tons meter) Vi er i vækst og søger en chauffør til kørsel med sættevognstrækker med kran (30 tons meter) Dygtige og kompetente medarbejdere er en vigtig ressource for P...
Indrykket:7. juni 2019
Udløbsdato:2. august 2019

Chauffør til Taxa (El Bil)

Ramo Investment Group ApS

Hedehusene
Vi søger nye chauffører til vores virksomhed som er i rivende udvikling. Vi søger pt. 4 taxi chauffører Der bliver stillet splinternye biler til rådighed for jer det er derfor meget vigtigt, at du er ansvarsbevidst. Krav for at søge denne stilling: ...
Indrykket:5. juni 2019
Udløbsdato:29. juli 2019