Gem job

Flisemurer til varierende serviceopgaver, mindre og større projekter søges til Virksomhed i Vejle

Er du flisemurer, og har du stor erfaring inden for branchen, samt er du på udgik efter din nye arbejdsplads? Så skal du læse med her! Vi søger lige nu en flisemurer med bred erfaring inden for branchen til virksomhed i Vejle.

 

Vi er en entreprise virksomhed som er placeret i Vejle. Vi har mere end 25 års erfaring med byggeprojekter rundt i hele Danmark. Vi leverer solide og professionelle løsninger med fokus på kvalitet og god service.

 

Vores speciale er større fliseentrepriser og store slidlag med undergulve som Thermodyn eller Thermoteck derudover udfører vi også nybygning, ombygning og renovering samt diverse andre mindre opgaver. Alle vores opgaver bliver leveret med samme kvalitet og vi leverer aldrig et produkt der er halvt færdig. For os er kvalitet og god service altid det vigtigste, da dette også skaber gode relationer til vores kunder.

 

Vi er lige nu i gang med at udvide vores team, og derfor søger vi en flisemurer med bred erfaring inden for branchen. Vi søger en flisemurer der har lyst til at arbejde med nybyg, ombygning og renovering samt i vådrum og i storformat. Derudover er det vigtigt at du kan arbejde selvstændigt, udføre dine opgaver med et smil og har noget erfaring med flisemurer opgaver.

 

Sådan er du

-       Du er faglært murer med stor erfaring i arbejde med fliser.

-       Du udfører dine arbejdsopgaver med højest mulig kvalitet

-       Du er service minded og trives i en travl hverdag.

 

Sådan er vi

-       Vi tilbyder en løn der forhandles efter dine kvalifikationer

-       Vi tilbyder en hurtig opstart

-       En arbejdsplads med stor faglig ekspertise og høj kvalitet.

 

Lyder dette som noget for dig?

Hvis du mener det er dig vi søger, så skal du ikke tøve med at kontakte Morten Sandvei enten via mail job@kandidaterne.dk eller på tlf 53 76 91 71. Du bedes venligst vedhæfte reference nr. 126397 i din ansøgning.

 

Vi glæder os til at høre fra dig! 


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.