Flyteknisk ingeniør til Forsvarets helikoptere

Har du lyst til at komme ind under huden på Forsvarets helikoptere, så har vi jobbet til dig i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Vi skal bruge en flyteknisk ingeniør til en nyoprettet stilling, som skal arbejde med drifts-, forsynings-, modifikations- og projektopgaver på Forsvarets helikoptere af typen EH101 helikoptere.

Om os

Vi er et team på 27 personer i Ballerup, som har det samlede ansvar for driften af Forsvarets helikoptere.

Du vil komme til at arbejde sammen med engagerede og dygtige ingeniører i Ballerup, som har det overordnede luftdygtighedsansvar for alle Forsvarets fly og brugerne af helikopterne i Karup.Om stillingen

I et spændende arbejdsmiljø skal du blandt andet løse opgaver som at:

- Varetage teknisk sagsbehandling, rådgivning og/eller projektledelse, herunder løsning af materieltekniske problemstillinger knyttet til driften af Forsvarets helikoptere på akademisk niveau.

- Foretage logistiske analyse.

- Sikre helikopternes vedvarende luftdygtighed.


Opgaverne retter sig primært mod:

- Udarbejde dokumentationsgrundlag for gennemførelse af vedligeholdelse, modifikation og reparation af Forsvarets EH101 helikoptere.

- Varetage teknisk sagsbehandling, rådgivning og/eller projektledelse, herunder løsning af materieltekniske problemstillinger på akademisk niveau.

- Logistisk opfølgning af kritiske komponenter.

- Dokumentation af leverandørperformance.

- Vurdering og behandling af interne og eksterne impulser vedr. materielsystemer.


Support til udarbejdelse og videreførelse af ny supportaftale, herunder:

- Lokal reparation.

- Leverandørperformance.

- Opfølgning / analyse af div. KPI’er.

- Software, og PC-baserede støtte systemer.

Der kan påregnes rejser i forbindelse med uddannelse og det almindelige samarbejde med vores leverandører, primært i England, så du skal derfor have mulighed for rejseaktivitet. Desuden skal der forventes en del rejseaktivitet i Danmark til blandt andet Karup, hvor EH101 helikopterne har fast base.

Om dig

Du er uddannet maskin- eller produktionsingeniør og har interesse for arbejde med løsning af tekniske problemstillinger inden for mekaniske systemer, logistiske analyser og IT-systemer til
konfiguration og vedligeholdelse af fly.

Flere års erfaring inden flyluftfartsindustrien vil være en stor fordel.

Du har gode kommunikationsevner og kan formulere dig på skrift og tale på dansk, og behersker engelsk på et højt teknisk niveau.

Brug af it-værktøjer er en selvfølge for dig og erfaring med SAP/R3 vil tillige være en stor fordel.

Du er en stærk kommunikator med resultat for øje, og du trives som en proaktiv, fleksibel og selvstændig teamplayer. Du tager naturligt initiativ, og befinder dig godt med humor på arbejdspladsen. Du vil også få brug for dine kompetencer inden for forhandling og mødeledelse.

Ansættelsesvilkår

Som uddannet ingeniør bliver du ansat og aflønnet efter den gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten, basistrin 4 - 8 som er anciennitetsafhængig. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg afhængig af dine kvalifikationer og kompetencer. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele dit ansættelsesforhold.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ida Ferlov på tlf. 72571496 eller major Jens Peter Slemdal på tlf. 41710569.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Annette Karlsen på tlf. 7281 9170.

Ansøgningsfristen er den 5. marts 2018, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 11 i 2018.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, såsom bevis for kandidatuddannelse, eksamensbevis mv.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære. Knap 850 af FMI’s ca. 1.900 medarbejdere er placeret i domicilet i Ballerup.
FMI’s hovedopgave er at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materiel til hele Forsvarsministeriets koncern, lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til IT-udstyr, feltrationer og lommeknive. Til at gøre dette administrerer FMI årligt ca. 7 mia. kr. af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder, da det er støtten hertil, som altid er i centrum.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Specialist til kapacitetscenter udrustning

Civile stillinger

Albertslund
Vil du arbejde med tekniske løsninger indenfor beklædning, fodtøj og udrustning til Beredskabsstyrelsens og Forsvarets ansatte? Vil du arbejde som projektleder og teknisk sagsbehandler inden for samme områder? Vil du være med til at sikre at Beredsk...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Akademisk sagsbehandler til koordination, planlægning og opfølgning i Forsvaret

Civile stillinger

Kunne du tænke dig at arbejde med komplekse forretningsprocesser og brænder du for at arbejde med opfølgning og koordinering, er du måske vores nye sagsbehandler i Datasektionen ved Kapacitetsansvarlig Luftsystemer, Værnsfælles Forretningsområde i F...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Projektleder til militære materielanskaffelsesprojekter

Civile stillinger

Albertslund
Er du fagligt stærk inden for projektledelse, og har du erfaring med gennemførelse af offentlige udbud? Så er det dig, vi har brug for til vores Program- og Projektledelse. Som projektleder i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse leder d...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Senior it-projektleder til Program- og Projektledelse

Civile stillinger

Albertslund
Er du fagligt stærk inden for it-projektledelse, har god personlig gennemslagskraft og befinder dig godt i spændingsfeltet mellem it og forretningsudvikling? Så er det dig, vi har brug for til Program- og Projektledelsen i Forsvarsministeriets Mater...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

IT udbudskonsulenter til Forsvarets Strategiske Indkøbsafdeling

Civile stillinger

Vil du være med til at styrke det danske forsvar gennem gode aftaler på både civilt og militært materiel til vores soldater? Så er du måske vores nye kollega i en af Danmarks største og nok mest spændende offentlige indkøbsorganisation.Om os Forsvar...