Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Flyttearbejder med god orden sans søges

Arbejdet består hovedsalig i ind –og flytninger/indretninger af boliger, der møbleres i forbindelse med salg/udleje og der må påregnes en del møbelmontering i den forbindelse, så hvis du er lidt ”handy”, så er det kun en fordel.

Det er nødvendigt at du er lærenem, kan arbejde selvstændigt og hurtigt danne dig et overblik, over den opgave du er sat på.

Da vi arbejder med deadlines, er det vigtigt, at du til tider må gi den ”en ekstra skalle”, så vi kan nå i mål til tiden.

Arbejdstiderne er varierende og afhænger af opgavens størrelse og geografiske beliggenhed. Det er derfor en nødvendighed at du er fleksibel.

Du skal være 100% mødestabil, have god arbejdsmoral, kørekort, samt kunne tale og skrive på dansk. Du vil få den nødvendige oplæring. Løn efter kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Karina Elm på tlf. 51 14 90 11 eller sende en ansøgning til karinaelm@in-boligstyling.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her