Flyttemænd søges

Vores afdeling i Herfølge søger 3 friske flyttemænd

Vi tilbyder:

 • Timeløn
 • Arbejdstid er primært kl 06:00 – 16:00
 • Gode kollegaer
 • Evt bil med hjem efter aftale

Vi forventer:

 • At du har erfaring indenfor flyt, privat/erhverv evt. køkkenlevering
 • Kan bruge en ’hund’, samt sækkevogn
 • At du har kørekort B
 • Du er mødestabil og kundeminded
 • Kan og vil arbejde med andre
 • Straffeattest skal forevises

Du er velkommen til at ringe til os på tlf +45 86 202 202

Ellers så send en mail med dit cv til flyt@nordicflyt.dk

 

Kontaktperson: Veldin Kadija eller André Winther

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330048597Phoenix-466d8bd812019-06-24T00:00:00Flyttemænd søges

Vores afdeling i Herfølge søger 3 friske flyttemænd

Vi tilbyder:

 • Timeløn
 • Arbejdstid er primært kl 06:00 – 16:00
 • Gode kollegaer
 • Evt bil med hjem efter aftale

Vi forventer:

 • At du har erfaring indenfor flyt, privat/erhverv evt. køkkenlevering
 • Kan bruge en ’hund’, samt sækkevogn
 • At du har kørekort B
 • Du er mødestabil og kundeminded
 • Kan og vil arbejde med andre
 • Straffeattest skal forevises

Du er velkommen til at ringe til os på tlf +45 86 202 202

Ellers så send en mail med dit cv til flyt@nordicflyt.dk

 

Kontaktperson: Veldin Kadija eller André Winther

 

Vores afdeling i Herfølge søger 3 friske flyttemænd Vi tilbyder: Timeløn Arbejdstid er primært kl 06:00 16:00 Gode kollegaer Evt bil med hjem efter aftale Vi forventer: At du har erfaring indenfor flyt, privat erhverv evt. køkkenlevering Kan bruge en hund , samt sækkevogn At du har kørekort B Du er mødestabil og kundeminded Kan og vil arbejde med andre Straffeattest skal forevises Du er velkommen til at ringe til os på tlf 45 86 202 202 Ellers så send en mail med dit cv til flyt@nordicflyt.dk Kontaktperson: Veldin Kadija eller Andr Winther11jobnet466d8bd8100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-19T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerMidtsjællandKøge3551945Nordic Flyt & Logistik Aps11Solvangsvej 94681HerfølgeDKDanmark0
flyt@nordicflyt.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent782907JobNet5008922500892210024-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=466d8bd8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=466d8bd8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=466d8bd8&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=466d8bd8&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Transport_og_logistik/12.jpgEr du en fagligt stærk Flyttearbejder?12008001Dansk3Læse/ tale933007Flyttearbejder12Transport og logistik362122692flyt@nordicflyt.dkflyt@nordicflyt.dkDKDanmarkDKDanmark330047296Flyttearbejder med stort kort søgesRobot Flyttefirma Sjælland kalder Vi er et kvalitetsbevidst flyttefirma, der kan klare alle opgaver indenfor flytninger som søger en kvik chauffør, der ikke er bange for at tage fat . ER DET DIG !!?? ?Du skal være 100 mødestabil ?Du er pligtopfyldende ?Du har kørekort C (Lastbil) Gerne CE (hængerkort) ?Du har talografkort, EU bevis samt førerkort ?Du har kørselserfaring Gerne flytteerfaring Gerne god fysik (stor fordel) Udkørsel er fra Hedehusene ( Sjælland ) Hvad vi kan tilbyde : ?Jobbet som chauffør flyttearbejder ?God løn gives da vi ligger over overenskomsten med 3F 180 i timen plus overenskomst tillæg... Bonus MM Kom gratis i strandform :) Har dette fanget din interesse hører vi gerne fra seriøse jobsøger som ved hvad det vil sige at være flyttearbejder chauffør Udfyld ansøgningen via hjemmesiden Flyttefirma Sjælland via den store grønne knap ude i højre side Tiltrædelse snarest muligt og efter nærmere aftale. P.S Hvis du ikke hører noget via mail er jobbet besat til anden side. MVH Flyttefirma Sjælland

Flyttefirma Sjælland kalder

 

Vi er et kvalitetsbevidst flyttefirma, der kan klare alle opgaver indenfor flytninger som søger en kvik chauffør, der ikke er bange for at tage fat .

ER DET DIG !!??

 

•?Du skal være 100 % mødestabil

•?Du er pligtopfyldende

•?Du har kørekort C (Lastbil) Gerne CE (hængerkort)

•?Du har talografkort, EU bevis samt førerkort

•?Du har kørselserfaring

•Gerne flytteerfaring

•Gerne god fysik (stor fordel)

Udkørsel er fra Hedehusene  ( Sjælland )

Hvad vi kan tilbyde :

•?Jobbet som chauffør / flyttearbejder

•?God løn gives da vi ligger over overenskomsten med 3F=180 i timen plus overenskomst tillæg... Bonus MM

 

Kom gratis i strandform :)

Har dette fanget din interesse hører vi gerne fra seriøse jobsøger som ved hvad det vil sige at være flyttearbejder / chauffør

Udfyld ansøgningen via hjemmesiden Flyttefirma Sjælland via den store grønne knap ude i højre side

Tiltrædelse snarest muligt og efter nærmere aftale.

 

P.S Hvis du ikke hører noget via mail er jobbet besat til anden side.

 

MVH Flyttefirma Sjælland

FLYTTEFIRMA SJÆLLAND ApSHedehusene2019-06-23T00:00:002019-08-15T00:00:00
330041811Dygtig flyttemand til alsidigt arbejdeRobot Vi søger en erfaren og dygtig flyttearbejder med kat b kørekort. Der vil forekomme andre opgaver udover flytning. Herunder kan nævnes opsætning til fester olign. af borde, stole, telte mm. Du vil få oplæring i dette. Vi er et mindre hold på ca. 10 medarbejdere, som beskæftiger os med flytning, pallekørsel, distribution, lager og kørsel for festudlejning. Kan du se dig selv i vores team, så ring til Benjamin på 27270501. Der er mulighed for efteruddannelse til kat c kørekort samt truckkort mm.

Vi søger en erfaren og dygtig flyttearbejder med kat b kørekort.

Der vil forekomme andre opgaver udover flytning. Herunder kan nævnes opsætning til fester olign. af borde, stole, telte mm. Du vil få oplæring i dette.

Vi er et mindre hold på ca. 10 medarbejdere, som beskæftiger os med flytning, pallekørsel, distribution, lager og kørsel for festudlejning. 

Kan du se dig selv i vores team, så ring til Benjamin på 27270501.

Der er mulighed for efteruddannelse til kat c kørekort samt truckkort mm.

BLH Flytning 6 Transport ApSTaastrup2019-06-12T00:00:002019-08-07T00:00:00
330058275Flyttemænd søgesRobot Vi søger nye ansvarsbevidste flyttemænd og lastbilchauffører til vores team Er du personen der går forrest på dit hold? Og kan du lide at arbejde i teams med en god portion humør og en alsidig hverdag? Hos Mesterflyt udvider vi vores team af medarbejdere i takt med vi får flere kunder at servicere. Vi søger derfor erfarne og ansvarsbevidste flyttemænd chauffører til at varetage styringen af vores mange opgaver inden for det professionelle erhvervsliv. Vi arbejder primært med større virksomheder. Vi har daglig gang hos flere af vores kunder, vi foretager flytning af indbo i forbindelse med ind- og udstationeringer af medarbejdere, vi udfører større projektflytninger med omrokeringer af op til 100-500 arbejdsstationer. Vi tilbyder et udfordrende job i en dynamisk virksomhed. Vi er et team på 19 medarbejdere som brænder for det vi laver. Jobbet som flyttemedarbejder indebærer planlægning og kræver, at man kan bevare overblikket. En god flyttemand fungerer som flyttekonsulent, og kan både rådgive og vejlede kunden under en flytning. Vi vægter evnen til at føre en dialog med kunden og forstå dennes behov højt blandt vores medarbejdere. Vi har kontor og lager i Holbæk, men dækker hele Sjælland det meste af vores arbejde foregår i Københavnsområdet. Vi har også holdeplads i København hvor biler og mandskab mødes, hvorfor man med fordel kan søge jobbet, selvom man ikke er bosiddende i nærheden af Holbæk. Vi forventer af dig at: At du kan gå forrest og tage ansvar for en opgave At du har kategori B kørekort Kategori C er et plus, men ikke et krav. Håndværksmæssig erfaring er et plus, men ikke et krav. At du forstår og skriver dansk. At du er fleksibel i forhold til arbejdstider, da de kan variere fra dag til dag. Vi tilbyder dig: Et engageret og velfungerende medarbejderteam med godt humør En alsidig hverdag og hvor dagene sjældent er ens Løn efter overenskomst Pensionsordning Vi ser frem til at modtage din ansøgning samt CV, hvorefter vi vil kontakte dig nærmere. Mrk.: Jobansøgning Sendes til: info@mesterflyt.dk

Vi søger nye ansvarsbevidste flyttemænd og lastbilchauffører til vores team

Er du personen der går forrest på dit hold? Og kan du lide at arbejde i teams med en god portion humør og en alsidig hverdag?

Hos Mesterflyt udvider vi vores team af medarbejdere i takt med vi får flere kunder at servicere. Vi søger derfor erfarne og ansvarsbevidste flyttemænd/chauffører til at varetage styringen af vores mange opgaver inden for det professionelle erhvervsliv. Vi arbejder primært med større virksomheder. Vi har daglig gang hos flere af vores kunder, vi foretager flytning af indbo i forbindelse med ind- og udstationeringer af medarbejdere, vi udfører større projektflytninger med omrokeringer af op til 100-500 arbejdsstationer.

Vi tilbyder et udfordrende job i en dynamisk virksomhed. Vi er et team på 19 medarbejdere som brænder for det vi laver. Jobbet som flyttemedarbejder indebærer planlægning og kræver, at man kan bevare overblikket. En god flyttemand fungerer som flyttekonsulent, og kan både rådgive og vejlede kunden under en flytning. Vi vægter evnen til at føre en dialog med kunden og forstå dennes behov højt blandt vores medarbejdere.

Vi har kontor og lager i Holbæk, men dækker hele Sjælland – det meste af vores arbejde foregår i Københavnsområdet.

Vi har også holdeplads i København hvor biler og mandskab mødes, hvorfor man med fordel kan søge jobbet, selvom man ikke er bosiddende i nærheden af Holbæk.

Vi forventer af dig at:

At du kan gå forrest og tage ansvar for en opgave

 • At du har kategori B kørekort
 • Kategori C er et plus, men ikke et krav.
 • Håndværksmæssig erfaring er et plus, men ikke et krav.
 • At du forstår og skriver dansk.
 • At du er fleksibel i forhold til arbejdstider, da de kan variere fra dag til dag.

Vi tilbyder dig:

 • Et engageret og velfungerende medarbejderteam med godt humør
 • En alsidig hverdag og hvor dagene sjældent er ens
 • Løn efter overenskomst
 • Pensionsordning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning samt CV, hvorefter vi vil kontakte dig nærmere.

Mrk.: Jobansøgning

Sendes til: info@mesterflyt.dk

Mesterflyt ApSHolbæk2019-07-11T00:00:002019-09-03T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Flyttearbejder med stort kort søges

FLYTTEFIRMA SJÆLLAND ApS

Hedehusene
Flyttefirma Sjælland kalder Vi er et kvalitetsbevidst flyttefirma, der kan klare alle opgaver indenfor flytninger som søger en kvik chauffør, der ikke er bange for at tage fat . ER DET DIG !!?? ?Du skal være 100 mødestabil ?Du er pligtopfyldende ?Du...
Indrykket:23. juni 2019
Udløbsdato:15. august 2019

Dygtig flyttemand til alsidigt arbejde

BLH Flytning 6 Transport ApS

Taastrup
Vi søger en erfaren og dygtig flyttearbejder med kat b kørekort. Der vil forekomme andre opgaver udover flytning. Herunder kan nævnes opsætning til fester olign. af borde, stole, telte mm. Du vil få oplæring i dette. Vi er et mindre hold på ca. 10 m...
Indrykket:12. juni 2019
Udløbsdato:7. august 2019

Flyttemænd søges

Mesterflyt ApS

Holbæk
Vi søger nye ansvarsbevidste flyttemænd og lastbilchauffører til vores team Er du personen der går forrest på dit hold? Og kan du lide at arbejde i teams med en god portion humør og en alsidig hverdag? Hos Mesterflyt udvider vi vores team af medarbe...
Indrykket:11. juli 2019
Udløbsdato:3. september 2019