Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Flyttemedarbejder

Mosgaard flytteforretning ApS.
Tlf. 43404042
Flyttemedarbejder søges til snarlig tiltrædelse.
 
Kunne du tænke dig en varieret hverdag, så er det lige dig vi står og mangler!!  Vi skal bruge en medarbejde som kan indgå i et fællesskab. Du skal være pålidelige og have lyst til at indgå i et team og være klar på lidt forskellige udfordringer i hverdagen. Man skal kunne tale og forstå dansk. Der vil være varierede arbejdstider og skal som udgangspunkt starte og slutte i Tune det skal dog siges at vi arbejder sjældent i weekenderne max 3-4 gange årligt og vi prøver at arbejde inden for normale arbejdstider. Du skal kunne tænke selvstændigt og arbejde struktureret sammen med dine kollegaer og være god til at samarbejde. Det er krav at du kan passe godt på materiel, gods og kundernes ejendom.
 
For at fortælle lidt om os selv, så er vi et lille familie firma, hvor vi gør meget ud at kunne snakke sammen og passe på hinanden. Vi kører alt fra teknikkørsel, maskintransport og flytninger, så vi er meget alsidige.
Har du lyst til at søge stillingen eller høre nærmere, så send en mail til flyt@mosgaard.dk Vi glæder os til at høre fra dig.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her