Flyttemedarbejdere søges til Slagelse området

Vi søger Flyttemedarbejdere til forskellige flytteopgaver for en kunde i Slagelsesområdet. Du skal være klar på, at arbejde som tilkaldevikar når der er brug for det.

Vi forventer at du:

  • Er mødestabil og pligtopfyldende
  • Har masser af energi og kan lide fysisk arbejde
  • Kan arbejde selvstændigt og med andre
  • Har gåpåmod og stor arbejdslyst
  • Er selvtransporterende, da opgaverne er rundt på hele Sjælland

Der er ingen krav om, at du tidligere har arbejdet som flyttearbejder.

Har dette interesse bedes du sende en ansøgning til info@kh-guiderne.dk hvor du vedhæfter et CV samt en kort præsentation af dig selv. I emnefeltet skriver du: ”Flyttemedarbejdere søges til Slagelses området”.

Skulle du have nogen spørgsmål ang. stillingen bedes du kigge ind, sende en mail eller ringe på telefonnummer: 24 44 98 38 i tidsrummet 08.00 – 16.00 i hverdagene. Der gøres opmærksom på, at alle ansøgere behandles løbende og stillingen besættes når den rigtige kandidat er fundet.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Flyttearbejder

Rødes Flyt

Vi søger en flyttearbejder hurtigst muligt. Vi flytter over hele landet. Du skal være i god fysisk form, da der er mange tunge løft. Du skal være fleksibel i forhold til arbejdstider, da de oftest er mellem klokken 07.00 - 22.00. Du skal værer dansk...
Indrykket:13. marts 2018
Udløbsdato:9. maj 2018

Flyttemedarbejder til HMS

HMS Flyttehjælp ApS

På vegne af vores samarbejdspartner HMS søger Virksomhedsservice en ny medarbejder til flyttefirmaet HMS. HMS har travlt og søger derfor en ny kollega til teamet. Du vil skulle indgå i teamsamarbejde med andre flyttemænd, om de mange forskelligarted...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:21. maj 2018