Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

''Flyver'' til Rengøringsteam Assens

Kan du lide at gøre rent, og trives du med en arbejdsdag, hvor ikke to dage er ens? Er du moden, fleksibel og mødestabil, og har du et godt overblik over dine opgaver? Så er du måske vores nye kollega!

Rengøringsteamet søger en rengøringsassistent til ansættelse som "flyver" i en tidsbegrænset periode fra den 1. maj 2018 til og med den 31. december 2018. Stillingen er på 32 timer ugentligt.  
 
Hvem er vi 
Rengøringsteamet er placeret under Entreprenørgården. Vi er en enhed, der varetager den daglige rengøring på skoler, plejehjem, i børnehaver og andre institutioner i hele Assens Kommune. Vi udfører derudover hovedrengøringsopgaver og rengøring efter håndværkere. Vi er p.t. 63 ansatte til at udføre opgaver på 95 institutioner.  
 
Om jobbet 
Jobbet består i at afløse vores faste medarbejdere i forbindelse med sygdom og ferie, og du får derfor en alsidig arbejdsdag, hvor ikke to dage er ens. Det er nødvendigt, at du er grundig og både har sans for detaljen og det store overblik. Arbejdstiden er på 32 timer ugentligt og vil ligge i tidsrummet kl. 5.00 til kl. 16.00, men du må forvente at skulle arbejde flere timer i perioder. Du skal være villig til at bruge egen bil.  
 
Hvem er du 
Vi forventer, at du:  
  • er moden, stabil og fleksibel
  • kan tale, læse, skrive og forstå dansk
  • er smilende, præsentabel og imødekommende overfor både kunder og kolleger
  • er kvalitetsbevidst og har et godt overblik over dine opgaver      
  • udfører og overholder rengøringsinstruktionerne som beskrevet     
  • har AMU grundlæggende rengøringskursus eller min. 5 års erfaring inden for rengøring
  • har gyldigt kørekort. 
Løn og ansættelsesvilkår 
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelsen kan finde sted. Straffeattesten skal du selv hente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.
 
Vil du vide mere 
Hvis du ønsker nærmere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte rengøringsleder Mariann Lindemose på tlf. 64 74 67 95 på hverdage mellem kl. 10.00 og kl. 12.00.
 
Vi glæder os til at høre fra dig.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her