Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Flyver/pædagogmedhjælper til børnehuset Ørnen

Vil du være del af en velfungerende personalegruppe i et børnehus med skønne børn, gekkoer, væksthus, ladcykler til vores byture og meget mere?
 
Kan du se dig som en stabil medarbejder i et hus, der har højt til loftet, let til grin og har det sjovt i hverdagen, så vil vi opfordre dig til at søge denne stilling.
 
Børnehuset Ørnen er en integreret institution med to børnehavegrupper og fire vuggestuegrupper. Ca. 100 børn har til dagligt deres gang i huset, og da vi ydermere indskriver fire nye vuggestuebørn søger vi en pædagogmedhjælper til en flyverstilling.
 
Stillingen er på 35 timer om ugen, og den daglige arbejdstid vil som udgangspunkt ligge mellem kl. 9.00 og kl. 16.00 mandag-fredag, ud fra institutionens behov.
 
Derudover skal du kunne deltage i pædagogiske udviklingsmøder og forældrearrangementer uden for vores sædvanlige åbningstid, som er mandag-fredag kl. 07.00-17.00. Vi har årligt ti pædagogiske udviklingsmøder fra kl. 17.00-20.00 samt enkelte forældrearrangementer udenfor åbningstiden.
 
Vi ligger på Hulgårds Plads på Bispebjerg og har et dejligt lyst og åbent hus. Vi samarbejder i tre teams, og flyverstillingen er som udgangspunkt tilknyttet de to teams i vuggestuerne, men du skal også være klar til at kunne træde til i børnehavegrupperne, når det er nødvendigt.
 
To af de nøgleord, der beskriver den pædagogmedhjælper, vi søger, er mødestabil og omstillingsparat, da stillingen netop er en flyverstilling.
 
Udover det så ønsker vi en pædagogmedhjælper, som  
  • synes, det er sjovt at lege og være i øjenhøjde med mange børn hver dag
  • kan se de opgaver, der ligger lige for i vores hverdag
  • vil deltage og navigere på lige fod med andre teammedarbejdere i børnehuset  
Flyverstillingen i Ørnen er en nyetableret fastansættelse, og vi vil derfor løbende tage vores visioner og ideer i forhold til din kerneopgave op til revision sammen med dig, ledelsen, Ørnens øvrige medarbejdere og vores forældreråd.
 
Børnehuset Ørnen vil gerne give vores indskrevne børn en særlig tilknytning til og forståelse og begyndende ansvarsfølelse for vores natur og miljø.
 
Blandt andet derfor har vi et område af huset, som er indrettet til dyr. Her er børnene med til at passe vores kamæleon, slange, afrikanske kæmpesnegle, gekkoer, fisk og skildpadder – og hvem ved, måske vi udvider vores dyrepark, hvis du har en god ide?
 
Derudover har vi vores store væksthus, hvor børnene er med til at plante, dyrke og vande forskellige drivhusplanter, og vi har vores ladcykler, som vi bl.a. bruger til at tage på tur til Zoo, Den Blå Planet, Naturværkstedet Streyf, mosen og voldene.
 
Vi er hus, der arbejder ud fra pædagogiske læreplaner og Københavns Kommunes pejlemærker, og vi planlægger vores pædagogiske praksis derudfra – både løbende ud fra de forskellige teams og i forhold til det enkelte barns trivsel.
 
I 2018 tager vi fat på at kigge på vores læringsmiljøer, både på stuerne og på vores to legepladser. Sidst men ikke mindst skal vi genbesøge vores pædagogiske måltidspraksis i samarbejde med Meyers Madhus.
 
Stillingen er med start den 1. marts 2018 eller snarest muligt derefter.
 
Mere information
Du kan læse mere om os på www.oernen.kk.dk, og hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Svend Kobbernagel på 2498 2248.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 16. februar 2018
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Tilkaldervikar

Islands Brygges Menighedsfritidshj

København
Artillerivejens Krudtugler Slottet søger fast tilkaldervikar. Vi er en integrerede institution med vuggestue, børnehave og fritidshjem fordelt i to institutioner som har til huse på Artillerivej 71 A - 71 B, på Islandsbrygge, samt en en udflytterbør...
Indrykket:26. juli 2018
Udløbsdato:20. september 2018

Pædagogmedhjælper til ny vuggestue på Amager

Legehjørnet

København
Vi er en selvejende klynge i Københavns Kommune. Vores klynge hedder Børnegården i Sundby. Klyngen består af tre enheder: to integrerede institutioner i Moselgade 21 26 og en ny institution i Oliebladsgade 9, som har fået det nye navn Legehjørnet. I...
Indrykket:27. juli 2018
Udløbsdato:19. august 2018

barselsvikariat pædagogmedhjælper

Børnegalaxen Valby

2 Pædagogmedhjælpere til barselvikariat i Børnegalaxen i Valby Vi søger 2 pædagogmedhjælpere til barselsvikariat i Børnegalaxen 34 timer ugentligt. Det ene stilling er i vuggestuen og den anden stilling er i børnehaven. Børnegalaxen Valby er beligge...
Indrykket:27. juli 2018
Udløbsdato:18. september 2018

Faste engagerede vikarer (pædagogmedhjælpere, social- og sundhedsassistenter el. lign.) til Bo- og dagtilbuddet Musvågevej

Musvågevej

Vil du gøre en forskel og samtidig udvikle dine faglige og personlige kompetencer? Bo- og dagtilbuddet Musvågevej, som er en del af Center for Autisme og Specialpædagogik, søger fastansatte vikarer på 10 timer ugentligt. Bo- og dagtilbuddet Musvågev...
Indrykket:28. juli 2018
Udløbsdato:1. september 2018

Pædagogmedhjælper/PAU til vuggestuen Mælkebøtten

Mælkebøtten

Mælkebøtten er en vuggestue med 36 børn på Ydre Østerbro beliggende ved Kildevældsparken. Vores åbningstid er dagligt kl. 07-17.00 (fredag til kl. 16.30), og i det tidsrum ligger din primære arbejdstid. Derudover skal du påregne pædagogfaglige møder...
Indrykket:30. juli 2018
Udløbsdato:31. august 2018