Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Flyver/pædagogmedhjælper til børnehuset Ørnen

Vil du være del af en velfungerende personalegruppe i et børnehus med skønne børn, gekkoer, væksthus, ladcykler til vores byture og meget mere?
 
Kan du se dig som en stabil medarbejder i et hus, der har højt til loftet, let til grin og har det sjovt i hverdagen, så vil vi opfordre dig til at søge denne stilling.
 
Børnehuset Ørnen er en integreret institution med to børnehavegrupper og fire vuggestuegrupper. Ca. 100 børn har til dagligt deres gang i huset, og da vi ydermere indskriver fire nye vuggestuebørn søger vi en pædagogmedhjælper til en flyverstilling.
 
Stillingen er på 35 timer om ugen, og den daglige arbejdstid vil som udgangspunkt ligge mellem kl. 9.00 og kl. 16.00 mandag-fredag, ud fra institutionens behov.
 
Derudover skal du kunne deltage i pædagogiske udviklingsmøder og forældrearrangementer uden for vores sædvanlige åbningstid, som er mandag-fredag kl. 07.00-17.00. Vi har årligt ti pædagogiske udviklingsmøder fra kl. 17.00-20.00 samt enkelte forældrearrangementer udenfor åbningstiden.
 
Vi ligger på Hulgårds Plads på Bispebjerg og har et dejligt lyst og åbent hus. Vi samarbejder i tre teams, og flyverstillingen er som udgangspunkt tilknyttet de to teams i vuggestuerne, men du skal også være klar til at kunne træde til i børnehavegrupperne, når det er nødvendigt.
 
To af de nøgleord, der beskriver den pædagogmedhjælper, vi søger, er mødestabil og omstillingsparat, da stillingen netop er en flyverstilling.
 
Udover det så ønsker vi en pædagogmedhjælper, som  
  • synes, det er sjovt at lege og være i øjenhøjde med mange børn hver dag
  • kan se de opgaver, der ligger lige for i vores hverdag
  • vil deltage og navigere på lige fod med andre teammedarbejdere i børnehuset  
Flyverstillingen i Ørnen er en nyetableret fastansættelse, og vi vil derfor løbende tage vores visioner og ideer i forhold til din kerneopgave op til revision sammen med dig, ledelsen, Ørnens øvrige medarbejdere og vores forældreråd.
 
Børnehuset Ørnen vil gerne give vores indskrevne børn en særlig tilknytning til og forståelse og begyndende ansvarsfølelse for vores natur og miljø.
 
Blandt andet derfor har vi et område af huset, som er indrettet til dyr. Her er børnene med til at passe vores kamæleon, slange, afrikanske kæmpesnegle, gekkoer, fisk og skildpadder – og hvem ved, måske vi udvider vores dyrepark, hvis du har en god ide?
 
Derudover har vi vores store væksthus, hvor børnene er med til at plante, dyrke og vande forskellige drivhusplanter, og vi har vores ladcykler, som vi bl.a. bruger til at tage på tur til Zoo, Den Blå Planet, Naturværkstedet Streyf, mosen og voldene.
 
Vi er hus, der arbejder ud fra pædagogiske læreplaner og Københavns Kommunes pejlemærker, og vi planlægger vores pædagogiske praksis derudfra – både løbende ud fra de forskellige teams og i forhold til det enkelte barns trivsel.
 
I 2018 tager vi fat på at kigge på vores læringsmiljøer, både på stuerne og på vores to legepladser. Sidst men ikke mindst skal vi genbesøge vores pædagogiske måltidspraksis i samarbejde med Meyers Madhus.
 
Stillingen er med start den 1. marts 2018 eller snarest muligt derefter.
 
Mere information
Du kan læse mere om os på www.oernen.kk.dk, og hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Svend Kobbernagel på 2498 2248.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 16. februar 2018
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

37 timers pædagogmedhjælper med buskørekort søges pr. 1.september 2018

CHRISTIANSHAVNS ASYL

København
Vi er en lille integreret daginstitution med 45 børn i alderen 0-6 år, fordelt i en vuggestuegruppe med 12 børnehavegruppe på 33 børn i et charmerende hus tæt på Volden. Vi har egen bus som hver dag kører ud på tur med 11 børnehavebørn på den måde k...
Indrykket:21. september 2018
Udløbsdato:21. oktober 2018

Klubmedarbejder/pædagogmedhjælper til Fritidscenter Ørestad

Fritidscenter Ørestad

Har du lyst og ikke mindst mod til, at være en del af et dynamisk arbejdsfællesskab, hvor alle tager et medansvar for hverdagen og virke af Fritidscenter Ørestad? Så har vi stillingen til dig! Vi søger en klubmedarbejder til Fritidscenter Ørestad, d...
Indrykket:3. oktober 2018
Udløbsdato:18. oktober 2018

Pædagogmedhjælper til vuggestue i Rødkilde Børnehus

Rødkilde Børnehus

København
Brænder du for børn og pædagogik, og vil du give dit bidrag til vores pædagogiske praksis? Så er du måske vores nye kollega. Om Rødkilde Børnehus Rødkilde Børnehus er normeret til ca. 200 børn fordelt i to vuggestuehuse og et børnehavehus. Vi er en ...
Indrykket:4. oktober 2018
Udløbsdato:18. oktober 2018

Pædagogmedhjælper til vores udflytterbørnehave i Børnenes Verden

BørnenesVerden

København
Er du til alt slags vejr og gummistøvler, men også indendørsaktiviteter? Så læs med her. Om Børnenes Verden Vi har 72 børnehavebørn i alderen 3-6 år, og vi kører hver dag alle børnene ud til en fantastisk, naturskøn grund i Mørkhøj i Søborg. Der er ...
Indrykket:4. oktober 2018
Udløbsdato:19. oktober 2018

Engageret pædagogmedhjælper til Solstrålen

Solstrålen

København
Vil du arbejde i et stort hus med gode fysiske rammer hvor der er fokus på det fysiske læringsmiljø, relationsarbejdet, leg og aktiviteter alt sammen for at skabe de bedste udviklingsmuligheder for alle vores børn? Så er Solstrålen måske din kommend...
Indrykket:4. oktober 2018
Udløbsdato:18. oktober 2018