Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

FO-Aarhus søger souschef, kokke og ernæringsassistenter til nyskabende madhus i Generationernes Hus på Aarhus Ø

I 2021 åbner et nyt madhus i Generationernes Hus på Aarhus Ø. Madhuset skal være samlingspunkt for mennesker i alle aldre fra hele Aarhus Ø. Samtidig skal køkkenet levere mad hver dag til beboerne og de offentlige institutioner, der er i huset. Vi leder derfor efter flere personer, der til sammen kan håndtere madproduktion på mange niveauer til alle fra børnehavebørn til pensionister, i mange forskellige mængder fra à la carte til fællesspisning til konferencer og op til 150 kuverter på en gang. Generationernes Hus er drevet af Brabrand Boligforening og Aarhus Kommune. Bygningens køkken og café, som tilsammen udgør det nye madhus, drives af FO-Aarhus.

 

Da opgaven spænder så bredt, fra take away og cafésalg til plejehjem og børneinstitutionsmad med særlige kosthensyn til den enkelte, skal vi have sat et hold, der tilsammen kan løfte opgaven. I alt skal vi besætte 3-5 stillinger over de næste 3 måneder.

 

Vi søger:

En souschef, der både kan udvikle køkkenet sammen med madhusets leder og gå med på gulvet som en del af holdet. Erfaring fra et stort institutionskøkken, samt erfaring med personaleledelse, økonomistyring, vagt- og menuplaner er et plus.


2-3 kokke og ernæringsassistenter med hver deres styrkeområder. Kan du sætte kryds ved en eller flere af disse kompetencer, så er det dig, vi leder efter:

  • uddannet kok eller ernæringsassistent eller tilsvarende
  • Særlig viden om kost og ernæring til børn og ældre
  • erfaring fra en stor integreret daginstitution, et plejehjems- eller sygehuskøkken eller lignende, der leverer til det offentlige i store mængder alle ugens dage
  • erfaring fra et restaurations- eller cafékøkken
  • Interesse for bagning, kager, desserter
  • Interesse for at nyudvikle og gentænke den danske institutionskost til børn, ældre og handikappede
  • Kvalitetsbevidst og ambitiøs

 

Caféen i Generationernes Hus skal desuden være et mødested for alle beboere og brugere af huset, der understøtter visionen for Generationernes Hus. Derfor er det et fællestræk for alle kommende medarbejdere er, at de skal have hjerterum, lyst og evner til at arbejde i en virksomhed, hvor kollegerne på sigt bliver en lystig blanding af faglærte, frivillige, studiejobbere, seniorer, psykisk og socialt sårbare, samtidig med at de grundlæggende elementer skal leveres professionelt.

 

Har du lyst til at høre mere om stillingerne, så kontakt udviklingschef Anne Thorø på atn@fo-aarhus.dk eller leder af madhuset Frede Pedersen på frederik@fo-aarhus.dk. Læs mere om Generationernes Hus her:

https://generationerneshus.aarhus.dk/huset/

 

Ansøgning og CV, med emnefeltet ”Generationernes Hus” sendes til Anne Thorø på atn@fo-aarhus.dk Der er ansøgningsfrist 15. januar 2021, men vi hører gerne fra dig inden. Angiv gerne i din ansøgning, om du søger stillingen som souschef eller du også er interesseret i en af stillingerne uden personaleansvar.

Om os:

FO-Aarhus er en folkeoplysende forening. Vi driver blandt andet en aftenskole og en daghøjskole, samt en lang række andre projekter, herunder en række socialøkonomiske cafékøkkener, hvor formålet er understøtte inkluderende fællesskaber og de sociale, kulturelle og folkeoplysende aktiviteter, der foregår rundt om caféen. Mangfoldighed, rummelighed og aktivt medborgerskab er nogle af nøgleordene.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.