Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

FOA Fag og Politik søger student til analyser og statistik


Vil du være med til at udarbejde spændende analyser af FOA-medlemmernes arbejdsvilkår?

Del på Facebook Del på Twitter Send som mail

Vi har en ledig stilling i enheden, da en af vores studenter netop skal til at aflevere sit speciale.
Du vil blive tilknyttet analyseteamet, der består af 3 konsulenter og 2 studenter, som løser opgaver for hele organisationen.
I hele enheden, FOA Fag og Politik, er vi ca. 40 medarbejdere, der bl.a. arbejder med analyser, politik, arbejdsmiljø og økonomisk politik.

Stillingen er på 15 timer om ugen.

Dine arbejdsopgaver:

 • At bearbejde og analysere store datamængder i Excel og udtrække de vigtigste pointer.
 • At planlægge og gennemføre undersøgelser om især medlemmernes arbejdsforhold og arbejdsmiljø. Vi bruger forskellige metoder – især spørgeskemaundersøgelser, registeranalyser o.a.
 • At bearbejde og formidle resultater af medlemsundersøgelser i notater og rapporter.
 • At analysere FOAs medlemsudvikling og udarbejde medlemsstatistik.

Du får mulighed for:
 • At få et unikt indblik i hele processen med at designe, gennemføre og afrapportere kvantitative undersøgelser og derved få styrket dine metodekompetencer.
 • At få hands-on erfaring med at analysere store datamængder i Excel og STATA.
 • At få indblik i arbejdet i en politisk organisation og se, hvordan analyser kan bruges til politisk påvirkning.
 • At samarbejde med vores presseafdeling og fagblad om formidlingen af resultaterne og se dit arbejde blive omtalt i nationale og lokale medier.
 • At få et afvekslende arbejde og stor indflydelse på løsningen af dine opgaver. Du vil også kunne bidrage med dine egne ideer og vinkler på undersøgelserne.
 • At indgå i vores tætte teamsamarbejde med gode muligheder for sparring.

Din profil:
 • Du er dygtig til Excel, herunder til funktioner og formler, og trives med masser af tal-opgaver. Du kan bruge statistiske metoder - vi arbejder til dagligt i Excel og STATA.
 • Du er vedholdende og har udprægede analytiske evner. Du kan lide at skrive, og du formidler i et klart og præcist sprog – især skriftligt.
 • Du har en solid viden om kvantitativ metode (og gennemførelse af undersøgelser) – enten fra dit studie eller et relevant studiejob.
 • Du interesserer dig for udviklingen i velfærdssamfundet og dansk politik og vil gerne være med til at varetage FOA-medlemmernes interesser.
 • Du har gennemført mindst 2 år eller er på 4. semester af et samfundsvidenskabeligt studie (fx statskundskab eller sociologi).

FOA tilbyder:
Gode arbejdsforhold, hvor du kan udvikle dine faglige og personlige kompetencer og få indsigt i beslutningsprocesserne i en politisk styret organisation.
Uformelt arbejdsmiljø og fleksibel arbejdstid – også i forbindelse med eksaminer mv.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til intern overenskomst med en indplacering på løntrin 13. Relevant studie- og arbejdserfaring kan give højere løn.

Vil du vide mere om den ledige stilling til analyser og statistik, så kontakt Katrine Bonde Nielsen på 26 45 49 38 / Lars Preisler på 30220706

Ansøgning med cv og eksamensresultater mærkes "Analyse" og sendes via FOAs elektroniske rekrutteringssystem senest 9. august.

Samtaler kan også foregå på skype.

Du kan se vores undersøgelser på www.foa.dk under FOA-undersøgelser. https://www.foa.dk/forbund/presse/rapporter-undersoegelser

 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.