Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

FOA´s A-kasse søger jurist

Jurist til a-kassens hovedkontor

FOAs A-kasse søger en juridisk konsulent (cand.jur.) til a-kassens hovedkontor, Juridisk Enhed, med tiltrædelse den 1. april eller snarest muligt.

Arbejdsopgaver

Du skal være med til at sikre, at opgaverne i enheden løses juridisk korrekt og i henhold til de kvalitetskrav, der er gældende i a-kassen. Du skal bl.a. udarbejde generelle regelbeskrivelser og forretningsgange til vores lokalenheder, yde faglig sparring til såvel hovedkontoret som lokalenhederne om a-kasselovgivningen og indgå i a-kassens underviserteam. Du kommer til at løse dine opgaver i tæt samarbejde med dine kolleger i a-kassens juridiske enhed og den juridiske chef.


Din profil

Vi forventer, at du:     

  • har gode samarbejdsevner og forstår at sætte medlemmerne i centrum
  • har et højt fagligt niveau med sans for detaljen
  • har gode formidlingsevner både skriftligt og mundtligt
  • er engageret, føler ansvar for dit arbejde og arbejder selvstændigt
  • har IT-kendskab (vi bruger MS Office)
  • har overblik, fleksibilitet og helhedsforståelse
  • udviser evne til at begå dig i en politisk ledet organisation
  • fungerer godt socialt og vil være en del af det gode arbejdsmiljø
  • udviser loyalitet og respekt over for trufne beslutninger
Vi tilbyder

En arbejdsplads, der er centralt beliggende i København, og et meget selvstændigt arbejde i et team på i alt 6 medarbejdere. Vi lægger vægt på at arbejde i et uformelt miljø med mulighed for faglig og personlig udvikling.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende intern overenskomst på grundløn 47 (Forhandlingsfællesskabet/KL) samt fritvalgsordning og med mulighed for tillæg for eventuelle relevante kvalifikationer. Derudover har vi 14 % pensionsordning, optjener 7 ugers ferie, massageordning/fysioterapi, motionskælder samt forskellige personaleforeninger.

Information og ansøgning

Yderligere oplysninger fås hos FOAs A-kasse ved juridisk chef Nina Fabricius Møgelhøj på tlf.: 46 97 25 23 og chefkonsulent Finn Holst Villadsen på tlf.: 46 97 31 89. Samtaler forventes afholdt i uge 8.

Ansøgningsfrist senest senest den 16. februar 2018 kl. 10.00.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her