Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fødevareforbundet NNF's a-kasse søger en ny kollega

Vi søger en ny kollega til hovedkontoret i Fødevareforbundet NNF’s a-kasse.

Du skal indgå i et team af sagsbehandlere med særligt ansvar, som sidder samlet i a-kassens videnscenter i København.

Jobbets indhold og vores forventninger

Ud over at rådgive og vejlede vores sagsbehandlende teams ude i landet om spørgsmål indenfor hele arbejdsløshedsforsikringslovens område, skal du indgå i cpr fordeling af de sager, der behandles i vores videnscenter.

Vi behandler blandt andet sager som opstår som tilsynssager, særligt sager der er udtrukket til kontrol fra Feriekonto, og andre sager om tilbagebetaling og sanktion.

Du skal være villig til at træde til, i situationer hvor der opstår behov for ekstra hjælp til telefonbetjening eller behandling af særlige sager hos vores øvrige sagsbehandlere.

Vi forventer, at du har nogle års erfaring med sagsbehandling og vidensarbejde i en a-kasse.

Det er en fordel, hvis du har bredt kendskab til reglerne indenfor arbejdsløshedsforsikringslovens område, og hvis du har erfaring med Winnie/Føniks som sagsbehandlingssystem.

Du forventes på én gang at være god til at samarbejde med dit team og øvrige kollegaer, og samtidig kunne arbejde selvstændigt.

Løn og ansættelsesforhold

Vi arbejder i et åbent kontormiljø, hvor der er en uformel og venlig omgangsform. Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst med HK. Ugentlig arbejdstid på 35 timer i flextids-ordning samt et aktivt og socialt arbejdsmiljø.

Hovedkontorets adresse er: Molestien 7, 2450 København SV.

Der er fri parkering for ansatte.

Ansøgning

Ansøgning og CV sendes pr. mail til forsikringschef Esben Birkesholm - ebh@nnf.dk - senest torsdag den 15. februar 2018 med angivelse af ’Sagsbehandler’ i emnefeltet.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler tirsdag den 20. februar 2018.

Tiltrædelse

Tiltrædelse snarest muligt.

 

Vil du vide mere?

Hvis du gerne vil vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte juridisk konsulent Marie Beck Jensen (mbj@nnf.dk) telefon 3818 7249 / 2657 0833 eller Esben Birkesholm på telefon 3818 7204 / 4034 0480 (ebh@nnf.dk).

 

Kort om Fødevareforbundet NNFs a-kasse

Vores medlemmer er ansat i fødevarebranchen indenfor slagter-, bager-møller-, mejeri-, sukker- og chokolade- samt tobaksområdet. Vi har afdelinger i Ringsted, Odense, Esbjerg, Horsens, Holstebro og Nørresundby og har ca. 20.000 medlemmer.

Læs mere om Forbundet på www.nnf.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her