Fødevarestyrelsen i Thisted søger en dyrlægeBrænder du for fødevaresikkerhed og dyrevelfærd?

Søger du faglige udfordringer og skønne kolleger?

Så er du muligvis vores nye medarbejder!Fødevarestyrelsen ved svineslagteriet Tican Fresh Meat A/S i Thisted søger en dyrlæge med start 1.marts eller snarest derefter til en fuldtidsstilling (37timer/uge).Om os

Vi kan tilbyde et interessant og kompetenceudviklende job med arbejdsopgaver, der er med til at gøre en forskel.

Kontrolgruppen ved Tican Thisted består af 4 dyrlæger, 24 tilsynsteknikere og 1 sektionsleder. Du vil således blive en del af en stor dynamisk gruppe med medarbejdere som spænder bredt i aldersfordeling (24 år – 63 år) og erfaringsgrundlag.

Vi har et godt samarbejdsklima med en åben og fri omgangstone, hvor medarbejderne informeres og inddrages i videst muligt omfang. Der er fokus på til stadighed at optimere kvaliteten af kontrollen, samtidig med, at vi hele tiden er underkastet forandringer.

Vi arbejder ofte i teams, og der er altid god mulighed for sparring med dygtige og erfarne kolleger. Der er også rig lejlighed for at specialisere sig inden for de områder man har særlig interesse for.

Kødkontrollen er under stadig udvikling og vi inviterer dig til at være en del af en levende og moderne organisation.Om dig

 • Du ønsker at være en del af et hold dygtige og dedikerede kolleger.
 • Du kan bidrage med godt humør og gode samarbejdsevner og du har praktisk sans og kan bruge din sunde fornuft.
 • Du ønsker at gøre en forskel ved aktivt at sikre, at der produceres sunde og sikre fødevarer, så forbrugerne ikke bliver syge af det de spiser.
 • Du ønsker at bidrage til den høje danske dyrevelfærd i forbindelse med transport og slagtning af dyrene.
 • Du vil være med til at holde et vågent øje med smitsomme husdyrsygdomme og medvirke ved opgaver inden for beredskab.
 • Du er indstillet på at gøre en indsats for at kompetenceudvikle dig meget hurtigt inden for faget. Har du erfaring er det naturligvis en fordel – men vi er klar til at lære dig grundigt op.
 • Du kommunikerer flydende på dansk, såvel mundtligt som skriftligt.
 • Du er god til engelsk, både mundligt og skriftligt.
 • Du har flair for IT.
 • Du har dansk autorisation som dyrlæge.


Dine kommende arbejdsopgaver

 • Arbejdsopgaverne som embedsdyrlæge i kødkontrollen består i det daglige af:
 • Ante mortem inspektion herunder opgaver med dyrevelfærd og dyreværnssager.
 • Kontrolopgaver og audit relateret til fødevarer, hygiejne og eksport.
 • Opgaver på slagtekæden i forbindelse med tilkald til patoanatomiske forandringer, sygemærkede dyr og mistanke diagnoser (den rutinemæssige kædekontrol og efterkontrol varetages ikke af embedsdyrlæger).
 • Jobbet omfatter også opgaver i forbindelse med godkendelse af virksomhederne til 3.landes eksportmarkeder, herunder deltagelse ved inspektioner på virksomhederne.


Om virksomheden

Tican Fresh Meat A/S, Strandvejen 6, 7700 Thisted er et effektivt svineslagteri med tilhørende opskærings- og udbeningsafdelinger. Her slagtes i øjeblikket 45.000 svin pr. uge fordelt på 2 slagtekæder på daghold. Arbejdstiden ligger pt. mellem 5:15 – 18.15.Om byen

Thisted er en gammel købstad beliggende smukt ned til Limfjorden, med Nationalparken og Cold Hawaii (Klit Møller) i baghaven. Her er der altså både skov, strand og bølger og der er altid højt til himmelen.

Boligpriserne er yderst attraktive, der er velfungerende børneinstitutioner og pladsgaranti.

I byen og det omkringliggende område forefindes alle former for fritidsinteresse – uanset om man er til jagt, sport eller mere afslappende oplevelser.Løn og ansættelse

Aflønning i henhold til overenskomst.

Det er en forudsætning, at ansøgeren har kørekort til personbil.Yderligere oplysninger

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte sektionsleder Vibeke Birk Andersen på tlf. 72 27 55 25 eller Kødkontrolchef Susanne Frandsen på 72 27 55 68.Samtaler forventes afholdt i uge 4.Din ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, bilag og eksamensbevis og gerne referencer til tidligere arbejdsgivere online i vores rekrutteringssystem på www.fvm.dk/job, senest den 21. januar 2021.Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.