Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fødevarestyrelsen søger en tilsynstekniker til en fast fuldtidsstilling ved kødkontrollen ved Danish Crown Rønne

Stillingen ønskes besat 01. maj eller hurtigst muligt derefter.

Kødkontrollen i Rønne

Kødkontrollen i Rønne består udover sektionsleder af 2 dyrlæge og 7 tilsynsteknikere. Du bliver den 8. tilsynstekniker

Vi fokuserer på at have et godt samarbejdsklima, og vi udnytter de fordele, der er ved at arbejde i et lille team hvor en åben og ligefrem interkollegial kommunikation er i højsædet. Grin og godt humør på arbejdsdagen er en selvfølgelighed. Der arbejdes til stadighed på at gøre kvaliteten af kontrollen bedre og optimere arbejdsgangene, så vi udnytter de økonomiske ressourcer optimalt.

På Bornholm kommer vi ikke til at mangle svin. De Bornholmske andelshavere har forpligtet sig til at levere flere svin til D.C. Rønne. Mange nye slagtesvinestalde bliver netop nu færdigbygget rundt om på Bornholm. I det hele taget er der virkelig optimisme i det Bornholmske samfund. Så ud over en enestående natur har Bornholm i disse år også en markant økonomisk vækst.

Virksomheden

Danish Crown Rønne, Haslevej 19 3700 Rønne, er et USA-autoriseret svineslagteri med tilhørende opskærings- udbenings- pakkeri- og indfrysningsafdelinger. Der slagtes ca. 520.000 svin og 10.000 søer/orner om året.

På matriklen har DAT-Schaub tarmafdeling med produktion af saltede og ferske produkter.

Der arbejdes kun på et skift.

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil omfatte post-mortem kontrol af slagtesvin. Du forventes ligeledes at deltage i andre praktiske opgaver som hører med til afdelingens dagligdag. Der vil også være mulighed for at indgå i teamet der varetager tilsynsassistent opgaver, hvis det har interesse.

Dine kvalifikationer

• Du er uddannet tilsynstekniker i det røde kød.

• Du er engageret, åben og ærlig og har en fleksibel og positiv indstilling, der bl.a. kommer til udtryk ved et godt samarbejde med kollegaer og ledelsen.

• Du er aktiv, fleksibel og selvstændig, og går ikke af vejen for at give lidt ekstra, når det hele brænder på.

• Du fungerer godt i en lille gruppe med løbende faglig og personlig sparring, og har respekt for andres holdninger.

• Du er indstillet på, at der løbende sker regel- og procedureændringer.

• En myndig og professionel optræden ligger naturlig for dig, ligesom at tage ansvar for løsning af opgaverne.

Vi kan tilbyde

Et spændende, åbent og dynamisk arbejdsmiljø, som hele tiden er i udvikling. Her hjælper vi hinanden og hvis du ønsker at gemme dig henne i et hjørne så er stillingen ikke noget for dig.

Bornholm

Rønne er øens største by. Her er der mængder af forretninger og restaurationsliv også om vinteren. Der er foreningsliv, kulturarrangementer og fritids-sport muligheder hele året. Bornholm er kendt for sin enestående natur. Sandstrande, klippekyster, skove og lige meget hvor du er, tager det højst 30 minutter i bil at nå til sit mål. Hvis du vil til Sjæland/Jylland er der mange afgange dagligt til Københavns lufthavn. Flyvetiden er kun 35 minutter. Du kan med bus/bil og de nye katamaran-færger nå København på ca. 2 timer og 30 minutter. Boligpriserne er attraktive, der er velfungerende børneinstitutioner og pladsgaranti. Bornholms Regionskommune har stor succes med deres tilflytterkonsulent, som hjælper tilflytteres medfølgende partner i jobsøgning. Se evt. denne hjemmeside FLYTTILBORNHOLM.DK. Mailadresse: RH@BORNHOLM.BIS

Løn- og ansættelsesvilkår

Aflønning i henhold til gældende overenskomst.

Det er en forudsætning, at ansøgere har kørekort til personbil.

Kontakt

Yderligere oplysninger om stillingen fås hos sektionsleder Lajos Zoltan Muzs tlf.nr. 72413769 eller kødkontrolchef Kasper Klintø tlf.nr.

72275071.

Ansøgning

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning vedlagt eksamensbevis og C.V., online i vores rekrutteringssystem på fvm.dk/job senest søndag den 11. april 2021. Vi glæder os til at modtage den. Samtaler afholdes løbende.


Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater uanset køn, alder, religiøs og etnisk baggrund til at søge jobbet.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.