Fødevarestyrelsen søger fuldmægtig til etårig stilling i vores centrale økonomifunktion, Glostrup

Vil du være en del af den centrale styring af Fødevarestyrelsen? Har du interesse og evt. erfaring for arbejdet med finanslov, interne budgetter og budgetopfølgning samt projekter? Vil du understøtte styrelsens ambition at være blandt de absolut førende i staten til god økonomistyring? Så skal du søge job hos den største styrelse i Miljø- og Fødevareministeriet.  
 
Økonomi er den centrale enhed på økonomiområdet i Fødevarestyrelsen, og vi er i øjeblikket ca. 30 medarbejdere. Økonomi har ansvaret for finanslov, budget og budgetopfølgning, regnskab og opkrævning af indtægter, mål- og resultatplanen samt udarbejdelse af strategikort. Dertil kommer en række større projekter, der rækker bredt ud i hele organisationen.  
 
Vi tilbyder  
Et alsidigt, selvstændigt og udfordrende arbejde i et tværfagligt miljø med en uformel atmosfære og engagerede kollegaer, hvor du arbejder tæt sammen med Fødevarestyrelsens faglige og administrative enheder, med departementet samt med centrale statslige myndigheder på økonomistyringsområdet. Vi tilbyder løbende kompetenceudvikling og opdatering inden for styrelsens faglige områder.  
 
Arbejdsopgaver  
Der er tale om styring af en kompliceret økonomi, som kræver stærke kompetencer. Arbejdet indeholder udover de konkrete økonomiopgaver en række analyser af økonomien i en af Danmarks største styrelser. Analyserne foretages både af medarbejdere i økonomikontoret og af eksterne konsulenter. Arbejdet vil ske i samarbejde med kollegaer i kontoret og sammen med Miljø- og Fødevareministeriets departement. En del af arbejdet består desuden i at have ansvaret for elementer i den løbende rapportering til direktionen og departementet.  
 
Du bliver en del af det team, som derudover er ansvarlig for Fødevarestyrelsens virksomhedsstyring. Arbejdet inkluderer bl.a. udarbejdelse af Fødevarestyrelsens resultatkontrakt i samarbejde med departementet samt opfølgning herpå. Der er desuden opgaver forbundet med at understøtte arbejdet med interne resultatmål på Fødevarestyrelsens forskellige forretningsområder og levere løbende ledelsesinformation om performance.  
 
Arbejdsopgaverne løses hovedsageligt i systemerne Targit, Jedox og Excel. Stærke Excelkompetencer er en fordel. Der vil udover ovenstående opgaver være mulighed for at sætte sit eget præg på stillingen med udgangspunkt i dine kompetencer og interesser. Er du nyuddannet, sørger vi for sidemandsoplæring og en stejl læringskurve.  
 
Om dig  
Du har en relevant erfarings- og uddannelsesbaggrund (fx cand.polit., cand.scient.pol., cand. Oecon, cand.scient.adm eller lignende). Du arbejder meget grundigt med tal og kan kommunikere disse tydeligt. Du har en god forståelse for processer, og at de gode løsninger udvikles i samarbejde. Du forventes at have en stor analytisk kapacitet og skal kunne håndtere et til tider stort arbejdspres.  
 
Vi søger en kollega, der først og fremmest er grundig, systematisk og som kommer med et godt humør. Du sætter pris på at arbejde i et uformelt dynamisk miljø og bevarer overblikket i pressede situationer.  
 
Løn og ansættelsesvilkår  
Der er tale om en tidsbegrænset stilling af 1 års varighed.  
Ansættelse sker efter den gældende overenskomst for akademikere i staten mellem Finansministeriet og en række AC-organisationer med mulighed for tillæg efter kvalifikationer.  

Din ansøgning  

Vi glæder os til at modtage din ansøgning vedlagt eksamensbevis, CV og andre relevante bilag online i vores rekrutteringssystem senest den 28. februar 2018.  
 
Er du interesseret?  
Du kan få mere at vide om stillingen ved at henvende dig til økonomichef Henrik Kundby på tlf. nr. 41 24 47 46 eller til souschef Simon Krøyer på tlf. nr. 72 27 66 45.  
 
Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Juridisk konsulent

Glostrup Kommune

Brøndby
Har du mod på at arbejde tæt på den politiske og administrative topledelse i en kommune? Bliver du motiveret af at beskæftige dig med juraens discipliner i bred forstand? Og har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt fællesskab, hvor ikke ...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Ny kollega i fødevareberedskabet, Fødevarestyrelsen i Glostrup

Fødevarestyrelsen

Brøndby
Vil du arbejde med fødevaresikkerhed i en politisk styret organisation, hvor også resten af veterinær- og fødevareområdet står højt på dagsorden. Vil du være en del af det team, som bl.a. arbejder for at sikre, at farlige fødevarer kaldes tilbage fr...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:14. marts 2018

Specialkonsulent til sekretariatsbetjening og projektarbejde i Direktionssekretariatet

Hospitalsdirektionen (afd.HD00)

Brøndby
Har du lyst til at arbejde med projektarbejde bl.a. koordination af it-projekter og levere høj faglig sekretariatsbetjening af Direktionen? Vil du være tæt på beslutningerne på et af Region Hovedstadens store akuthospitaler? Kan du planlægge, proces...
Indrykket:23. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

AKADEMISK MEDARBEJDER MED FLAIR FOR IT SØGES TIL KLINISK KVALITETSDATABASE

Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme

Brøndby
DANBIO databasen søger en administrativ medarbejder 30 timer ugentligt fra 1. maj 2018. Hvem er vi? DANBIO er en internationalt kendt, avanceret landsdækkende klinisk database, hvor patienter med kronisk leddegigt og andre reumatologiske sygdomme fø...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:18. marts 2018

Oceanograf, meteorolog, ingeniør til Forsvarets Center for Operativ Oceanografi

Civile stillinger

Albertslund
Er du oceanograf, meteorolog eller ingeniør og har du lyst til at arbejde med udvikling af modeller og webbaseret formidling af vejr- og havprognoser i en anderledes virksomhed, så har vi stillingen til dig.Om os Forsvarets Center for Operativ Ocean...