Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fødevarestyrelsens kontor for sund mad og kommunikation søger en studentermedhjælper

Vil du være med til at skabe sunde mad- og måltidsvaner for børn, unge og voksne?  
Er du ambitiøs og kaster dig ud i faglige udfordringer og praktiske opgaver? Så er du måske den studentermedhjælp, vi søger i Fødevarestyrelsens kontor for – Sund mad og kommunikation  
 
Stillingen  
Du bliver en del at teamet Måltider & Økologi, der bl.a. arbejder med udvikling af anbefalinger for mad og måltider målrettet børn, unge og voksne. Derudover arbejder teamet også med økologi og dyrevelfærd. Vi samarbejder med mange interessenter i partnerskaber for at gøre det lettere at spise sundere i hverdagen, ligesom vi understøtter kommunernes forebyggelsesindsatser via anbefalinger og rådgivning.

Dine opgaver vil bl.a. bestå af:  
• Skrive, opsætte og udsende nyheder løbende til madprofessionelle  
• Løbende hjemmesideredigering (Typo3)  
• Planlægge og bistå teamet ved seminarer/konferencer, fødevaremesser og kampagner  
• Månedlige statistikopgaver  
• Bidrag til udarbejdelse og opdatering af fakta-ark, factfiles og præsentationer (PowerPoint & InDesign)  
• Vedligeholdelse af databaser og løbende opdatering af fysiske og elektroniske materialer  
• Udsendelse af fysiske og elektroniske materialer til kunder tilknyttet Fødevarestyrelsens mærkningsordninger (særligt ifm. Måltidsmærket)  
• Kundeoplæg, kampagneideer og selvstændige møder, eksempelvis med elevforeninger o.l  
• Ad hoc praktiske opgaver  
 
Dine kompetencer og kvalifikationer  
Vi forestiller os, at du skal til at starte på en kandidatuddannelse relateret til fagområderne ernæring, sundhed eller fødevarer og med elementer af kommunikation. God flair for IT og beherskelse af Microsoft Office-pakkens almindelige værktøjer er et krav. Erfaring med InDesign og hjemmesideredigering vil blive fortrukket. Du skal kunne arbejde hurtigt, struktureret og selvstændigt, være initiativrig og ikke være bange for at tage imod udfordringer. Vi vægter højt, at du er velskrivende og god til korrektur, ligesom du formår at analysere og formidle komplekse bud¬ska-ber på en enkel måde til forskellige målgrupper.  
 
Om jobbet  
Der forventes en ugentlig arbejdstid på ca. 15 timer, hvor du selv kan have indflydelse på dage og tider. Arbejdstiden tilpasses efter teamets behov og den studerendes muligheder. Du tilknyttes Fødevarestyrelsens kontor for Sund Mad og Kommunikation i Glostrup. Stillingen ønskes besat snarest muligt og sidemandsoplæring forventes at foregå i starten af marts måned efter aftale.  
 
Ansættelse sker efter gældende overenskomst  
 
Om Fødevarestyrelsen og Måltidsmærket  
Fødevarestyrelsen er en del af Miljø- & Fødevareministeriet. Fødevarestyrelsen er afsender af De officielle Kostråd. Måltidsmærket er Fødevarestyrelsens mærke. Det viser vejen til sund mad både på skoler, ungdomsuddannelser og arbejdspladser. Daginstitutioner forventes lanceret i midten af 2018. Læse gerne mere på www. Aok, mm, døs  
 
Vil du vide mere  
Så kontakt akademisk medarbejder Maria Dyrby Nielsen på tlf. 72276883 eller mail: madni@fvst.dk  

Ansøgning  
Ansøgning, CV og evt. andet relevant materiale fremsendes online i vores rekrutteringssystem på mfvm.dk/job senest fredag d. 23. februar.  
 
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 9  
 
Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her